Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros kad sam pošla na pos'o u 56ici majstor nagario furunu koja stoji ispod moje stolice ko lud. Kod sajma, ulazi jedan dečko i seda pored mene i kaže
-uuuu ovde baš duva toplo.
pogledala sam ga i rekla mu
-znači za doručak pržena jajca i riba :hahaha1:
Nije ništa rek'o ali smo se do zelenog venca i on i ja kikotali

Cek bre suncaja..nije mi jasno..ko je sta dobio za dorucak od ponudjenog menija ...:rotf::rotf:

Večeras ušli ridžovi u Narodnog fronta i onima koji nemajukartu kucaju kazne il' ih teraju napolje. Na stanici kod kanadske ambasade, šofer otvara vrata izlaze ljudi a onda počeše da ulaze i kako vide ridžove, oni koji nemaju karte samo napravili polukrug oko šipke i napolje :lol:
Go - go plesači(ce)

a sad malo oni
xmas_tongue.gif

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/kontrolor-izudarao-putnika/68613.phtml
Marijane Gregoran? To beše 27.MARTA?

otkad traze na pretposlednjoj stanici karte
pa na sledecoj je okretnica,svejedno bi sisao

Pa naravno da traže... U 56icu ulaze i kod picinog parka a samo jedna stanica odatle je okretnica na zelenjaku. I onda oni koji nemaju karte izađu tu i piče pjehe uz Kameničku.
A čudno mi da ih ima opet i uveče. I sinoć i večeras kad sam se vraćala sa posla ulazili su u autobus

Eto, biJo sam da produzim moju nezaposlenu plastiku - procedura bez para.

Konacno imam objasnjenje da plastika sama po sebi vazi 3 godine, a da mi nezaposleni i druge razne kategorije moramo povremeno da produzimo vaznost plastike (sto moz' da bude najvise 3 godine ukupno).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back