Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se razumemo... ne kazem da nema muvanja, niti ista branim, ..ja sam ti samo rekao kako je sistem funkcionisao i da sistem napalate nikad nije bio u okviru gsp-a i da bus plus nema veze sa tim.
ljudi grese sto sistem napalte prevoza poistovecuju sa organizovanjem prevoza i raznoraznim drugim muvazama :)
bus plus je mozda pokrice za neke muvaze, ne ulazim u to ali on je jedan dosta dobar sistem naplate prevoza sa velikim potencijaom.. ja ovde branim sistem ne njegovu realizaciju.

A ja samo cekam da se vlast smeni, pa kad opet padne sneg, neka se ovi iz SNS i DSS znoje objasnjavajuci kolaps. Pun mi kufer vise gundjanja na Djilasa... Djilas ovo, Djilas ono... Ispade mocniji od Staljina :roll:

http://www.kurir-info.rs/putnica-na-liniji-48-isamarala-policajca-clanak-558237

BEOGRAD – Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu protiv mlađe devojke jer je napala i išamarala vozača gradskog prevoza i saobraćajnog policajaca na Slaviji, zbog nervoze i dugog čekanja javnog prevoza.

Pomenuti incident se dogodio se danas oko 11 sati na liniji 48 privatnog prevoznika, kada je devojka prvo verbalno napala vozača autobusa da kasne i da su spori, a zatim dohvatila hemijsku olovku koja je stajala u kutiji na kontrolnoj tabli i gađala ga, iako su putnici pokušali da je smire.
Devojka je udarila šamar vozaču na Slaviji i pokušala da pobegne kada je naletela na saobraćajnog policajca koga je rukom udarila dva puta.
Policajac je uspeo nekako da razjarenu devojku savlada i pozove policijsku patrolu, koja je devojku privela u PS Vračar, tamo je saslušali i podneli krivičnu prijavu, a zatim je pustili kući

ljudi grese sto sistem napalte prevoza poistovecuju sa organizovanjem prevoza i raznoraznim drugim muvazama :)
bus plus je mozda pokrice za neke muvaze, ne ulazim u to ali on je jedan dosta dobar sistem naplate prevoza sa velikim potencijaom.. ja ovde branim sistem ne njegovu realizaciju.

5000+ postova ovde postoji kao potvrda da je sistem los.
Ne grese ljudi koji kritikuju, jer nemaju mogucnost da muvaju.
Grese korumpirani zutopartijsko gradski funkcioneri koji svojim polozajem odrzavaju sistem zvani muvaza.
Grese jer profitiraju na naplati karata za neizvrsene usluge.
Za njih je sistem "dosta dobar". Za gradjane nije.
Nejasno mi je kada neko ko nije ds funcioner kaze da je "sistem dosta dobar"

Los je zato sto dozvoljava muvaze, i to je aksiom.
ustvari samo zato je i uveden, da bi omogucio muvazu.

Ne mogu da verujem da ti treba bolji razlog.

Poslednja izmena:
5000+ postova ovde postoji kao potvrda da je sistem los.
Ne grese ljudi koji kritikuju, jer nemaju mogucnost da muvaju.
Grese korumpirani zutopartijsko gradski funkcioneri koji svojim polozajem odrzavaju sistem zvani muvaza.
Grese jer profitiraju na naplati karata za neizvrsene usluge.
Za njih je sistem "dosta dobar". Za gradjane nije.
Nejasno mi je kada neko ko nije ds funcioner kaze da je "sistem dosta dobar"

Los je zato sto dozvoljava muvaze, i to je aksiom.
ustvari samo zato je i uveden, da bi omogucio muvazu.

Ne mogu da verujem da ti treba bolji razlog.
Каква муважа?..Па,пре ће бити да је бољи за шверцере, и за оне који су полу-шверцери, него што је добар за градске моћнике.
Па, кад си ти видео у ГСП кад је био онај стари систем карата, да путник каже "куцао сам али није се откуцало", "покварен апарат па зато нисам куцао", итд. Ретко када је то могло...
То све можеш сада много више да радиш него у старом систему, овај систем је "рај" за шверцере баш због грешака у електроници. :neutral:

Pomenuti incident se dogodio se danas oko 11 sati na liniji 48 privatnog prevoznika, kada je devojka prvo verbalno napala vozača autobusa da kasne i da su spori, a zatim dohvatila hemijsku olovku koja je stajala u kutiji na kontrolnoj tabli i gađala ga, iako su putnici pokušali da je smire.
Devojka je udarila šamar vozaču na Slaviji i pokušala da pobegne kada je naletela na saobraćajnog policajca koga je rukom udarila dva puta.
Policajac je uspeo nekako da razjarenu devojku savlada i pozove policijsku patrolu, koja je devojku privela u PS Vračar, tamo je saslušali i podneli krivičnu prijavu, a zatim je pustili kući
:eek: ja ne mogu da verujem !!

Каква муважа?..Па,пре ће бити да је бољи за шверцере, и за оне који су полу-шверцери, него што је добар за градске моћнике.
Па, кад си ти видео у ГСП кад је био онај стари систем карата, да путник каже "куцао сам али није се откуцало", "покварен апарат па зато нисам куцао", итд. Ретко када је то могло...
То све можеш сада много више да радиш него у старом систему, овај систем је "рај" за шверцере баш због грешака у електроници. :neutral:

Tada si mogao da nabijes kovanicu od 5 din.i da blokiras ono za kucanje. :)

BEOGRAD – Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu protiv mlađe devojke jer je napala i išamarala vozača gradskog prevoza i saobraćajnog policajaca na Slaviji, zbog nervoze i dugog čekanja javnog prevoza.

Sto li mi pade suncaja na pamet...:mrgreen:

Tada si mogao da nabijes kovanicu od 5 din.i da blokiras ono za kucanje. :)
Да, али се то брзо могло поправити.
А и контролор кад би наишао свеједно би ти поцепао ту карту уместо апарата. А како сада да ти поцепа карту када се она пуни са допунама новчаним?..
Значи, тада је било теже за шверцовање а сада је лакше.

Pa nista... sad cemo da se igramo citiranja dok ne budem siguran da su svi procitali

Pa... sta ja mogu sto je stari sistem naplate karata bio toliko supalj da je morao da bude zamenjen. Da je grad bio zadovoljan sa starim sistemom - ne bi ga menjao.
Dosla zezancija na naplatu.

Da se dovoljno malo muvalo - nista se ne bi promenilo. A ja sam kupovao kartu i onda i sada. Grad nije bio nezadovoljan mojim ponasanjem u prevozu.

Sto li mi pade suncaja na pamet...:mrgreen:

Prica mi drugar sinoc scenu u busu. Neka guzva na prvim vratima i odjednom cuje kako neka devojka vice - mene si nasao da vacaris i pocne da bije nekog lika, levi, desni krose. Lik nekako pobegne napolje, a ona za njim. Nastavi da ga udara, nabode ga kolenom, ubi lika od batina. Ja sad nesto razmisljam to ili je bila sunchaya ili se ova druga vracala nervozna iz mupa.

Отпор 100ко :))) Уопште не осуђујем, поготову ако је у питању форумашица Сунчаја.
Чини ми се да никад превоз није био гори. Нема то везе са временским условима.
Нека реше они интерно неспоразуме између Града и Републике, боли ђака првака задњица шта имају Икарбус и Ђидо да реше, њему зебу ноге на -10 на станици.
Ко је чекао ових дана краће од пола сата аутобус и успео да уђе у распале канте, које су одједном довукли на улице, имао је среће.

Djilas je juce popodne, gostujuci u Beogradskoj hronici, rekao da su mu prvi dan snega tek uvece javili da 140 autobusa nije izaslo iz garaze. Sutradan nije bilo izaslo samo 44. Toliko o kvalitetu autobusa :roll: i ociglednoj potrebi da nam trebaju novi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back