Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voždovac, Darvinova - Stari merkator ....

Iz inata nisam "validirala" ...
Platila sam mesečnu I NEĆU, BAŠ NEĆU !!!!

Dok ja iz tašne pa iz novčanika više mesta za sedenje nema ...
Deder da vidim tog ridžovana-džovana koji će me izbaciti iz autobusa :azdaja:

Mozda je resenje u prostoj promeni redosleda operacija.
Umesto obicnog:
- udjem
- pocnem da trazim kartu
- otkucam se ako ce mesto za sedenje da ostane slobodno

Predlazem ono sto sam radim:
- pronadjem kartu
- tokom ulazenja se otkucam (pruzim ruku malo napred, pa dok prakticno prodjem aparat cuje se signal i to je to)
- mesta su jos uvek slobodna (jer niko ne moze da udje preko mene)

Interesantno, ali uopšte nema ridžova.
Mislila sam da će od prvog krenuti sa racijama. U 309 ne mogu da uđu i da oće :lol: ali nema ih ni u trijeskecu ni u 17ici ni u 19ici :think:
Videću popodne kakvo je stanje u 50ici. Idem da se "uguzim" mami da gledam Dortmund-Šalke i polufinale kupa Afrike :mrgreen:
Evo pečem joj i proju :andjeo: reče mi prošlog meseca kad sam joj rekla da sam pravila da joj se baš jede. :whistling:

Elem....
Ušli su u žarkovu, 3 stanice pre kraja.
SVI su izjurili iz autobusa ali izašli i kontrolori i ode prazan autobus. :rotf:
Stajali smo i gledali se. :flert::whistling::cool:
Stigla trijessedmica, dve ženske kontrolorke krenule unutra iz nje pola ljudi izjurilo. Stoje i oni i gledamo se i dalje sa dvojicom kontrolora. Došla pedesdvojka njih dvojica krenuše u nju pola autobusa izjurilo ali i oni su odustali od ulaska.
Ja sam otpešačila dve stanice, mrzelo me da se čikam sa njima

ali moze pored tebe :)
ili ti preprecis prolaz..ono u fazonu ..dalje neces moci dok se ja ne overim :lol:

- - - - - - - - - -

Значи ждереш, бацаш паре за храну, заузимаш најмање 3 места у превозу, а карту не плаћаш?

ja bih uveo kao za prtljag u avionu.. maksimalna tezina za jednu kartu. ako si je prebacio placas dodatno.
recimo karta za one do 120 kg je 90 din
za one preko 180 jer kad sednu zauzimaju dva mesta :)
a i kad stoje nista manje ne zauzimaju.
pazi, ako u bus udje 10 podebelih (da budem politicki korektan..10 elegantno prepunjenih) :) .. to znaci da ce grad biti ostecen za 10 karata u spicu kad se bus prepuni sto je 900 din po busu a na to dodaj barem 6 povratnih voznji u spicu i skoro 1000 vozila ispada da debeli ostecuju budzet za oko 120 miliona mesecno..a na stranu sto zbog tezine vise ostecuju vozila koja moraju zbog njih cesce na popravke :D
tome se mora stati na put, nijedan prevoz na svetu to ne moze da izdrzi :D
neka drze dijetu....

Mozda je resenje u prostoj promeni redosleda operacija.
Umesto obicnog:
- udjem
- pocnem da trazim kartu
- otkucam se ako ce mesto za sedenje da ostane slobodno

Predlazem ono sto sam radim:
- pronadjem kartu
- tokom ulazenja se otkucam (pruzim ruku malo napred, pa dok prakticno prodjem aparat cuje se signal i to je to)

Otkucavanjem mesecnih karata se stvara dodatna i nepotrebna guzva koja bez problema moze biti izbegnuta. A kontrola vidi na apartu da li ima kredita na njoj ili ne.

ili ti preprecis prolaz..ono u fazonu ..dalje neces moci dok se ja ne overim :lol:

- - - - - - - - - -

ja bih uveo kao za prtljag u avionu.. maksimalna tezina za jednu kartu. ako si je prebacio placas dodatno.
pazi, ako u bus udje 10 podebelih (da budem politicki korektan..10 elegantno prepunjenih) :) .. to znaci da ce grad biti ostecen za 10 karata u spicu kad se bus prepuni sto je 900 din po busu a na to dodaj barem 6 povratnih voznji u spicu i skoro 1000 vozila ispada da debeli ostecuju budzet za oko 120 miliona mesecno..a na stranu sto zbog tezine vise ostecuju vozila koja moraju zbog njih cesce na popravke :D
neka drze dijetu....

Jelda, MRŠ MRŠO ..... Ja sa mojih devedesetak treba duplo više od tebe da plaćam ???

Jedi bre malo, budi čovek, muž ....

:zcepanje:

Jelda, MRŠ MRŠO ..... Ja sa mojih devedesetak treba duplo više od tebe da plaćam ???

Jedi bre malo, budi čovek, muž ....

:zcepanje:

Da znaš da je i meni nekad padala na um solucija da se karte za prevoz naplaćuju po kvadratu.
Pogotovo kad me na onom zadnjem tesnom sedištu u solarisovim autobusima bucovi il bucke prilepe uz prozor pa se osećam kao onaj prilepak koji stavljaju na prozore od kola da ne bije sunce
images

neka drze dijetu....

Znači ja sa mojih 55kg, treba da plaćam 45 dinara :smeker:

Uvesti kategoriju do 60kg za žene, i 80 za muškarce, sve preko je višak i kao takav da se tretira prilikom tarifiranja :rotf:

Otkucavanjem mesecnih karata se stvara dodatna i nepotrebna guzva koja bez problema moze biti izbegnuta. A kontrola vidi na apartu da li ima kredita na njoj ili ne.

Ne kazem da je to pametna ideja, otkucavanje mesecnih markica.

- - - - - - - - - -

Nece zbog 2 sekunde da propadne svet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back