- Poruka
- 6.981
juce u pozeskoj, ulaze slobodni umetnici i krece repertoar...
..ja niiikaaaaadd u ziiivoootuuu piiijaaanaaac niiisaaam biiioooo, al oopiiilaaaa meee tvooojaaaa leeepoootaaa...
i tako dalje...i naravno, pobunise se ljudi, em prave buku, voze se BESPLATNO, i prose po autobusu...
sve dok se jedna zena, sa prilicno radikalskim stavovima nije ukljucila, braneci autobuske pevace, daje im podrsku da nastave sa repertoarom...
tada se maloletni pevac, tamne puti, u neprikladnoj odeci za nastup osilio i poceo da upucuje nepristojne reci putnicima koji su uputili protest zbog buke u autobusu...
uff samo da mi je kontrola tada bila tu i trazila kartu....ja bih propevao pa bi se orilo![]()
Ja juce bio u Beogradjanci da zamenim bus plus,i ja dodjem,jadan,maloletani ona ostrokondza tamo mi kaze: " moras da dodjes u pratnji starije osobe(punoletne)"...i ja sta cu,krenem kuci,ne mogu da menjam kartic a i mora neko punoletan dda mi se potpise za prenos uplate sa stare,ostecene kartice,na novu koju nece da mi na prave. I ja onako besan udjem u 860,i meni kontrola,kao vi to morate da zameniite,ja im kazem imam racun kao dokaz o uplati,a ona meni,imam i ja pizdu,pa me niko ne hebe... ja u soku...i oteram je u p.m.,izadjem kod tempa na adi,odem tamo,ista prica ne mogu sam da sve to zavrsim,ja ovu u tempu nekako izmolim..i ona mi izdade novu karticu,i kazem mi da moram u beogradjanku da mi urade transkaciju,sto ne moze u tempu.... -.- ja dobio rogove -.-...dodjem tamo,neki napiceni lik pocne da me smara,kako je moguce da su se tvoji dovukli iz obrenovca i potpisali ti tako brzo,msm se teraj se i ti u k...c...-.- i odradise mi to nekako... hebote za moje pare jos da me tako cimaju,poludeo sam -.-