Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
markica za zaposlene je onda resenje za tebe.
ona je mislim oko 3.500 din
ne znam tacno cenu jer je ne uzimam posto retko koristim prevoz ali to je otprilike cena i moze da je uzme svako.
2990 дин за прву зону....и није потребан никакав доказ да си запослен :lol:

Сад ми није јасно. Сви могу да узму на шалтеру БусПлуса картицу за запослене са сликом иако нису у радном односу.
Сви могу, али је питање да ли ти шалтери тренутно раде.

Сасвим је тачно да пластику за запослене може да направи свако - остали који хоће да се возе за мање паре морају то да образложе неким документом.

Ћерка закасни један дан на биро и већ је скидају са евиденције. Због чега би повољни превоз зависио од тога?
Једном се мени десило да сам закаснио - било у петак... а ја се појавио у понедељак. Прогледаше ми кроз прсте. Може и пар дана раније да се дође, није проблем.
Иначе ти шалтери за редовне пријаве не раде (могуће да ће од 11ог да почну да раде).

Ћерка закасни један дан на биро и већ је скидају са евиденције. Због чега би повољни превоз зависио од тога?
Meni je biro 30km u jednom pravcu,vrv bi jedno 3 busa promenio i izgubio se negde,kao nezaposlen bas se podrazumeva da imam za benzin ,250€ registracija i amortizacija,cudo nikad ne postave pitanje pa cekaj od cega zivite,jel vam treba socijalna pomoc,mislim mi to radimo,to nam je posao

sinu se poklopilo uvodjnje vanrednog stanja sa danom prijavljivanja....strazar ga vratio sa vrata....
da li su ga skinuli sa evidencije, i tako prikazali statisticki-smanjenje broja nezaposlenih...videcemo

nije samo povoljan prevoz..tu je i socijalno, zdravstvena zastita..mislim preteruju i to je samo dokaz nebuloza ovog sistema...
trebao bi da postoji neki period u kome mozes da produzis "clanstvo u klub nezaposlenih" kad ti istekne a ne da imas deadline i iza toga pustos.

Pa možeš i 15 dana ranije da se javiš...sistem je tako napravljen da te ako se ne javiš tog dana,
smatra seda si našao posao i zato te više nema u evidenciji.

sinu se poklopilo uvodjnje vanrednog stanja sa danom prijavljivanja....strazar ga vratio sa vrata....
da li su ga skinuli sa evidencije, i tako prikazali statisticki-smanjenje broja nezaposlenih...videcemo

jedan dan zakasnjenja skidaju sa evidencije i ceka se 6 meseci da bi se ponovo prijavio.... , i onda se ova vlast hvali smanjenjem ne zaposlenosti.

Нису га скинули, нису ни мене.
Имам кога да питам, без бриге.

Препостављам да ће дати рок од једно 15 дана да се јаве сви који су били спречени да то учине.

Колико знам, тачно тако.

Обична маркица за запослене, и уплаћена за мај, је довољна да те не питају ништа више на уласку у бус.
Маркицу за запослене може да извади било ко, само ако има личну карту. Није потребан никакав додатни папир.

Осталима треба "аусвајз". Детаљи тога ми нису потпуно јасни. Тренутно је то небитно, јер по тренутним условима само запослени уопште и могу у превоз. Верујем да ћемо добити још објашњења за остале категорије, када оне буду смеле у превоз.

Колико знам, тачно тако.

Обична маркица за запослене, и уплаћена за мај, је довољна да те не питају ништа више на уласку у бус.
Маркицу за запослене може да извади било ко, само ако има личну карту. Није потребан никакав додатни папир.

Осталима треба "аусвајз". Детаљи тога ми нису потпуно јасни. Тренутно је то небитно, јер по тренутним условима само запослени уопште и могу у превоз. Верујем да ћемо добити још објашњења за остале категорије, када оне буду смеле у превоз.
ne secam se kada sam vadio bus plus pre 6 godina da li mi je trebala potvrda od firme....
ali u njihovom saopstenju pise da poslodavac vadi bus plut A1 ne putnik,onda bi svako mogao sa licnom kartom da ode i da izvadi tu kartu..barem sam ja tako razumeo

a sto onda u saopstenju pise ovako??/

Svi oni, čak i kad bi želeli da kupe obrazac karte koji važi za zaposlene – ne mogu to da učine jer su prodajna mesta zatvorena, a nabavka personalizovanih karata omogućena isključivo preko firme u kojoj rade.

Do sada Sam se svercovao,videcemo kako ce biti od 8 maja
Шверцовања више неће бити. Подразумевана контрола.

Иначе, видех негде, ускоро пуштају неколико линија трамваја... Оно што је било онемогућено радовима на Савском тргу ће да буде поново пуштено.
Сетио сам се... рече Бг Број 2 у Хроници на РТСу.

nezaposleni :lol:
kako da kupi za zaposlene,ako nema potvrdu da radi ??? :lol:
posto je za nezaposlene prva i druga zona 1120 din..sad taj nezaposleni kupuje za zaposlene 3250 din..vesic i bus plus trljaju ruke i vicu samo nek kaplje i sisaj ovce :lol:
хтела сам да кажем да за добијање персонализоване картице за запослене не траже потврду да си запослен.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back