Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juce u pozeskoj, ulaze slobodni umetnici i krece repertoar...
..ja niiikaaaaadd u ziiivoootuuu piiijaaanaaac niiisaaam biiioooo, al oopiiilaaaa meee tvooojaaaa leeepoootaaa...
i tako dalje...i naravno, pobunise se ljudi, em prave buku, voze se BESPLATNO, i prose po autobusu...
sve dok se jedna zena, sa prilicno radikalskim stavovima nije ukljucila, braneci autobuske pevace, daje im podrsku da nastave sa repertoarom...
tada se maloletni pevac, tamne puti, u neprikladnoj odeci za nastup osilio i poceo da upucuje nepristojne reci putnicima koji su uputili protest zbog buke u autobusu...

uff samo da mi je kontrola tada bila tu i trazila kartu....ja bih propevao pa bi se orilo :evil:

Ja juce bio u Beogradjanci da zamenim bus plus,i ja dodjem,jadan,maloletani ona ostrokondza tamo mi kaze: " moras da dodjes u pratnji starije osobe(punoletne)"...i ja sta cu,krenem kuci,ne mogu da menjam kartic a i mora neko punoletan dda mi se potpise za prenos uplate sa stare,ostecene kartice,na novu koju nece da mi na prave. I ja onako besan udjem u 860,i meni kontrola,kao vi to morate da zameniite,ja im kazem imam racun kao dokaz o uplati,a ona meni,imam i ja pizdu,pa me niko ne hebe... ja u soku...i oteram je u p.m.,izadjem kod tempa na adi,odem tamo,ista prica ne mogu sam da sve to zavrsim,ja ovu u tempu nekako izmolim..i ona mi izdade novu karticu,i kazem mi da moram u beogradjanku da mi urade transkaciju,sto ne moze u tempu.... -.- ja dobio rogove -.-...dodjem tamo,neki napiceni lik pocne da me smara,kako je moguce da su se tvoji dovukli iz obrenovca i potpisali ti tako brzo,msm se teraj se i ti u k...c...-.- i odradise mi to nekako... hebote za moje pare jos da me tako cimaju,poludeo sam -.-

Ja juce bio u Beogradjanci da zamenim bus plus,i ja dodjem,jadan,maloletani ona ostrokondza tamo mi kaze: " moras da dodjes u pratnji starije osobe(punoletne)"...i ja sta cu,krenem kuci,ne mogu da menjam kartic a i mora neko punoletan dda mi se potpise za prenos uplate sa stare,ostecene kartice,na novu koju nece da mi na prave. I ja onako besan udjem u 860,i meni kontrola,kao vi to morate da zameniite,ja im kazem imam racun kao dokaz o uplati,a ona meni,imam i ja pizdu,pa me niko ne hebe... ja u soku...i oteram je u p.m.,izadjem kod tempa na adi,odem tamo,ista prica ne mogu sam da sve to zavrsim,ja ovu u tempu nekako izmolim..i ona mi izdade novu karticu,i kazem mi da moram u beogradjanku da mi urade transkaciju,sto ne moze u tempu.... -.- ja dobio rogove -.-...dodjem tamo,neki napiceni lik pocne da me smara,kako je moguce da su se tvoji dovukli iz obrenovca i potpisali ti tako brzo,msm se teraj se i ti u k...c...-.- i odradise mi to nekako... hebote za moje pare jos da me tako cimaju,poludeo sam -.-

Da, nazalost... postoje dobri sistemi - ali je problem sto Srbi rade u njima :roll:

Nas prosecan (i nesposoban) birokrata ce da ti kaze zasto nesto ne moze da bude.
A normalan administrativac na zapadu bi ti rekao kako da nesto napravis, sta da jos uradis.

juce u pozeskoj, ulaze slobodni umetnici i krece repertoar...
..ja niiikaaaaadd u ziiivoootuuu piiijaaanaaac niiisaaam biiioooo, al oopiiilaaaa meee tvooojaaaa leeepoootaaa...
i tako dalje...i naravno, pobunise se ljudi, em prave buku, voze se BESPLATNO, i prose po autobusu...
sve dok se jedna zena, sa prilicno radikalskim stavovima nije ukljucila, braneci autobuske pevace, daje im podrsku da nastave sa repertoarom...
tada se maloletni pevac, tamne puti, u neprikladnoj odeci za nastup osilio i poceo da upucuje nepristojne reci putnicima koji su uputili protest zbog buke u autobusu...

uff samo da mi je kontrola tada bila tu i trazila kartu....ja bih propevao pa bi se orilo :evil:
pa da!i glavna glava ovog grada bi isto postupila kao ta gospodja.neka ih vode kuci,pa nek im tamo `pevaju`.
nije mi jasno dokle dozvoljavaju ovi iz vlasti takvo silovanje naroda po gsp-u.ma,jos malo,cigani ce poceti da nas biju ako im ne udelimo koju paru.strasno koliko su nasrtljivi,svuda

znaci prljava,pretrpana putnicima i cesto neispravna vozila,bahati vozaci,silovanje od strane `umetnika`.
e pa necu da platim prevoz!

Poslednja izmena:

A kakva je bila ta kontrolorka. Sto joj nisi rekao da ces je hebati, da imas bar neku vajdu od svega. :D

Ja ne verujem. Hahahahahahah :D

Pre par godina kad je km bio 40 dindzi, a start valjda 60 ako se dobro secam, kod mene na taksi stanici nisi mogao da nadjes taksi. Prazna stanica. A sada stoji vozic 20-30 vozila, u tri ulice su zauzeli trotoar. A ja posto dolazim od kraja, moram ceo blok da obidjem da dodjem do onog ko je prvi. A sa tim cenama bi i danas imali zaradu. U Nisu su danas te cene ili cak i nize. Ali ne oni hoce da odvezu jednu voznju dnevno i da zarade za ceo dan.

A tek kradje su posebna prica. Ja sam nedavno operisan i isao sam na kontrolu u klinicki. Pozovem Pink taksi telefonom, i sad guzva ne mozemo nigde da se probijemo, vrtimo se oko bloka. Taksista predlozi da iskljuci taksimetar jer se vrtimo 5 minuta, a nismo odmakli od moje zgrade. Ja kazem ne treba i krenemo nekako sporednim ulicicama, ko kisa oko Kragujevca do klinickog. Sve sporednim ulicicama i jedno 2 kilometra duze nego normalno (proverio na planplusu). I posle citave te voznje od pola sata, taksimetar pokaze 550 dinara, sto je ok ako se racuna start, km i ostalo. I sad zavrsavam pregled, izlazim iz klinickog i uzimam taksi ispred klinickog, ispred ulaza u klinicki na taksi stanici. I vozi me taksista sad normalnim putem, jer u tom smeru nema guzve. 2 kilometra krace, za neverovatnih 750 dinara. A racun ne bi trebao da bude vise od 400. Znaci, gotovo duplo je ukrao. E sad je l' mozete da zamislite da taksisti kradu od bolesnih ljudi koji izlaze iz klinickog centra. Ispred bolnice kradu.

Aj' sto taksisti kradu od bolesnih ljudi, nego doktori na raznoraznim privatnim klinikama kazu pacijentu da je bolestan od raka, pa ga onda lece najskupljim lekovima. Uzas, cega sve ima.

znam za slucaj u australiji (od poznanika rodjak)
tamo su detetu godinama davali inekcije (mislim za dijabetes, nemojte me drzati za rec) da bi kad je dosao kod nas na pregledu saznao da uopste nije bolestan a da su ampule koje je dobijao u stvari bile fizioloski rastvor (desilo se da su ostali duze nego sto je trebalo pa im je ponestalo ampula pa su hteli da uzmu nove i tako se klupko odmotalo)

totalni off ali kad je vec naceta tema :)

Stvarno ih je manje...
Inače, živo me zanima ko se "nalapao" para za štampanje onih nalepnica za obežavanje ulaz/izlaz.
Znam da Đile (između ostalog) ima firmu za valjanje kancelarijskog papira. Jel se bačio i na plastiku pa još i štampanje?

sta-radi-usain-bolt-k.jpg

Нови распоред, сада се опет кружи у контроли. Тачкаста је била скоро 4 месеца, ради се и терминусна (на почетним) и линијска (дуж целе трасе, линије). Тако је некад било и у ГСП, не видим шта је ту чудно?..

Danas sam isao na posao taksijem, jer sms bus plus pokazuje da bus stize za minut, a nema ga ni posle 6 minuta. Em platim kartu, em platim sms i onda idem taksijem na posao. Svaka cast bus pljusu.

ghehe_-1.gif

Нови распоред, сада се опет кружи у контроли. Тачкаста је била скоро 4 месеца, ради се и терминусна (на почетним) и линијска (дуж целе трасе, линије). Тако је некад било и у ГСП, не видим шта је ту чудно?..

E? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back