Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Budi prvo pismen, nauci kako se ko zove... :roll:
I primeti da se neki ovde upisuju velikim pocetnim slovom, to ti je osnovna skola, obavezna je.

Jel bilo pretesko da probaju da zatvore?
Jel bilo pretesko da kazu vozacu? Dok je autobus u garazi, cak i ako je napolju pa stoji - ne mora svako da primeti da ne dihtuje.

Ali ne, lakse je da snimis i probas budes prva faca na youtube :roll:

Od armije tih koji gundjaju se uvek dobije samo to - gundjanje.
Ako bi dosao samo jedan koji ne ceka da padne plafon nego barem proba da uradi - e u tome je sva razlika.
Pametan je onaj koji resi nesto makar i sitno, a nikakve koristi nema od onih koji samo kao baba-narikace navode sta sve na celom svetu ne valja.

Нисам се пар пута "валидирао", кад данас патрола, риџе у бусу...Кад је почело вађење и оверавање, а најсмешније је што се све то дешавало у дубке пуном бусу где не можеш да се окренеш, а кад улазиш и излазиш на неким станицама, наноси оног прљаваог снега до скоро колена. Зар није у надлежности ГСП-а да очисти станице или стајалишта, свеједно...

Budi prvo pismen, nauci kako se ko zove... :roll:
I primeti da se neki ovde upisuju velikim pocetnim slovom, to ti je osnovna skola, obavezna je.

Jel bilo pretesko da probaju da zatvore?
Jel bilo pretesko da kazu vozacu? Dok je autobus u garazi, cak i ako je napolju pa stoji - ne mora svako da primeti da ne dihtuje.

Ali ne, lakse je da snimis i probas budes prva faca na youtube :roll:

Od armije tih koji gundjaju se uvek dobije samo to - gundjanje.
Ako bi dosao samo jedan koji ne ceka da padne plafon nego barem proba da uradi - e u tome je sva razlika.
Pametan je onaj koji resi nesto makar i sitno, a nikakve koristi nema od onih koji samo kao baba-narikace navode sta sve na celom svetu ne valja.

ja sam veoma pismen i pisem i govorim knjizevno urbanim jezikom
bas si napadan u odbrani fak yea hihihi

pih, kada me neko uporedjuje sa pro evropskim ldp gejom na lakim drogama...srce mi skace od srece :hahaha:

@ platan

koliko god da mi je ogavan i ljigav terasa, covek ima pravo u vezi ovoga.kao i ostali ucesnici ove teme

samo ti jedini zubima i noktima branis svoju firmu.
mada opet, treba da se prerani porodica ;)

i da moj post ne ode u totalni spam evo jedne price od juce.
upadnem ti ja u 95 kod mosta pa prema trgu.svi su se bili nabili napred, jer nazad je vukla neka luda promaja.
i posto sam ocenio da me niko ne vidi, naslonio sam se na bp aparat,izvukao mog skakavca i nasred ekrana sam izbusio cvokocalo.
ajd da vidim kako ce sada da ucitava.

1:0 za nas :cool:

Tzv. razliciti... Prilicno promasujes neke cinjenice...

Moje misljenje da voznja gsp-om treba da se plati jer njima niko ne poklanja naftu i struju - tumacis kao da ja radim tamo, sto nema veze sa istinom.

I posto mi je istorija hobi, da te podsetim nesto... Cuo si za izraz sabotaza? On potice od izraza (otprilike) sabot, sto bi trebalo da je rec za klompu na francuskom. To je bilo na pocetku industrijske revolucije, kada je publika mislila da ce masine da im oduzmu pravo na rad.
Koliko mi se cini - nisu uspeli.

Imam i jos jedan primer: kada je u Srbiji bila napravljena prva pruga 1884. godine, neki ljudi su voz nazivali djavoljom rabotom i slicno... Pa smo se ipak navikli, bar se meni cini da jesmo.

Tako da... koliko god da se ti ponosis unistavanjem, sistem ce da prevlada, ne brini. Mozda ce to tebi tesko da padne, ali meni nece. Meni red ne smeta.

pih, kada me neko uporedjuje sa pro evropskim ldp gejom na lakim drogama...srce mi skace od srece :hahaha:

@ platan

koliko god da mi je ogavan i ljigav terasa, covek ima pravo u vezi ovoga.kao i ostali ucesnici ove teme

samo ti jedini zubima i noktima branis svoju firmu.
mada opet, treba da se prerani porodica ;)

i da moj post ne ode u totalni spam evo jedne price od juce.
upadnem ti ja u 95 kod mosta pa prema trgu.svi su se bili nabili napred, jer nazad je vukla neka luda promaja.
i posto sam ocenio da me niko ne vidi, naslonio sam se na bp aparat,izvukao mog skakavca i nasred ekrana sam izbusio cvokocalo.
ajd da vidim kako ce sada da ucitava.

1:0 za nas :cool:

drugar i treba da ti imponuje komparacija ou yea
a iako si rekao da sam ogavan i ljigav, dobices reputaciju zbog ove malverzacije sa bus plus aparaticem fak yea, ti si jedini nesto konkretno ucinio za nasuu zajednicu, drugi su samo na pricama jakii ou yea yea

Tzv. razliciti... Prilicno promasujes neke cinjenice...

Moje misljenje da voznja gsp-om treba da se plati jer njima niko ne poklanja naftu i struju - tumacis kao da ja radim tamo, sto nema veze sa istinom.

I posto mi je istorija hobi, da te podsetim nesto... Cuo si za izraz sabotaza? On potice od izraza (otprilike) sabot, sto bi trebalo da je rec za klompu na francuskom. To je bilo na pocetku industrijske revolucije, kada je publika mislila da ce masine da im oduzmu pravo na rad.
Koliko mi se cini - nisu uspeli.

Imam i jos jedan primer: kada je u Srbiji bila napravljena prva pruga 1884. godine, neki ljudi su voz nazivali djavoljom rabotom i slicno... Pa smo se ipak navikli, bar se meni cini da jesmo.

Tako da... koliko god da se ti ponosis unistavanjem, sistem ce da prevlada, ne brini. Mozda ce to tebi tesko da padne, ali meni nece. Meni red ne smeta.

ne mozes bre prugu sa ovim glupostima da uporedjujes, pa nismo mi primitivci da taako gledamo na stvari, drugar uozbilji se

@difrent from others...
I šta si postigao time? Mi smo svi te validatore debelo platili, kada se ošteti validator vozila se isključuju, kad se vozilo isključi na ulicama ostaje i ovako nedovoljan broj vozila, a šta tu dobro donosi putnicima? Ovakvim akcijama se ništa neće postići, zašto, jer je potpisan takav ugovor da ako se ugovor otkaže moramo platiti penale firmi koja je dobila i ostanemo bez sistema, sa druge strane za svaki uništen validator opet plaćamo mi! Kome uslugu činiš, jednostavno ne shvatam takve akcije :zroll:

Uzgred, sutra na snazi nedeljni red vožnje. Biće gusto :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back