yagi
Domaćin
- Poruka
- 4.400
Kontrolorima bus plusa je ocigledno sladja vlast koju su dobili, nego mizerija od plate za koju rade...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da pa ja da kasnim na pos'o.
Tako nas jednom istovario iz 56ice. Lik nema kartu ovi iz bus+a mu kažu da izađe ili da dokumenta, on neće. Oni kažu šoferu da ugasi autobus i da čeka da stignu komunalci.![]()
Sto se mene tice, kod putnika koji bi izasli samo ako ih se izbaci - zaustavis vozilo (na stanici) ugasis i cao. Pa ko duze izdrzi. 50-100-150 ljudi koji imaju kartu ili 1 koji nema i nece da izadje (a vidi se da je besan, nije onaj koji zaista nema).
Vidi, to je vas problem. Ako ja zakasnim zbog toga sto ste ugasili vozilo, treba da mi platite odstetu. Jer sam ja platio voznju, a ne parkiranje.
Hoce li bahati da se inati sa celim autobusom? Da ga lepo uslikamo u okacimo negde na stub srama... One koji ocigledno mogu i ocigledno nece da plate.
Bilo gde, gde postoji uredjen sistem mozes samo da prvo platis pa da se posle zalis.
Hoce li bahati da se inati sa celim autobusom? Da ga lepo uslikamo u okacimo negde na stub srama... One koji ocigledno mogu i ocigledno nece da plate.
Bilo gde, gde postoji uredjen sistem mozes samo da prvo platis pa da se posle zalis.
Ja nebih ulazio u to da li je dobar ili nije ovaj sistem, mislim da je jasno svima šta je i kako je!
Ali, ni u pekaru ne možete ući pojesti nešto i reći meni ovo ne odgovara i neću da platim, zar ne ?
Što se tiče zaustavljanja kontrola na to nema pravo!

Pa ima i Ikarbus rampu za invalide, pravi ih već tačno 5 godina![]()
Samo sam se nastavio na tekst iz blica, dotični list je na pisao isto što i jane kaze se "za invalide" nego "za osobe sa invaliditetom"
kad mogu da ne poništim kartu, vrlo rado to činim. prevoz je preskup.
norma ... 
Sto nisu kupili od Ikarbusa umesto da kupe iz Poljske.
Nasi politicari su stvarno jako glupi.
...
Konacno neko da se seti da uveze nesto sto je potrebno sa osobama sa invaliditetom![]()
То ти је Србија. Ко понуди више кајмака купцу, он добија тендер. А Икарбус нек продаје бусеве Тринидаду.
То је као кад би Руси куповали F-15 и F-16 за своју војску.
Vreme ? Gde si ušao i kada ?Зато јуче,у 704 аутобус-конзерва на точковима,дупли,прокишњава у оном делу где је хармоника,код Телеоптика,наишао на неку рупу,ваљда па онако одскочио(има дивне амортизере),и истог момента је искочио неки метални део,у предњем делу аутобуса,настала је рупа као и у оној 65, Свашта,у аутобусу је брујало као да сам стајао поред прекрупача од пре 30 година. Музику на телефону сам појачао до краја,и могао сам само кад-кад да разазнам коју песму,заправо,слушам.