Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam poludeo. Putovao sam od Autokomande do Beomedicine sat i 15 minuta. Kolona kilometar. I to u podne. Kako li je tek sad mogu da zamislim.

Ne mogu da verujem koliko su nesposobni. Zna se da majstori krpe autoput duze nego sto su Egipcani gradili piramide. I nista se ne preduzima da se Ustanicka ne blokira. Nigde saobracajnog policajca. Semafori drze neverovatno. Onaj semafor kod platoa drzi crveno za automobile duze od minut, a pusta 20-25 sekundi. Pa gde to ima. Gde ima jos takav semafor u Beogradu u glavnoj ulici.

Narod poludeo. Ljudi kolima prelaze preko ostrva u Ustanickoj i voze u suprotnom smeru od dozvoljenog. Un-b`fuckin-lievable.

I jos na kraju dodje kontrolor da pregleda karte. Mozete da zamislite tu scenu. Stojite sat vremena u mestu i ulazi kontrolor da gleda karte za voznju. A vi platili voznju, a stojite sat vremena.

dobro ljudi a sto ne izadjete iz busa peske predjete taj deo zagusenja i udjete u bus koji samo sto ne izadje iz zagusenja :)

tako sam ja svojevremeno presao pancevacki most kad je bio neki haos.. sisao ispred.. peske ga presao i uhvatio bus koji je bas izlazio iz zastoja

Ako kazes kako da vas na zgodan nacin prenesemo od jednog do drugog busa, mi smo voljni barem da pokusamo :mrgreen:
Ja da ti kazem a ti imas one svoje famozne zimske lopate .
Ali je kapacitet jednog sedista .
Kad padne sneg proberes najmrsaviju od ponudjenih smrznutih u stiklicama
i lepo budes dzetlmen pa je provozas sa tacke A na tacku B .
Nece se ni jedna buniti ... eto napravila sam ceo konstruktivan predlog ;)

Ja da ti kazem a ti imas one svoje famozne zimske lopate .
Ali je kapacitet jednog sedista .
Kad padne sneg proberes najmrsaviju od ponudjenih smrznutih u stiklicama
i lepo budes dzetlmen pa je provozas sa tacke A na tacku B .
Nece se ni jedna buniti ... eto napravila sam ceo konstruktivan predlog ;)

Ne mogu kas'ti da te razumem 100%, nije mi jasno kako sprava izgleda, ostalo mi jeste jasno :)

Ne mogu kas'ti da te razumem 100%, nije mi jasno kako sprava izgleda, ostalo mi jeste jasno :)

Ja sam sinoc de facto imala problem u izrazavanju
nije mi bio dan
al su me zene u repkama odlicno razumele .
Pa kako neznas kako izgleda velika zimska lopata?
Nisi se nikad sankao na klizama?
E tako slicno izgleda i takva lopata :)
Uff ... odustajem ... izgleda da mi ni danas nije dan :(

Ne mogu kas'ti da te razumem 100%, nije mi jasno kako sprava izgleda, ostalo mi jeste jasno

Pa sećaš se da si zimus skoro svakog dana postavljao fotke sveže očišćenog snega pred tvojim ulazom :lol:.
Doduše, ti živiš na lokaciji gde se čak redovno čuje poj (istrebljenih) vrabaca. Budža si.
Možda imaš grtalicu
grtalica-1.gif
i ne patiš se sa lopatom
twcistisn-1.gif

Ja sam sinoc de facto imala problem u izrazavanju
nije mi bio dan
al su me zene u repkama odlicno razumele .
Pa kako neznas kako izgleda velika zimska lopata?
Nisi se nikad sankao na klizama?
E tako slicno izgleda i takva lopata :)
Uff ... odustajem ... izgleda da mi ni danas nije dan :(

Mogu da pretpostavim sta kazes... ponekad sam cuo da se to prosto zove - klisko :mrgreen:

Npr. ovako nesto:

sanke_klisko_plava.jpg

A ja licno nikada nisam koristio bilo sta drugo osim sanki :)

Danas se zamalo nisam pobila sa jednim neandertalcem.
Išla sam u delta siti (p.s. kupila sam jaknu
smilie_girl_252-1.gif
) i kad sam se vraćala, na stanici jedan konj i 3 kobile, zaleteše se da uđu. I ja uđoh zadnja posle njih, al oni neće da se maknu sa vrata a šofer zatvorio vrata i priklještio mi nogu. Dreknula sam da stane a onda viknula onom šuntavcu i njegovim šuntavušama da se pomere napred.
GdJe ću se pomerit kad je gužva?
Pokažem mu da na sredini ima mesta, al' oni neće da se sklone. Ja sam prošla i stala na sredinu. Autobus ide, ljudi izlaze, ulaze a oni neće da se sklone dalje od vrata
Dovukli ih sa neke planine na Sajam knjiga. Pošto sam čula da se raspituju koliko stanica još ima do Sajma. Kad ih dovedu u Bg. kao glavna atrakcija po obilasku sajma je odlazak u Mek a onda obilazak tržnih centara.
Kad su krenuli da izađu, okrenula sam se i rekla mu da kad dođe s' planine prvo treba da nauči kako se koristi autobus i da ne treba da se gura da uđe prvi ako će da stoji na vratima umesto da se pomeri da mogu i oni iza njega da uđu.
Ja kad idem negde samo stanicu - dve uvek ulazim zadnja da bih mogla prva da izđem, ne guram se da uđem prva a onda ponovo preskačem gužvu da bi izašla.
Ležarinu bi ja naplaćivala svima njima.
Ne samo ovde. U svakom gradu onaj ko nije iz tog grada, plaća boravišnu taksu. Pa da vidimo jel bi se pola Srbije i ex Yu sjatilo ovamo. Ne bi im sela i gradovi ostali pusti.

smilie_girl_252-1.gif
) i kad sam se vraćala, na stanici jedan konj i 3 kobile, zaleteše se da uđu. I ja uđoh zadnja posle njih, al oni neće da se maknu sa vrata a šofer zatvorio vrata i priklještio mi nogu. Dreknula sam da stane a onda viknula onom šuntavcu i njegovim šuntavušama da se pomere napred.
Pokažem mu da na sredini ima mesta, al' oni neće da se sklone. Ja sam prošla i stala na sredinu. Autobus ide, ljudi izlaze, ulaze a oni neće da se sklone dalje od vrata
Dovukli ih sa neke planine na Sajam knjiga. Pošto sam čula da se raspituju koliko stanica još ima do Sajma. Kad ih dovedu u Bg. kao glavna atrakcija po obilasku sajma je odlazak u Mek a onda obilazak tržnih centara.
Kad su krenuli da izađu, okrenula sam se i rekla mu da kad dođe s' planine prvo treba da nauči kako se koristi autobus i da ne treba da se gura da uđe prvi ako će da stoji na vratima umesto da se pomeri da mogu i oni iza njega da uđu.
Ja kad idem negde samo stanicu - dve uvek ulazim zadnja da bih mogla prva da izđem, ne guram se da uđem prva a onda ponovo preskačem gužvu da bi izašla.
Ne samo ovde. U svakom gradu onaj ko nije iz tog grada, plaća boravišnu taksu. Pa da vidimo jel bi se pola Srbije i ex Yu sjatilo ovamo. Ne bi im sela i gradovi ostali pusti.

Ne se nervirati :zag:

Sunchaju za gradonacelnika :hej:

smilie_girl_252-1.gif

Jao,zahebani su to igraci,sta god da im kazes,ima da seru u fazonu:Mi koji nismo iz Beograda smo diskriminisani,smetamo... i onda ispadnes seljak pred njima,ni kriv(a) ni duzna :) Odvratni su,a vuce im se balega iz neke selendre u pm.,i jos preskacu tramvajske sine,da ih ne tresne struja :D kad sam cuo jednog decka da je to rekao,valjao sam se :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back