Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa firme bliske vladajucoj stranci.
Zar ti nije cudno sto se ni jednog trenutka nisu zatvarale radnje koje uvoze racunare i sl. robu
нису се многе радње затварале, па ни те.
мој кометар за уграђивање филтера није био везан ко ће да увози те филтере (јер ме је реално брига за то, нека увози ко може), него ме је брига да људи који раде под вештачком вентилацијом имају колико-толико здрав ваздух.
а да ли ће филетр да увезе пера, мика или лаза...боже мој.

нису се многе радње затварале, па ни те.
мој кометар за уграђивање филтера није био везан ко ће да увози те филтере (јер ме је реално брига за то, нека увози ко може), него ме је брига да људи који раде под вештачком вентилацијом имају колико-толико здрав ваздух.
а да ли ће филетр да увезе пера, мика или лаза...боже мој.
A posle ce da ispadne da filteri nisu bili potrebni,kao ni mnogo toga.

to je bila vanredna situacija jer su bili radovi, nije trajno resenje.

a sto nisi hvatala prevoz u francuskoj?
док дођем до француске, могу и остатак пешке.
поента мог кометара није у томе, него да могу да те натерају да пешачиш...ето, то сам хтела да кажем. а то да се сналазим како они мисле да је згодно - јок.

док дођем до француске, могу и остатак пешке.
поента мог кометара није у томе, него да могу да те натерају да пешачиш...ето, то сам хтела да кажем. а то да се сналазим како они мисле да је згодно - јок.
skapirao sam poentu..ali sam jasno i rekao..to je bilo privremeno resenje dok su trajali radovi.
to nije isto kao i trajno resenje.
ti kao trajno resenje imas omogucen prevoz od banije do kalemegdana..

tako i za brankov most.. moraju da naprave trajno resenje podizanja putnika..

skapirao sam poentu..ali sam jasno i rekao..to je bilo privremeno resenje dok su trajali radovi.
to nije isto kao i trajno resenje.
ti kao trajno resenje imas omogucen prevoz od banije do kalemegdana..

tako i za brankov most.. moraju da naprave trajno resenje podizanja putnika..
привремено решење које траје годину дана. том улицом и даље нема регуларног саобраћаја.
после читаве јесени неки крелац (или више њих) се сетило да треба ипак 11 да иде преко старог моста у редовним интервалима, па сам се преоријентисала на тај трамвај. иначе је јесен била бооужтесачувај.
п.с. у ствари, није се сетио, него су разровали плато око железничке станице (која се више тако не зове)....и онда није могла 11ица да иде преко моста на ади :rotf: јао, то сам заборавила, који ужас :rotf:

A posle ce da ispadne da filteri nisu bili potrebni,kao ni mnogo toga.
Lusi a ti se lozis na ekologiju , cool.

Ja bi zabranio aerodrome i uveo brze vozice :D
Ма бежи, у пуној брзини шибају...
Pre ces da nastradas u tom autobusu nego na tom trotinetu ... :aha:
Naravno ako ne preuzmes odgovornost onda nista ... ne postoji super siguran prevoz ..
Nekome izgleda ekologija ne ide na ruku , mislim zna se kome...

А када неко пешачи по бициклистичкој, знаш како се љуте...На Ади возе и где је њихово и где је наше. Идиоти.
Pa da ima kao nekada pa da se pisu kazne za tako nesto , da vidis kako bi postovali staze ... pesacke , biciklisticke ... naravno tamo gde ih ima :p
A mi ne mozemo da se pohvalimo bas time ... zar ne ...

Pa da ima kao nekada pa da se pisu kazne za tako nesto , da vidis kako bi postovali staze ... pesacke , biciklisticke ... naravno tamo gde ih ima :p
A mi ne mozemo da se pohvalimo bas time ... zar ne ...

Нема надзора, нема санкција апсолутно ни за шта. Овде се исплати бити криминалац.

привремено решење које траје годину дана. том улицом и даље нема регуларног саобраћаја.
после читаве јесени неки крелац (или више њих) се сетило да треба ипак 11 да иде преко старог моста у редовним интервалима, па сам се преоријентисала на тај трамвај. иначе је јесен била бооужтесачувај.
п.с. у ствари, није се сетио, него су разровали плато око железничке станице (која се више тако не зове)....и онда није могла 11ица да иде преко моста на ади :rotf: јао, то сам заборавила, који ужас :rotf:
druga stvar je sto su nesposobni i neefikasni..
secam se .. 5 meseci je trajala rekonstrukcija dela ulice kod poste u vasinoj..merio sam na google earthu..taj potez je dugacak tacno 41m

oni su 41 metar rekonstruisali 5 meseci.. seti se koliko se meseci radio cvetni trg da bi na kraju dobili ravnu plocu pod nagibom i par staklenika

i sta sad ocekivati..neku vecu sposobnost i brzinu rada? :roll:

i ne nadaj se previse..kad proradi tramvajski saobracaj dole, 11 se vraca na staru trasu preko mosta na adi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back