Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.novimagazin.rs/vesti/ulaz-samo-na-prednja-vrata-ili-otkaz-soferu

raz081-2.gif
jesu li oni normalni

Kako nas narod kaze - dokon pop i jarice krsti.

Jednostavno namnozilo se suvise administracije koju mi placamo i nemaju sta da rade. Onda izmisljaju gluposti da se vidi kako eto rade nesto, doprinose...

Ja bih kao jacu meru doprinosa ukinuo sva sluzbena vozila za zaposlene u gradskim strukturama. Da idu malo busom na posao pa da vide kako je to.

Sto se tice ulaska na prednja vrata. Da ponovim po stoti put. Moze, ali ako svi putnici SEDE. Je l' smo pustali snimke ovde iz Nemacke gde se lepo vidi da svi SEDE. Onda moze da se udje na prva vrata i da se ljudski dodje do mesta za SEDENJE. Koliko retardiran neko treba da bude pa da ne moze to da shvati.

Sto se tice ulaska na prednja vrata. Da ponovim po stoti put. Moze, ali ako svi putnici SEDE. Je l' smo pustali snimke ovde iz Nemacke gde se lepo vidi da svi SEDE. Onda moze da se udje na prva vrata i da se ljudski dodje do mesta za SEDENJE. Koliko retardiran neko treba da bude pa da ne moze to da shvati.

ovde će moći da sedi samo vozač, pod uslovom da ga:

1. ne prebiju putnici
2. ne izgubi posao

:(

citam danas...to nece da moze da vazi za spanske tramvaje, jer nema mogucnost da otvori samo jedna vrata... :)
:rotf:
Sreća pa ne ulazim na početnim stanicama :zcepanje:

U Beogradjanci na izdavanju busplusa ima 6 saltera. Pa kad je bilo otvaranje bilo ih je 10.
Nije mi jasno sta sede besposleni. Kad sam dosao njih 6 mi kaze izvolite.:lol:

U septembru, oktobru i novembru za srednjoškolce i studente trebaće bar 15 :lol:

Kraj sledece godine ce da bude kritican - jer ce mnooooogima da istekne plastika ciji rok vazenja je 3 godine :per:

Na vrhuncu je bilo valjda 40 saltera u Beogradjanci :per:

Do tad ima više od godinu ipo dana...
Za koji moj bleje sad? Bitno da se otpuštaju ljudi sa radnih mesta koja i nisu bespotrebna a raznoraznih šalteruša šalterušona nikad više.

rotf.gif

Sreća pa ne ulazim na početnim stanicama
smesna.gif

U septembru, oktobru i novembru za srednjoškolce i studente trebaće bar 15
lol.gif

Sad je april...

Do tad ima više od godinu ipo dana...
Za koji moj bleje sad? Bitno da se otpuštaju ljudi sa radnih mesta koja i nisu bespotrebna a raznoraznih šalteruša šalterušona nikad više.

Ima toliko, ali mi kao i obicno cekamo poslednji momenat za sve. Pa kad pukne, onda se setimo :roll:
Ni u Beogradjanci to nisu sjajno organizovali jer se krenulo sa samo valja 6 saltera (ali krajem avgusta), da bi tek oko isteka 2011. bilo nekih 40... sto je nastavljeno bilo i januara i bar deo februara.

. . . .Bejah na okretnici 75 jutros,ljudi naranvo ne znaju,poredja se onako masa od 400 ljudi na sva vrata,a samo na prednja ulaze,sreca pa sam prvi usao i preziveo stampedo koji je nastao,a cujem da su i oni Anonimusi nesto akcijali,smarali kontrolu :D

Poslednja izmena od moderatora:
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back