причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
A posle je morala pobeda da se proslavi![]()
normalno

Juce bi vise uradili.
ma šta juče...prekjuče

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A posle je morala pobeda da se proslavi![]()
Juce bi vise uradili.
jutros na radiju studio b kazu-uvesce novih 800 komunalaca/kontrolora koja ce gradjane kostati 2 milijarde $ godisnje
da l` sam dobro cula![]()
jutros na radiju studio b kazu-uvesce novih 800 komunalaca/kontrolora koja ce gradjane kostati 2 milijarde $ godisnje
da l` sam dobro cula![]()
Mozda 2 miliona.
Ceo grad Beograd ima budzet oko 600 miliona evra.
ipak se ja plasim da ce opet povecati porez na imovinu,iako je @Platin rekao da nece![]()
Kako 800 ljudi moze da kosta samo 2 miliona.
Prvo imas 800 x 2-3 hiljade evra koliko hoce da im plate kurseve od nasih para - samo to je preko 2 miliona evra.
Onda imas plate i prevoz da zaokruzimo na 1000 evra - to je 800.000 evra mesecno x 12 = 9.600.000 evra
Gde su ostali troskovi - uniforme, oprema, oruzje, kupovina novih automobila, odrzavanje, osiguranje i registracija automobila, pa angazovanje novih radnika u voznom parku, gorivo i mazivo, povecanje administracije i administrativnih troskova, it troskovi, novi troskovi za nekretnine, medicinski troskovi...
Nisi, 2 milijarde dinara.
Dinara a ne $.
To bi onda ispalo 20 miliona dolara (ili nesto manje evra), sto je otprilike suma koju je neko vec ranije pomenuo ovde.
Naime, lider SNS-a je do pre tri godine žestoko kritikovao ovaj sistem i gradonačelnika Dragana Đilasa, koji je napravio tri najgore stvari na svetu: most na Adi, most ‘Mihajlo Pupin’ koji je nedavno otvoren uz veliku pompu i sistem ‘Bus plus’. Naprednjačka kritika se zasnivala na insistiranju da je tender za ‘Bus plus’ bio namešten, čime su partijske elite Demokratske stranke izvršile pljačku gradskog budžeta. Zbog toga je Vučić obećavao med i mleko u javnom prevozu, povlastice za penzionere, radnike i poštenu SNS-ovu inteligenciju.
Međutim, nakon osvajanja vlasti, došlo je najpre do masovnog građanskog bojkota ‘Bus plusa’ i plaćanja gradskog prevoza. U prvoj godini vladavine SNS-a to je nekako i moglo da prođe, da bi vremenom Gradsko saobraćajno preduzeće u Beogradu počelo da tone u dugove, a vozni park da propada, autobusi da se kvare i gore na ulicama grada. Zbog toga je gradonačelnik Siniša Mali odlučio da povrati ugled ‘Bus plusa’. Ispostavilo se da to nije lako učiniti nakon višegodišnje kampanje da se tu radi o jednom ‘nenarodnom sistemu naplate’, koji je pre svega koristio za bogaćenje partijske kaste. Ni nakon učestalih opomena koje je upućivalo gradsko rukovodstvo, građani Beograda nisu počeli da plaćaju karte za prevoz. A zašto bi i plaćali kad im je vođa donedavno govorio kako sve to nema smisla i da će on učiniti da se raskrinkaju sve te ‘mutne rabote’ usmerene protiv naroda. Ipak, ništa se od obećanja nije ostvarilo, narod se švercovao, Južni tok je propao, poplave su odnele svoje i sada je ostalo samo jedno – sve intenzivnije tlačenje građana.
Ако се већ шверцујете, будите толико људи, иако сте Срби, па дајте документа на увид да би вам написали казну кад вас ухвате..
ja sam imao cetiri kazne u starom gsp sistemu,a neki su imali na desetine i onda su njima sveli na tri i meni iako sam ja imao samo cetiri
svodi se na to da iako pisu te kazne nemaju nikakvu naplativost istih vec ce opet morati da eventualno naplate to sto mogu sto opet je ispod cene koja kad se sabere treba da bude placena od strane putnika za voznju
znaci,kolko para tolko muzike,sve da ce neko se odrekne leba i na leba da bi platio kartu za prevoz
Ако се већ шверцујете, будите толико људи, иако сте Срби, па дајте документа на увид да би вам написали казну кад вас ухвате..
Наравно, јер би судови требало да раде, а они у овој и оваквој држави не раде. А ми Срби смо такви, кад дугујемо, макар и ситне паре, радујемо се што судови не раде, али кад нама затреба правда, онда оспемо дрвље и камење и на судове и на државу.
naravno da ne rade jer rade sizifov posao koji se sastoji u napalcivanju kazni od ljudi koji nemaju novac
sto se tice pravde za obicnog gradjanina ona je ovde oslepela odavno i posto niko vise je ni ne ocekuje osipanje drvlja i kamenja je neki uslovni refleks a i on polako nestaje
Одлично си описао нешто што личи на првобитну људску заједницу..
u prvobitnoj ljudskoj zajednici ljudi su bili solidarni,ovo danas je obican zverinjak gde niko ne jjebe nikog ni za suvu sljivu
ti ko papagaj ponavljas karta mora da se plati,ja ti lepo kazem nemam ni za leba ni na leba,onda ti osnujes privatnu policiju i naplatnu sluzbu pomocu koje merama prisile pokusavas da mi otmes stvari iz stana ili da ti okopavam u padinjaku luka i krompira
ovi neljudi koje ste partijski pozaposljavali kao batinase nemaju elemntarnu eticnost ponesenu od kuce ali kapiram da je to i bio uslov prilikom odabira kadra
za svojih 30 i kusur hiljada ili cak 40 taj necovek je programiran da izvrsi naredjenje bez da se racionalno zapita sta je sa tom zenom i ostalima
pa ni njemu ne stize ta plata za potrosacku korpu jer po zavodu za statistiku korpa prelazi tu sumu za 2 puta
jedino korumpirani politicari i njihovi poltroni mogu vrteti tu floskulu "karta mora da se plati" bez osvrta na bilo sta drugo
i to naravno u odredjenom politickom momentu korisnom za njihovu stvar