Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
50ica...
IMG_20200318_101930.jpg

bila sam šokirana. od ustaničke do žarkova broj putnika u vozilu nije premašio broj stolica

Sada će i aerodrom zatvoriti. Mislio sam da će privatne letove da ostave kao relativno bezbedne, ali i oni idu na led (mada bi ja ostavio kargo letove malnjim avionima kao royalcharter servis, naravno sa propratnim merama dezinfekcije i pravilnog pakovanja tereta). Piloti na prinudnom odmoru, i ne samo pilotui, stjuardese, avio brokeri koji prodaju karte, mehaničari, zemaljsko osoblje, i na kraju naravno taksisti, divlji i pitomi. Biće ovo ozbiljniji udar na ekonomiju nego što se mislilo i još uvek misli

Преко дана иду као суботом, то остаје. За преко ноћи... Ако сам добро разумео ићи ће као ноћни, на пола сата до сат.
Треба омогућити ноћним сменама да дођу на посао.

Ma бре најлакше је обезбедити тим људима превоз.

Моју фирму само укидање градског саобраћаја може да заустави да другу половину људи ослободе посла и да не морамо ни овај минимум рада да остварујемо, јер реално и да пола године не радимо нико не би ни провалио то, чак би и већини грађана било драго што не радимо.
Од данас ови из руралних средина Обреновац, Младеновац ... више не долазе на посао.

Зна се медицина, прехрамбена идустрија, продавнице то је оно без чега се не може и њима треба усмерити новац, пажњу и сваку помоћ.

Dakle usled novonastale situacije, postavlja se pitanje...:

HOĆE LI BUS-PLUS VRATITI PARE BEOGRAĐANIMA S OBZIROM DA JE ISTIMA ZABRANJEN TJ ONEMOGUĆEN PREVOZ ?!

Pare za mart su nam regularno uzete, a sad nam je prevoz ukinut, tj zabranjen, onemogućen...

AKO SAM DAO PARE ZA NEKU USLUGU, A ISTU NISAM DOBIO, KAKO SE TO ZOVE AKO NE PREVARA/KRAĐA ?!

...

Слажем се, паре неће вратити ни случајно. Већ неки дан пре ове забране општег уласка у превоз се нисам ни возио превозом, могу да добацим пешке свуда где имам потребу (или аутом).

Једино што нећу купити маркицу за април - нема сврхе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back