Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto vide 5000 ljudi na dan - do sada su komotno mogli da nauce ko muva a ko prica istinu.

Момче, то није у њиховом опису посла, нису они психолози, нити вуку са собом детекторе лажи, у цивилизацији ствари функционишу другачије, приложиш документацију, добијеш право на одговарајућу повластицу, покажеш повластицу или шта већ кад овлашћено лице тражи и то је то.

Imaju i zubara besplatno. Prevoz naravno... Verovatno da jos nesto postoji - ali mene licno nije zanimalo, ja ne mogu da postanem trudnica :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Момче, то није у њиховом опису посла, нису они психолози, нити вуку са собом детекторе лажи, у цивилизацији ствари функционишу другачије, приложиш документацију, добијеш право на одговарајућу повластицу, покажеш повластицу или шта већ кад овлашћено лице тражи и то је то.

Zdrav razum nalaze da lako razlikujes nekoga ko sramezljivo kaze "nemam..." i smuseno gleda, od nekog bahatog primerka koji kaze "nemam!" i gleda te besno.

I

Zdrav razum nalaze da lako razlikujes nekoga ko sramezljivo kaze "nemam..." i smuseno gleda, od nekog bahatog primerka koji kaze "nemam!" i gleda te besno.

Каква је разлика да л икаже бахато или смушено, немам је немам, није испоштовао закон и ред, и треба да буде санкционисан. Чудни су твоји погледи на свет...

Каква је разлика да л икаже бахато или смушено, немам је немам, није испоштовао закон и ред, и треба да буде санкционисан. Чудни су твоји погледи на свет...

Ja u svakom slucaju imam razumevanja za trudnice... i imam potpuno odsustvo razumevanja za slucajeve koji mogu volu rep da iscupaju, pa se inate sa sistemom.

Ja u svakom slucaju imam razumevanja za trudnice... i imam potpuno odsustvo razumevanja za slucajeve koji mogu volu rep da iscupaju, pa se inate sa sistemom.

Aли очигледно немaш појмa о томе кaко систем функционише у цивилизaцији, инaче не би лупетaо о некaквим проценaмa и психоaнaлизaмa...

http://www.kurir-info.rs/novi-udar-po-dzepu-skuplji-nocni-prevoz-i-minibus-clanak-883273

Nenajavljeno skocile cene nocnog prevoza i minibusa. Kada sam se poslednji put vozio nocu cena je bila 120 din, sada je 150.

Poskupljenja. Markice za zaposlene poskupele 2,02 puta, a pojedinacne karte 2,43 puta. Za isto vreme benzin poskupeo 20%, dizel 45%.

8 odsto - 1. septembra 2008.
30,2 odsto - 1. februara 2009.
20 odsto - 1. januara 2011.
20 odsto - 1. novembra 2011. - poskupljenje se odnosilo samo na pojedinačne karte sa 50 na 60 dinara
20 odsto - 1. oktobra 2012. (zaposleni i pojedinačne karte)

Aли очигледно немaш појмa о томе кaко систем функционише у цивилизaцији, инaче не би лупетaо о некaквим проценaмa и психоaнaлизaмa...

Znam ja sta su pravila. Cak i da nisam znao - u vojsci sam mogao dobro da vidim. Ali imam razumevanja za neke stvari, neke probleme.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir-info.rs/novi-udar-po-dzepu-skuplji-nocni-prevoz-i-minibus-clanak-883273

Nenajavljeno skocile cene nocnog prevoza i minibusa. Kada sam se poslednji put vozio nocu cena je bila 120 din, sada je 150.

Poskupljenja. Markice za zaposlene poskupele 2,02 puta, a pojedinacne karte 2,43 puta. Za isto vreme benzin poskupeo 20%, dizel 45%.

8 odsto - 1. septembra 2008.
30,2 odsto - 1. februara 2009.
20 odsto - 1. januara 2011.
20 odsto - 1. novembra 2011. - poskupljenje se odnosilo samo na pojedinačne karte sa 50 na 60 dinara
20 odsto - 1. oktobra 2012. (zaposleni i pojedinačne karte)

Benzin nije tako presudan, jer busevi idu na dizel. Kurs prema evru svakako ima uticaja, jer se ne kupuje samo gorivo preko evra. Ima uticaja i struja, i ona je od 2008. poskupela.

Preko onoga što oni odrade, treba da pređe i jedan tanki sloj, gušći sloj.

Koliko ja znam, radi se ovako:
- podloga
- beton
- prvi sloj asvalta
- gazeci sloj asvalta

Podloga se jednom napravi i ne dira se. Debljina betona je kod nas premala. Sam asvalt koji se stavlja je vrlo los. Imao sam prilike da vidim put u Libiji. Tamo je sunce zaista zarko, asvalt se zaista greje, a putevi su im ravni. Znaci, kvalitet samog izvodjenja radova je mali. Sastav materjala je los. Utisak mi je da je sama kolicina dovoljna.

Stara prica se ponavlja - sukob na relaciji republika-grad preko ledja gradjana
Djilas prozvao Milorada Veljovica onda ce SNS da urusava Djilasa ali naravno ceh tog sukoba ce placati gradjani,niko drugi
Kolko god bio protiv busplusa i djilasa u ovom slucaju bi svaki gradjanin trebao biti statusno neutralan

Mislis da ce stvarno da tuze toliki svet sa neplacenim kartama ? :think:

Pa kako da birokratija opravda svoje postojanje - ako ne poslom? A nista lakse nego zakazivati sudjenja. Umesto da se strane primoraju da se za 2 sata konacno dogovore i potpisu da je kraj... proces moze da traje ihahaj (za tvoje pare).

p.s. ne znam da li su svi culi, ali meni nije promakla vest da ce tuzbe za tv pretplatu da budu sprovedene cak i ako se pretplata u medjuvemenu ukine... dugovanje je dugovanje...
p.p.s. ne bih se kladio da gradske sluzbe razmisljaju drugacije od republickih

p.s. ne znam da li su svi culi, ali meni nije promakla vest da ce tuzbe za tv pretplatu da budu sprovedene cak i ako se pretplata u medjuvemenu ukine... dugovanje je dugovanje...

Mogu samo one koje nisu zastarele ... ako se sete ...
a sa druge strane ako proglase to neustavnim ... onda nish

Ako su te samo opomenuli pred utuženje, ondaK prosledi u nusprostorije.

cak nije ni opomena ... umoljavam se da platim
vrlo lose koncipirano ... ja bi bolje :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back