Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sretoh kontrolu, u tramvaju, dva puta u dva dana, što mi se nije desilo godinama...

Prvi put vidim da neću uspeti da siđem dok dođu do mene, pa overim karticu, ali kad su došli do mene, bukvalno su me izignorisali. :neutral: Sledećeg dana sedim u tramvaju, validator odmah iza mene, ulazi tip i vadi onu crvenu karticu... ali opet ne prilazi meni, iako sam mu bukvalno bio najbliži, nego kreće ka nekim putnicima koji su stajali iza... Ne znam, možda ne žele da se bakću sa mnom zato što sam dosta krupan tip? :mrgreen:

а како иде са бус плусом од 1. јануара?
Ако будемо видели потписан уговор, онда по новом. А ако не будемо видели (дајем томе већу шансу), остаје све по старом.
Мислим да ћемо, када једном буде нови уговор, а да то не буде са бусплусом, да опет сами плаћамо израду пластике, 250 динара или слично.

мислим, ако мора персонализована да се мења, да би се избегле гужве итд...требало је већ да се зна шта ће и како ће.
овде чак и око глупости влада неизвесност, мајке ми....невероватно.
Тек када будемо чули "почиње", онда треба да размишљамо. До тада - све по старом.

EpS5XRLWEAAK7o1.jpg

Izbacuje višak ozona na auspuh

ИНФОРМАЦИЈА О ИЗМЕНИ РЕЖИМА РАДА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗБОГ РАДОВА У УЛ. ЦАРА ДУШАНА
( у периоду од 16.09. до 30.09.2020. године ) Радови продужени до 31.12.2020. године.
линија - 2, 5, 10, 11Л, 5А, 79, 24, 26, 26Н, 401Н

:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back