Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da, što se više vozim, uviđam da je sve mnogo brže nego sa onim karticama koje su se poništavale
vreme koje vam treba da je prislonite na aparat, i ono vreme koje smo koristili dok natempiramo onu rupu za kartu, pa dok je poništimo, pa izvadimo je mnoooogo kraće u korist ove prve varijante

Da, ai mi sa povlasticama, tj. sa personalizovanim kartama, nismo morali da se validiramo/ponistavamo/identifikujemo/stagod. Tako da ovako imas bar duplo vise ljudi koji se kace na aparat nego ranije. Mada, ovih dana se skoro niko i ne validira, tako da stvarno traje krace nego ranije...

Da, ai mi sa povlasticama, tj. sa personalizovanim kartama, nismo morali da se validiramo/ponistavamo/identifikujemo/stagod. Tako da ovako imas bar duplo vise ljudi koji se kace na aparat nego ranije. Mada, ovih dana se skoro niko i ne validira, tako da stvarno traje krace nego ranije...

Ne vidim kako neko moze da kaze da je ovo brze kad se do sad mi sa markicama nismo validirali, a oni sa kartama su mogli da kucaju i kad autobus ide i u sred guzve su mogli nekome da dodaju kartu bez problema. Ovo je cisto maltretiranje + zadrzavanje = kasnjenje.

i da, što se više vozim, uviđam da je sve mnogo brže nego sa onim karticama koje su se poništavale
vreme koje vam treba da je prislonite na aparat, i ono vreme koje smo koristili dok natempiramo onu rupu za kartu, pa dok je poništimo, pa izvadimo je mnoooogo kraće u korist ove prve varijante

Zavisi u kom stanju ti je bila stara karta z;)
Vidjao sam neke, trebalo im je po pola minuta da otkucaju kartu u poluraspalom stanju... Ova plastika ne moz' da se zguzva, a ne moras ni da ciljas z:)

evo jednog logicnog super pitanja...
ako nepersonalizovanu karticu mozee da koristi vise ljudi, dakle da se bipne vise puta npr dva ako idu dvoje ljudi, kako su onda rekli da ako ne cujete bipkanje, tj niste sigurni da li ste se validirali, prislonite odmah jer vam se nece skinuti vise od cene jedne voznje?

video sam jednog kako je validirao :super:

uz bip se pojavi i zelena boja na ekranu kao dokaz da je validirano :)

koliko sam shvatio ne moze se validirati uzastopno bas iz razloga zastite da ti ne overi vise voznji jednim potezom (ako nisi izabrao grupnu kartu)..kad validiras kartu verovatno postoji neki timeout period u kom ne mozes opet da je validiras.

Ne vidim kako neko moze da kaze da je ovo brze kad se do sad mi sa markicama nismo validirali, a oni sa kartama su mogli da kucaju i kad autobus ide i u sred guzve su mogli nekome da dodaju kartu bez problema. Ovo je cisto maltretiranje + zadrzavanje = kasnjenje.

Pa to sam isto i ja napisala. U principu, ako bi se validirao isti broj ljudi koji je kucao karte, kao sto je slucaj ovih dana, trajalo bi krace, a ovako, kad krene njih 20-oro na jedan aparatic, bice veselo.

У Булевару нема више проблема за трамваје, ту саобраћају.
Аааа..има јој једна ствар која показује да је систем валидатора шит. Нпр, уђеш, не ради, кад у току вожње проради, тада би путник,који је већ сео, морао да се пробија кроз гужву и валидира да га не би блокорао супер риџа лол--Ниђе логике.

ovo je sve ekpserimentalni uvod u bespolno razmnožavanje.
doće vreme kad će biti dovoljno samo da stanemo jedni pored drugih...i op, eto ti zek zek dadule..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back