Da na 3 meseca,a mnogi se nece vratiti na pisao.Slatke male knjizare ce propasti.Zar nije samo zamrznut kredit?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da na 3 meseca,a mnogi se nece vratiti na pisao.Slatke male knjizare ce propasti.Zar nije samo zamrznut kredit?
A i ovo sa plaćanjem računa kao odloženo, al kad sve prođe u stvari dobiješ na gomiluDa na 3 meseca,a mnogi se nece vratiti na pisao.Slatke male knjizare ce propasti.
Znas koliko sneska su meni porusili.A što mi rušiš sneška sad
I Zivkovic je pozivao narod da ne placa racune za struju,pa su ostali bez strujomeraA i ovo sa plaćanjem računa kao odloženo, al kad sve prođe u stvari dobiješ na gomilu
To je za penzionere"nije za tebeA i ovo sa plaćanjem računa kao odloženo, al kad sve prođe u stvari dobiješ na gomilu
Ma bre ja ću svakako da plaćam, i da mi kažu da ne moram do kraja vanrednog stanja, kapiram da struja koju ovog trenutka trošim nije za džTo je za penzionere"nije za tebe
Znas kako kaze nas narod.Ni kod babe nema za dzabeMa bre ja ću svakako da plaćam, i da mi kažu da ne moram do kraja vanrednog stanja, kapiram da struja koju ovog trenutka trošim nije za dž
Prihvatam samo plazmuJa mislim da bi sklonista trebalo otvoriti za penzionere..
Nabaviti im velike plazme,dati telefone da besplatno glasaju za pobednika Zadruge i poslati zamenika da odnese pecenje

Heven a ?50ica...
Pogledajte prilog 666405
bila sam šokirana. od ustaničke do žarkova broj putnika u vozilu nije premašio broj stolica