Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја се шверцујем.
Нема мојих пара за оног риђег лопину.

И ја бих да могу. Мени сваки дан улазе,макар једном у једном правцу на истој линији.
Најгоре је што користим и Ласту-860 и ГСП. Да је само ГСП,комотно бих се шверцовао.

Па ја могу да изађем на друга врата,и једино да сачекам други,јер ако ме избаце рецимо у оној Џунгли од Остружнице или Железника,не зам шта бих могао. А одатле ти је и до града још око 10км.:hahaha:

:D

392169_479620535403442_1963994714_n.jpg

A solidarni smo u p.m. Da je siledzija izvadio pistolj - mozda bi kontrolori onda reagovali :roll:

Imao bih razumevanja za ljude koji ponude da se otkucaju... kao sto nemam za one koji se bahate.
Nekima je izgleda bitnija birokratija nego da lova tece = karte se otkucavaju.

http://www.kurir-info.rs/guzva-u-18-pretukao-devojku-zbog-zadrzavanja-autobusa-clanak-736805

A vrhunac je izjava da ce devojka biti kriva ako prijavi lomljenje vrata i davljenje, dakle pokusaj ubistva. Pa gde mi zivimo.
pa nema policija kad...oni biraju gde i kad izlaze na teren.

- - - - - - - - - -

A solidarni smo u p.m. Da je siledzija izvadio pistolj - mozda bi kontrolori onda reagovali :roll:.
mislis?uverena sam da bi tek onda svako `gledao svoja posla`...na zalost.postali smo anemicnijedni za druge,a da smo barem malo vise ljudi,i da smo slozni,ubedjena sam da bi bilo manje nasilja

Бус плус малтретира и лудаке које пусте суботом из Падињака.
Гледам и не верујем да се риџованка окомила на лика од два метра који држи папирић-потврду да је пуштен из лударе.
Боцка га руком, тражи документа, колеге њене је убеђују да га искулира. Она запела дај па дај. Све док нису комуналци дошли и одвукли је од овог.

Ко је гори мушкарци или жене - бус плус?
Каква су вам искуства са њима?

Nema pravila, zavisi od slucaja do slucaja...
Jedna kontrolorka, ne verujem da ima vise od 25 godina, kada sam otkucao kartu pre nego li je blokirala validator, rekla mi je "to trebas(!) da uradis cim udjes"
samo sam je pitao "mi smo na TI"...? ...samo je nastavila dalje, nije usla u raspravu...tu sam se malo razocarao, ali dobro, ima dana :mrgreen:

svako ko dobije vlast, makar to bilo i kontrolisanje karata u autobusu, zeli da na svaki moguci nacin istakne svoju titulu...

verujem da bar neko od kontrolora cita ove strane, i ako oni u dubini duse svoje nisu svesni onoga zasto se narod tako ponasa, onda je dzabe sve ovo...
za te pare, moze da se radi na mnogo drugih mesta...

Povodom teme "Godinu dana od m uvodjenja BUS PLUS kartica"
Slažem se sa navodjenjem pozitivnih strana BUS PLUS kartica, i disciplinovanja gradjana da nauče da nema besplatnog prevoza.
Mislim da je najlepša vožnja Veolijinim autobusima , španskim tramvajima kao da si u metrou.
A, sad , ono :ali , što devojku kvari:
Najgora vožnja linija 50 , krševi od autobusa , svi su solo , jer zglobni ne mmogu izdržati 7 brda.
Pitam: koji Ikarbus IK-103 je na liniji 50 , ko je gradski prevoznik , sa telefonom i sedištem firme.
Zašto: teško sam stradala na liniji 50, vozač je naglo ukočio -uleteo u najgoru krivinu Voždovački kružni put -Braće Jerković i ja razbila grudni koš, dve operacije , 2 punkcije i 16 previjanaj.Devizni kredit 6.000 evra.
Od osiguranja ne mogu da naplatim jer nisam videla ni garažni broj ni registarske oznake:Čitaj: Ne smeš da se onesvestiš dok ne vidiš garažni broj.
Bus plus sam validirala m,ali uzalud , javila sam se posle operacije da mi daju podatak na kom vozilu sam validirala, ono NE MOŽE JER JE RODOLJUB ŠABIĆ NAREDIO BRISANJE PODATAKA POSLE 30 dana, pa čoveče čiju privatnost štitimo:ti koji se štite idu Hammerom ,a ne gradskim autobusom od koga otpadaju bubrezi od udarnih rupa.
Ima li nade da mi na vašem forumu gradski prevoz neko odgovori : čiji je autobus IK-103 , kog prevoznika, na liniji 50, koje reg.oznake.Imam 74.godine i posle ovih zahvata i trajne reducirane pokrete na levo i desno, strah od autobusa,itd a deca ne smeju znati u koji dug sam se uvalila .Osiguranje me je uvredilo i odbilo . Pomozite , tako vam Boga, vozač se nije ni okrenuo ni pitao ko to toliko vrišti-200 m do parfimerije Lili, već je čim su me skinuli sa autobusa odjurio.

Zoves policiju i prijavis nasilnicku voznju i povrede. Ne izlazis iz autobusa dok ne dodje hitna pomoc i policija. Policija napravi zapisnik, lekari te pregledaju i onda u roku od tri dana sa zapisnikom i izvestajem lekara pismeno trazis odstetu. Najbolje preko advokata. Stari su to lopovi, ne mozes sa njima ljudski.

Бус плус малтретира и лудаке које пусте суботом из Падињака.
Гледам и не верујем да се риџованка окомила на лика од два метра који држи папирић-потврду да је пуштен из лударе.
Боцка га руком, тражи документа, колеге њене је убеђују да га искулира. Она запела дај па дај. Све док нису комуналци дошли и одвукли је од овог.

zene su gore ionako raspalo samopouzdanje pokusavaju na njihovom terenu nadograditi

`lastin` gradski bus na liniji 491 koji vozi avalskim putem....nedeljom im je izgleda `usko grlo`...isla sam u 9.15h.,to je jezivo kolika je guzva,gore nego u gradskoj 95-ici.znaju oni to,ali mi nije jasno sto ne salju u to vreme bus na sprat ili zglobni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back