- Poruka
- 28.793
od sutra kontrolori bus plusa proveravaju ausvajse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слажем се... да коначно ураде добар сервис и да изнутра добро оперу све, поготово троле и трамваје који уопште не саобраћају.Komendija!
Puno ima sofera gsp koji sada ne rade, i da ne bi bilo da prime platu a ne rade, i njih su stavili sa kontrolom bus plusa, da proveravaju potvrde.
A ujutro sve se isti ljudi voze, idu na posao, nema ni pola bus-a
Bolje da su angazovali zaposlene da detaljno i ljudski operu vozila....
Проверава се, барем колико су рекли да је тако.I cekaj je l' proverava neko ausvajse ili je voznja slobodna. Kakva je situacija.
У суштини је пуштено да се фирме снађу, у сарадњи са гсп-ом или самостално.Pa dobro. Jos bolje. Posto nemam ausvajs danas je dosao vozac iz firme po mene i vratio me kasnije nazad. Ko taksi samo dzabe.![]()
ako zagazis u vreme policijskog casa moras da ga imas jer vas patrola moze zaustaviti..nemoj se igrati sa tim.Pa dobro. Jos bolje. Posto nemam ausvajs danas je dosao vozac iz firme po mene i vratio me kasnije nazad. Ko taksi samo dzabe.![]()
ako zagazis u vreme policijskog casa moras da ga imas jer vas patrola moze zaustaviti..nemoj se igrati sa tim.
ne razumem.na svim vratima ima nekog ko proverava?Bez njega ne može ni da se uđe u bus, ne samo u vreme policijskog časa.
ne razumem.na svim vratima ima nekog ko proverava?
ili otvoresamo prednja pa proveravaju.
cuo sam da se ne moze uci u bus ako nemas i bus plus
Мислим да после 10. марта нисам ушао у превоз... За април наравно не уплаћујем, за даље ћемо да се договоримо.Ma ajde. Da nece mozda da im uplatimo i bus plus za april, a ukrali nam pola meseca u martu.
Нећу се изненадити чак ни јуном.слободно не мораш ни за мај да уплаћујеш, јер ово само врх леденог брега што сад проживљавамо.

a i dobro je za nogeJa ću da vidim da zadržim bar preko leta ovaj bajs što sam pozajmila. Manje mi vremena treba biciklom nego busom, a i nema gužve i ne smrdi mi niko.

a i dobro je za noge
jel to onaj metlin?

па знаш за овај текст капорове ћерке:meni bas nista nije jasno.....
ma opusteno-smesan virus, odjednom haos, stroge mere, zabrana, sajam, imamo opremu i dez.sredstva-nemamo opremu....raste broj obolelih, umrlih i tek tako naglo-postepeno olabavljuju mere....
negde procitah dr kon rekao 'mere popustamo, ali ne moguce da cemo ih posle ponovo zategnuti'
kad posle? sto labave ako jos nema uslova?