Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam shta chitati...uchestvovala bolan:lol:..proshlog leta kuljao dim u 37.na toj liniji inache voze krshevi a ja bila na Adi...elem uredno imam dve voznje na kartici:mrgreen:msm da odem i da se vratim,poshto ja vishe nisam za shverc komerc...ocesh malo sutra,kuljao dim samo tako a vozach mrtav ladan vozi li vozi...i tek negde u K.Milosha stade na semaforu...ja zazdih napolje brzo msm se jbg nece valjda da explodira,nije na svu srecu i ja utrchim u sledeci kad tamo kontrola...da ne duzim,ali sam se dostojanstveno izvukla shto nemam kartu jer sam je platila u onom shto dimi...i vrlo pedatno osula paljbu po GSP.shto pushtaju u promet neproverena vozila:roll::rtfm:

Ovo čudo?
DSCF4466_zps7e372402-1.jpg

Ako je to, u pitanju je Ikarus IK-161, inače poslednje proizveden ovakav model, izašao na ulicu sada već davne 96 godine. Tako da je još uvek maloletan :) :rotf:

Svetla rade, gume dobre, moze taj jos da gura i prevozi. A secate li se autobusa sa harmonika vratima. Pa to je imalo dusu. Tu se znao red. Kod njih nije bilo da se rukama zadrzavaju vrata jer lomi ruku na 2 mesta. Kad se otvaraju vrata to je bila bezanija, takodje i kod zatvaranja. Nema ih vise uopste sto znaci da se vozni park potpuno obnovio. :cool:
A sto se tice bus plusa, svi oni koji su se vozili u BG-vozu znaju da su validatori bili cupani non stop. Nijedan BG voz maltene nije imao validator. E onda su se dosetili i stavili metalno kuciste ali ni to bas nesto ne pomaze. Evo slike
01-bgd-validator.jpg

Греба,овог си видела у 12? Ту је стално,уђе код СКЦ,па свирка до краја. Не дам ни динар,нити ми прија то свирање,нити то певање,које више личи на напињање да прдне,да простите на простоти. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back