Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam da je kad su se pojavili minibusevi pravo imalo sportsko drustvo partizan (ili FK partizan sad zaboravih tacno)
da li su oni i dalje vlasnici nisam siguran.

inace ti vozaci su veoma bahati.. i sam sam imao bliske susrete sa njima tokom voznje kad su sekli, upadalu u traku i bas se bahato ponasali.

prica je da su ti minibusevi uzeti novi sa mislim 5 godina garancije i zato ih ovi bez problema bas akaju i uopste ih ne paze jer su u garantnom roku :D.

Sad mi je lakse kad i druge nerviraju :D, mada je odlicna ideja bila u pocetku .
Vec sam pomislila da sam na levu nogu ustala .... al nisam ... nego bahato to bahato .
Pa to bi onda vlasnik morao malo da porazmisli o unistavanju sredstava jer tesko da ce mu trajati ovako 5 godina

u tome je i caka.. ne zanima ga jer su u garantnom roku :D

a da su bahati..jesu

pre nedelju dve je jedan izasao iz kolone u drugu traku da bi zaobisao JEDAN automobil koji je po njegovom misljenju isao presporo da bi se vratio opet u kolonu desno, uz napomenu da je bila bas guzva i kolona je milela u obe trake i tim ubacivanjem pravio jos vecu guzvu, a morao je da se vrati nazad jer mu je stanica bila par metara dalje, da bi posto je jedan bus vec bio u stanici opet presao u levu traku bahato ulecuci jer je znao da ce ljudi stati jer ovaj jurisa jer ga je bas briga nije njegovo vlasnistvo , naglo poceo da koci i time ugrozio saobracaj i ubacio se opet u desnu par metara ispred busa koji je u tom trenutku zatvorio vrata i cekao da ovaj gospodin iz minibusa zavrsi sa svojim putnicima narednih par minuta.

zao mi je sto sam vozio i nisam mogao da snimim to.

u tome je i caka.. ne zanima ga jer su u garantnom roku :D

a da su bahati..jesu

pre nedelju dve je jedan izasao iz kolone u drugu traku da bi zaobisao JEDAN automobil koji je po njegovom misljenju isao presporo da bi se vratio opet u kolonu desno, uz napomenu da je bila bas guzva i kolona je milela u obe trake i tim ubacivanjem pravio jos vecu guzvu, a morao je da se vrati nazad jer mu je stanica bila par metara dalje, da bi posto je jedan bus vec bio u stanici opet presao u levu traku bahato ulecuci jer je znao da ce ljudi stati jer ovaj jurisa jer ga je bas briga nije njegovo vlasnistvo , naglo poceo da koci i time ugrozio saobracaj i ubacio se opet u desnu par metara ispred busa koji je u tom trenutku zatvorio vrata i cekao da ovaj gospodin iz minibusa zavrsi sa svojim putnicima narednih par minuta.

zao mi je sto sam vozio i nisam mogao da snimim to.

Kazem ja... samo turis kameru u auto i 'udri Mile'. Sve dokumentaovano u HD.

zasto se dize tolika frka oko bus pljusa? kad vam traze kartu kazete nemam , idi kupi - necu , izadji - ok i ne izadjes .... jos im mases dok polako odlazis dalje ;) Ne vidim razlog zasto bi se neko uzbudjivao zbog kontrole . A ako ste vec kupili kartu pitajte ih onako pristojno zasto vam ne izdaju racun ?

misli na ovo
Pretučen kontrolor "Bus plusa" kod Sava centra

Dvojica putnika autobusa na liniji 74 pretukla su jutros oko 10.30 sati kontrolora D.L.(19) na stanici kod Sava centra i tom prilikom naneli mu povrede glave i vilice. Napadači su odmah nakon incidenta pobegli dok je nesrećni kontrolor prevezen kolima Hitne pomoći na VMA.

246523_policija-foto-n-markovic_f.jpg

Do incidenta je došlo kada su obojica putnika koji nisu imali kartu nasrnuli na kontrolora po izlasku iz autobusa, a potom ga udarili nekoliko puta.

Ovo je četvrti napad na kontrolore “Bus plusa” od kako je uveden novi sistem kontrole putnika u gradskom prevozu. U “Bus plusu” ističu da današnji incident nije bio ničim isprovociran i mole sve građane da u javnom prevozu imaju ispravne karte kod sebe, kao i da poštuju rad kontrolora, jer oni, kako kažu, samo obavljaju svoj posao.

Linija 11 je nazalost ukinuta, a isla je od bloka 45 do Kalemegdana, 13 ide od bloka 45 do Banovog Brda

Ja kao da zivim na Marsu :eek:
Pa nepamtim kad je tramvaj prosao kroz blokove .
Svi idu samo do Milutina Milankovica od starog Beograda i onda nas izbace pa se ceskas cime ces dalje jer svaki dan je druga prica .
Sad sam pogledala na sajtu, linija 13 L isto ide samo dotle .... nemoj siriti dezinformacije :evil:

Poslednja izmena:
Ja kao da zivim na Marsu :eek:
Pa nepamtim kad je tramvaj prosao kroz blokove .
Svi idu samo do Milutina Milankovica od starog Beograda i onda nas izbace pa se ceskas cime ces dalje jer svaki dan je druga prica .
Sad sam pogledala na sajtu, linija 13 L isto ide samo dotle .... nemoj siriti dezinformacije :evil:

To je zbog pilona. Jos malo pa ce ispred zgrade da ti bude pristupnica.

Iva, u pravu si, sad svi idu do tramvajskog depoa, odnosno krajnja stanica im je u Milutina Milankovica. To mucenje traje vec 6 meseci, inace redovna trasa im je do Bloka 45. Mislila sam na redovne trase tramvaja, sorry nisam zelela da sirim dezinformacije

Skraceno je iz razloga sto grade pristupnicu mostu na Adi, tzv.Pilon. Posao je trebalo da bude zavrsen za jedno mesec dana, ali firma koja je to trebalo da radi je odmah po sklapanju ugovora otisla u stecaj i to je to....Niko, koliko vidim, ni prstom ne mrda da se tu nesto promeni ili ne daj boze zavrsi!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back