Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od danas kontrolori ponovo nose uniforme. Muski teget majice sa logoom bus plusa, zene ce nositi iste takve, samo svetlo plave. :)
Kao u stara dobra vremena....
Nego, citam danas, "muzikanti" revoltirani kad im ne das novac za njihovo jaukanje po autobusima ...
http://www.smedia.rs/vesti/vest/948...eograd-Beograd-Napao-trudnicu-u-tramvaju.html

Ali zato je i dobio sta je zasluzio :mrgreen:

U drugim novinama sam procitao da ga nije pretukao putnik vec putnice. Kazu da su izgrebale po licu da je bio sav krvav.

Narod nervozan, besan, sabijen u autobusu ko sardina u konzervi, kupa se u sopstvenom soku i samo mu jos treba neko da arlauce i zavija po autobusu.

Nasao sam tekst u Kuriru sa naslovom "Putnice tukle Rome u tramvaju"
http://www.kurir-info.rs/putnice-tukle-rome-u-tramvaju-clanak-279328
Stvarno bih pitao te novinare i njihove urednike sta im je bila ideja za pisanje ovog teksta - napad na trudnicu ili to sto su zene ustale u njenu odbranu?
Znaci, nije u ovom trenutku bitno da li je zena ili muskarac, vec pisanje pojedinih medija koji izazivaju razne NVO da stanu na stranu takvih koji maltretiraju putnike u javnom prevozu.

Inace, svaka cast za zene.

Danas sam video prve kontrolore u teget majicama - dva momka sedela kod sajma..

kontrolori ce biti uniformisani.zeMske ce imati svetlo plave majice/kosulje,a muski teget

E znas sta. Video sam danas na ulici te zemske svetlo plave majice. I moram da kazem da sam razocaran. Mislio sam da ce to biti neki moderniji dizajn, nesto uze, dekoltirano i tako to, da se narodnu podigne raspolozenje, borbeni moral, da se obodre ljudi da vise kupuju karte. Kad ono nista.

Odakle su samo iskopali ove krseve od autobusa koje su pustili u saobracaj, tuga i jad. Klima uredjaji su i dalje iskljuceni, ceka se topliji period :D:D:D:D:D

Danas sam usao u 13A ,autobus-bubreznjak kako ih ja zovem,odose mi svi unutrasnji organi u njemu :) Trese se,oseca se kao da gori nesto u njemi,mislim se ,aj samo do zeleznicke,pa posle neka eksplodira... -.- A izgleda da nasi sugradjani ne znaju za tusiranje....-.- uzas

Danas kontrolinjak kod sajma (od mrava bi bilo mravinjak) :D
Znaci, bilo ih je valjda 58...
Kako koji bus nailazi, tako i oni ulaze..
Mada, stvanro nisu nesto zadrti, traze ti kartu, ako das, das....
Nego, rece ridzovanka da ih sada ima toliko, i nece jos dugo, redukovace se jos to...ma sta god znacilo....
Ne dugo zatim, 23 prokuvala u Kirovljevoj.....

Ma ne rade vec ceo jun. Ukinuli su mi ujutru bus kojim idem na posao pa moram preko 'Male Krsne' ili taksijem. Ako ne vrate taj polazak do petka necu ni da kupim markicu za jul.

Takodje, ni onaj Bus pljus servis nije radio za vikend, samo javlja trenutno nema podataka. I tako 3 dana.

Sta jos. Da klima ne radi nigde. Toliko su se hvalili prosle godine kako su ugradili klime u sve autobuse, trole, levo desno, a sad nigde ne radi. Desavalo mi se prethodnih dana da udjem u bus i izadjem na sledecoj jer je previse vruce.

Dal' će da sklone kršine ili će samo one ostati u igri do kraja letnje sezone...
@yagi i car.
Kojim vi to autobusima idete kad ih nema. U 56-ici ih ima i posle 20h.

Ne treba mi bus posle 20h, nego u spicu u pola 7. Ukinuli su nekoliko polazaka za redom, 6.35, 6.39 kod mene na stanici. Sad ide u 6.44 (sa kojim kasnim na posao), a pre toga boga pitaj kad mozda u 6.25. Imam drugu liniju koja ide kao kisa oko Kragujevca i jos moram da presedam pa opet zakasnim. Mislim da sam od pocetka juna isao 10 puta taksijem. Ako izadjem iz kuce u 6.15 da bih stigao na taj novi red voznje onda mogu i peske da stignem. Ne treba mi ni autobus ni markica.

Ako su ONO bolja vozila ....

Sad je fazon sto su i oni noviji busevi poceli da se kvare, uzas.

Pre neki dan, jutro 8h u 75ici tri milion ljudi, svi se guraju, smrde, prde, 300000000000 C, a vozac nece da ukljuci klimu, svi prozori zatvoreni, kad tad nije bio lincovan, nece nikad. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back