Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.738
Pa naravno da su im pustili,sad zamisli da svi oni nista ne urade povodom toga i mi se kao uplaseni borimo protiv visoke temperatureTi verujes da ceo stadion zarazio tek tako .Nisu im nesto pustili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da su im pustili,sad zamisli da svi oni nista ne urade povodom toga i mi se kao uplaseni borimo protiv visoke temperatureTi verujes da ceo stadion zarazio tek tako .Nisu im nesto pustili.
Карте за пар дана су увек биле скупе ако се пореде са целомесечним, ништа ново.Da li su ovi normalni
Vožnja bez Bus plusa za zaposlene skuplja, uz obavezan nalog
![]()
https://nova.rs/drustvo/voznja-bez-bus-plusa-za-zaposlene-skuplja-uz-obavezan-nalog/
zasto mislis da ti ne treba nalog ako uzmes mesecnu?
ja sam shvatio da ti i on treba pored karte da bi usla u bus
не треба. довољно је да имаш месечну карту за запослене.zasto mislis da ti ne treba nalog ako uzmes mesecnu?
ja sam shvatio da ti i on treba pored karte da bi usla u bus
тако је.Сад ми није јасно. Сви могу да узму на шалтеру БусПлуса картицу за запослене са сликом иако нису у радном односу.
ali ko je lood da baca 3.500 za kartu ako moze da uzme za nezaposlene koja je mislim oko 1.100 dinСад ми није јасно. Сви могу да узму на шалтеру БусПлуса картицу за запослене са сликом иако нису у радном односу.
ali ko je lood da baca 3.500 za kartu ako moze da uzme za nezaposlene koja je mislim oko 1.100 din
ne ulazim u tvoje licne motive i tvoj radni status..ja sam generalno pricao da je besmisleno bacati pare ako nisi zaposlen.Да ли ти мислиш да ја треба овако матора да идем на биро због тога.
ne ulazim u tvoje licne motive i tvoj radni status..ja sam generalno pricao da je besmisleno bacati pare ako nisi zaposlen.
da te mrzi da ides do nacionalne sluzbeНисам запослена и немам месечну. Какви лични мотиви...
da te mrzi da ides do nacionalne sluzbe
to su licni motivi..mislim..pitala si me kakvi licni motivi.
ok kapiram..
ali ne treba tako da gledas..nije blam tvoj, nego ove drzave sto su doveli do toga da ti treba da se guras sa klincima.
markica za zaposlene je onda resenje za tebe.
ona je mislim oko 3.500 din
ne znam tacno cenu jer je ne uzimam posto retko koristim prevoz ali to je otprilike cena i moze da je uzme svako.
nije samo povoljan prevoz..tu je i socijalno, zdravstvena zastita..mislim preteruju i to je samo dokaz nebuloza ovog sistema...Ћерка закасни један дан на биро и већ је скидају са евиденције. Због чега би повољни превоз зависио од тога?
zato ti i rekoh da uzmes za nezaposlene..tebi je to problem..ok..kapiram..ali nemas treceg resenja.Много је за нас двоје дати 7 000.
nije samo povoljan prevoz..tu je i socijalno, zdravstvena zastita..mislim preteruju i to je samo dokaz nebuloza ovog sistema...
trebao bi da postoji neki period u kome mozes da produzis "clanstvo u klub nezaposlenih" kad ti istekne a ne da imas deadline i iza toga pustos.