Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако немаш за леба, не треба ти превоз..

treba,dom zdravlja mi je 4 stanice udaljen,lek dobijam na recept i pregled ne placam a prevoz bi trebao da platim onda
kako lek finansira fond za zdravstvo i pregled a kartu da platim
1100 din mesecno u sustini pokriva leba svaki dan,a opet pojedinacne karte mu dodju skluplje jer treba voditi i dete u skolu i kod lekara

treba,dom zdravlja mi je 4 stanice udaljen,lek dobijam na recept i pregled ne placam a prevoz bi trebao da platim onda
kako lek finansira fond za zdravstvo i pregled a kartu da platim
1100 din mesecno u sustini pokriva leba svaki dan,a opet pojedinacne karte mu dodju skluplje jer treba voditi i dete u skolu i kod lekara

Е па превоз мораш да платиш сваки пут кад идеш код лекара, као што плаћаш интернет сваког месеца...

Е па превоз мораш да платиш сваки пут кад идеш код лекара, као што плаћаш интернет сваког месеца...

da al onda mi pola decijeg dodatka odlazi na prevoz,ispada da vulin finansira busplus tim smesnim decijim dodatkom
internet ima dzaba gde hoces...
otkud to da je lek i pregled besplatan za nezaposlene a kartu do lekara moras da platis?

da al onda mi pola decijeg dodatka odlazi na prevoz,ispada da vulin finansira busplus tim smesnim decijim dodatkom
internet ima dzaba gde hoces...
otkud to da je lek i pregled besplatan za nezaposlene a kartu do lekara moras da platis?

Отуд што ово није елдорадо, ни Алајбегова слама, не може све бесплатно и све преко туђих леђа...

Већина је изгласала "најбоље". То што Срби много воле да их лажу, то је њихов проблем..

busplus i komunalnu policiju je uveo djilas a predizborna populisticka demagogija o ukidanju busplusa od strane sadasnje vlasti je ostala na tome
ne znas ti al kad je danica draskovic uvela privatne prevoznike u beograd na burazerskim principima i plemenskim pljuvali su je al kad su dosli drugi samo su legalizovali mafijasku rabotu
primetio si da je to slucaj od tada pa do danas
ovi ce pozaposljavati jos stranackih parazita u toj komunalnoj i posle ni bog otac nece moci da ih pomeri odatle

internet je jeftinii, neka i cena karte bude kao internet oko 1000 din.
takodje inernet koristi cela poridica, karta je pojedinacna..glupa ti j analogija.
zasto ne uvedu mesecnu porodicnu kartu (recimo 1.000 din po glavi punoletnog lica) pa da vidis koliko ce se vise prodati karata.

busplus i komunalnu policiju je uveo djilas a predizborna populisticka demagogija o ukidanju busplusa od strane sadasnje vlasti je ostala na tome
ne znas ti al kad je danica draskovic uvela privatne prevoznike u beograd na burazerskim principima i plemenskim pljuvali su je al kad su dosli drugi samo su legalizovali mafijasku rabotu
primetio si da je to slucaj od tada pa do danas
ovi ce pozaposljavati jos stranackih parazita u toj komunalnoj i posle ni bog otac nece moci da ih pomeri odatle

Шта теби смета комунална полиција, да погађам?

- - - - - - - - - -

internet je jeftinii, neka i cena karte bude kao internet oko 1000 din.
takodje inernet koristi cela poridica, karta je pojedinacna..glupa ti j analogija.
zasto ne uvedu mesecnu porodicnu kartu (recimo 1.000 din po glavi punoletnog lica) pa da vidis koliko ce se vise prodati karata.

Штеди, октажи интернет, додај још пара, и имаћеш за превоз. Или користи интернет, и иди пешке..

Штеди, октажи интернет, додај још пара, и имаћеш за превоз. Или користи интернет, и иди пешке..

to je poenta onog o cemu sam pricao ranije a nisi odgvorio na to..da li covek radi da bi podmirio drzavu ili da bi imao neka svoja zadovoljstva?

da li covek radi da bi mogao da ode na more, kupi sebi telefon, izadje u bioskop/pozoriste, pojede nesto lepo ili kupio sebi lepu majicu ili iskljucivo radi da bi platio porez, prevoz i ostale dazbine drzavi?

zar sustina nije negde na sredini?
da drzava da razumne troskove koji su u skladu sa mogucnostima i primanjima prosecnog gradjanina

to je poenta onog o cemu sam pricao ranije a nisi odgvorio na to..da li covek radi da bi podmirio drzavu ili da bi imao neka svoja zadovoljstva?

da li covek radi da bi mogao da ode na more, kupi sebi telefon, izadje u bioskop/pozoriste, pojede nesto lepo ili kupio sebi lepu majicu ili iskljucivo radi da bi platio porez, prevoz i ostale dazbine drzavi?

zar sustina nije negde na sredini?
da drzava da razumne troskove koji su u skladu sa mogucnostima i primanjima prosecnog gradjanina

Порез мораш да плаћаш, превоз не мораш,не мораш да га користиш, држава уопште није дужна да ти организује јавни превоз, и, да се ја питам, кренуо бих неке основне ствари да постављам на своје место, превоза би било онолико колико се плаћа, тачније у Београду га не би ни било, па ти иди на море колико год хоћеш..

proverih-plasticna nepersonalizovana mi vazi do 4.10`15....imala sam jos jednu koja mi je pukla na pola.ja sam u startu bus plusa bila uredan platisa,i cak kupila dve kartice (500din)...jedna se unistila,a ova druga vazi do oktobra...
protestujem!zasto mora da se placa kupovina kartice?to mu dodje ko neka vrsta pretplate,sa ogranicenim rokom trajanja.
ua lopovi!

p.s.povlacim rec da cu u buduce biti `uredan` putnik!svercovacu se!ne vredi biti posten.:evil:

Interesantno, ali uopšte nema ridžova.
Mislila sam da će od prvog krenuti sa racijama. U 309 ne mogu da uđu i da oće :lol: ali nema ih ni u trijeskecu ni u 17ici ni u 19ici :think:
Videću popodne kakvo je stanje u 50ici. Idem da se "uguzim" mami da gledam Dortmund-Šalke i polufinale kupa Afrike :mrgreen:
Evo pečem joj i proju :andjeo: reče mi prošlog meseca kad sam joj rekla da sam pravila da joj se baš jede. :whistling:

Порез мораш да плаћаш, превоз не мораш,не мораш да га користиш, држава уопште није дужна да ти организује јавни превоз,..
greska, javni prevoz je socijalna kategorija i drzava je duzna da ga obezbedi jer kako bi zivot funkcionisao da ga nema?
mislim da masis totalnu poentu.. poenta je da prevoz treba placati ali da cena istog mora da bude prilagodjena prosecnom primanju..evo ti primer..ja se malo vozim prevozom uglavnom idem kolima..zato mi se ne isplati mesecna karta.. kad idem prevozom meni sad po novom uzimaju 180 din da odem i da se vratim, na gorivo ne bih potrosio vise od 200 din i o tome ti pricam..prakticno me teraju da se svercujem .. ja bih vrlo rado platio kartu ali mi je 200 din da odem i da se vratim negde premnogo..
da je karta 50 dn, vrlo rado bih je otkucao i u odlasku i u povratku i grad bi od mene imao 100 din..ovako trazi od mene 200 a ne dobije ni 1..to je poenta cele moje price.. a ovakvih kao st osam ja koji samo povremeno koriste prevoz je puno.
Ja ne presedam, meni ta od 90 min ne znaci nista..ne treba mi pogodnost koju ona nudi a zbog koje je ona skuplja.....ok je ona za one koji presedaju i povoljna je, ali zasto onda ne uvedu i pojedinacnu od 50 din pa neka svako bira sta zeli.

Шта теби смета комунална полиција, да погађам?

za sad ne iz ugla ulicne tezgarske prodaje jel iako ne sastavljam mesec sa parama cak ni pola ne narusavam komunalni "red"
jos jedna nelogicnost,uveli komunalnu policiju da suzbija ulicnu prodaju a u isto vreme otpustaju radnike,smanjuju plate,kurs divlja...
takodje i partijsko zaposljavanje u okviru iste smeta,bode oci
zivelo se i bez te stranacke policije i to sasvim pristojno,rekao bih i bolje
otvorite proizvodnju,uposlite ljude,skinite namete,pohapsite tajkune i da vidis kako nece trebati komunalne policije jer sto bi neko blejao na ulici ceo dan za par stotina dinara kad u fabrici ima pristojnu zaradu

greska, javni prevoz je socijalna kategorija i drzava je duzna da ga obezbedi jer kako bi zivot funkcionisao da ga nema?
mislim da masis totalnu poentu.. poenta je da prevoz treba placati ali da cena istog mora da bude prilagodjena prosecnom primanju..evo ti primer..ja se malo vozim prevozom uglavnom idem kolima..zato mi se ne isplati mesecna karta.. kad idem prevozom meni sad po novom uzimaju 180 din da odem i da se vratim, na gorivo ne bih potrosio vise od 200 din i o tome ti pricam..prakticno me teraju da se svercujem .. ja bih vrlo rado platio kartu ali mi je 200 din da odem i da se vratim negde premnogo..
da je karta 50 dn, vrlo rado bih je otkucao i u odlasku i u povratku i grad bi od mene imao 100 din..ovako trazi od mene 200 a ne dobije ni 1..to je poenta cele moje price.. a ovakvih kao st osam ja koji samo povremeno koriste prevoz je puno.
Ja ne presedam, meni ta od 90 min ne znaci nista..ne treba mi pogodnost koju ona nudi a zbog koje je ona skuplja.....ok je ona za one koji presedaju i povoljna je, ali zasto onda ne uvedu i pojedinacnu od 50 din pa neka svako bira sta zeli.

Напротив, твоје излагање открива сву патетику српског менталитета, НЕКО је дужан ово, нек оје дужан оно, држава мора да обезбеди, држава мора да да. Што пре схватиш да државе треба да буде што мање у животима људи, биће свима боље.
Ово укључује и наплату пореза, што буду мањи порези то боље, јер порези не би требало да се плаћају за лепе очи, већ да они који руководе и располажу тим парама од њих ураде нешто добро за за оне који су порез платили.
Али наравно, они су од тих пара најпре себи обезбедили све могуће привилегије.

Зато је и потребно пар корака назад, не треба ми систем где је најважније ко ће кога да заврне, ако све већ одавно тако функционише, хоћу да својим парама располажем сам.

danas je kontrole bilo u 16ici, ali su samo stajali kod vrata i izašli posle 2 stanice...a u 95 ih nema ni za lek nedeljama već.

хоћу да својим парама располажем сам.

dok ti ne budu rekli da ti je prevoz uplaćen u busplus, a ti ondaK idi pešaka na posao ili gde već ideš svaki dan....

danas je kontrole bilo u 16ici, ali su samo stajali kod vrata i izašli posle 2 stanice...a u 95 ih nema ni za lek nedeljama već.

Za 3 dana sam ih videla 2 puta da ulaze i u 95 i u 16
Možda ih na tvom delu trase nema :D

- - - - - - - - - -

Ja se ne secam kada sam videla kontrolu u 95tici, a idem svkai dan sa njom.

mimoilaziš ih :D

samo ih prizivajte:vudu:

fik-1.gif
:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back