aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
Izvinjavam se što sam tako neodgovorna, sabajle ću da krenem u 5:30, pa sigurno neću zakasniti(dotle ću da vilenim po Krstarici)realno kasno si krenula
kad se ide autobusom narocito na te krace relacije uvek se krece vremenski ranije koliko bi ti trebalo peske da stignes i onda nikakav zastoj ne utice na tvoje stizanje.
Ovo se ne radi samo o poslu vec generalno ljudi kasne jer su neodgovorni i krecu "knap" i onda 1000 stvari "iskoci" i pravdaju se kako nisu krivi, a da su krenuli na vreme..
i ovo nije samo prica za bus i kolima kad ides ako ne krenes na vreme a naletis na guzvu, zastoj... kasnices jer neces imati vremena za alternativni pravac.
, hebeš red vožnje, to je lepak za budale.Inače, sam zimus, na minus 15 tri puta pešaka došla na posao(verovala, jadna, u red vožnje
).Jedini je problem bio, što je izgrađeno ogromno naselje sa hiljadama novih stanara, ali nijedan parking, pa trotoari više ne postoje od parkiranih automobila.Dok sam prtila stazu neočišćenom ulicom(jerbo je treće kategorije, kako mi je rečeno, pa "nije prioritet") hebali mi i majku i oca svi neurozni vozači(kao i ostalim sapatnicima, koji su se uputili ka alternativnoj liniji), propustile mi "nepromočive čizme", vozači namerno na nas odbacivali podeblju bljuzgu od snega, sreća što imam razumnu koleginicu, koja je odmah pristavila svežu kahvu čim sam ušla na vrata, ništa me ne pitajući i usput mi dala svoje suve čarape koje drži u stolu, poučena dugogodišnjim iskustvom sa dotičnom linijom, kojom više ne putuje(što obavezno ističe, prekrsti se i kaže "'Falim te Bože").
Stvarno sam neodgovorna osoba, moraću da poradim na tome, a red vožnje (bar na liniji 42) postoji da bi ljudi pravili sprdnju ili GSP majmune od putnika.

Celo leto mucenje, uzas. Sto na sajtu ne isprave inforamaciju i koji je to debil stavio da ce radovi trajati do 04.07.