- Poruka
- 28.791
a sto smrdi-ko sav svetГреба,овог си видела у 12? Ту је стално,уђе код СКЦ,па свирка до краја. Не дам ни динар,нити ми прија то свирање,нити то певање,које више личи на напињање да прдне,да простите на простоти.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto smrdi-ko sav svetГреба,овог си видела у 12? Ту је стално,уђе код СКЦ,па свирка до краја. Не дам ни динар,нити ми прија то свирање,нити то певање,које више личи на напињање да прдне,да простите на простоти.![]()
Ја се шверцујем.
Нема мојих пара за оног риђег лопину.

au asu dosadni ko buve,u 12ici jutros ja i jedna baba,znaci prazan tramvaj,one ladno ulaze i kao dobro jutro vasu kartu,karu joj ne bi dao,posle u jos 2 busa oni unutra samo se vratim s vrata

pa nema policija kad...oni biraju gde i kad izlaze na teren.http://www.kurir-info.rs/guzva-u-18-pretukao-devojku-zbog-zadrzavanja-autobusa-clanak-736805
A vrhunac je izjava da ce devojka biti kriva ako prijavi lomljenje vrata i davljenje, dakle pokusaj ubistva. Pa gde mi zivimo.
mislis?uverena sam da bi tek onda svako `gledao svoja posla`...na zalost.postali smo anemicnijedni za druge,a da smo barem malo vise ljudi,i da smo slozni,ubedjena sam da bi bilo manje nasiljaA solidarni smo u p.m. Da je siledzija izvadio pistolj - mozda bi kontrolori onda reagovali.
mislis?uverena sam da bi tek onda svako `gledao svoja posla`...na zalost.postali smo anemicnijedni za druge,a da smo barem malo vise ljudi,i da smo slozni,ubedjena sam da bi bilo manje nasilja
Ко је гори мушкарци или жене - бус плус?
Каква су вам искуства са њима?

zene su gore ionako raspalo samopouzdanje pokusavaju na njihovom terenu nadograditiБус плус малтретира и лудаке које пусте суботом из Падињака.
Гледам и не верујем да се риџованка окомила на лика од два метра који држи папирић-потврду да је пуштен из лударе.
Боцка га руком, тражи документа, колеге њене је убеђују да га искулира. Она запела дај па дај. Све док нису комуналци дошли и одвукли је од овог.
Ко је гори мушкарци или жене - бус плус?
Каква су вам искуства са њима?