Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li su ovi normalni :roll:
Vožnja bez Bus plusa za zaposlene skuplja, uz obavezan nalog
dopuna-karata-busblus-1-1024x481.jpg

https://nova.rs/drustvo/voznja-bez-bus-plusa-za-zaposlene-skuplja-uz-obavezan-nalog/
Карте за пар дана су увек биле скупе ако се пореде са целомесечним, ништа ново.

А то да мора да се има одобрење за улазак у бус... Слажем се да ћемо морати да будемо резређени у превозу али сам и свестан да ми никако нећемо имати 3000 аутобуса у Београду, да бисмо исправили ефекат такве комоције у бусевима.

значи, ако почињем да радим 11.маја, морам да купим прво петодневну карту и да имам налог, па тек онда допуну за другу половину месеца...што ми дође да ми је боље (финансијски је скоро исто) одмах да купим месечну карту за мај, јер ми тад не треба налог од послодавца....јао бре.

zasto mislis da ti ne treba nalog ako uzmes mesecnu?
ja sam shvatio da ti i on treba pored karte da bi usla u bus
не треба. довољно је да имаш месечну карту за запослене.
налог треба само онима који немају месечну карту.
и још једном да подсетим - превоз плаћамо из свог џепа, за сада.

ok kapiram..
ali ne treba tako da gledas..nije blam tvoj, nego ove drzave sto su doveli do toga da ti treba da se guras sa klincima.

Ја то наравно нећу, хоћу могућност да имам месечну која неће бити скупа и због које нећу морати да прилажем диплому као да хоћу да радим.

Ћерка закасни један дан на биро и већ је скидају са евиденције. Због чега би повољни превоз зависио од тога?
nije samo povoljan prevoz..tu je i socijalno, zdravstvena zastita..mislim preteruju i to je samo dokaz nebuloza ovog sistema...
trebao bi da postoji neki period u kome mozes da produzis "clanstvo u klub nezaposlenih" kad ti istekne a ne da imas deadline i iza toga pustos.

nije samo povoljan prevoz..tu je i socijalno, zdravstvena zastita..mislim preteruju i to je samo dokaz nebuloza ovog sistema...
trebao bi da postoji neki period u kome mozes da produzis "clanstvo u klub nezaposlenih" kad ti istekne a ne da imas deadline i iza toga pustos.

Здравствена заштита више одавно нема везе са бироом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back