branaaa
Domaćin
- Poruka
- 3.062
Udjoh danas raspalu dugacku u 89ku u kojoj ne radi grejanje?! Monitori rade, to valjda testiraju rad u ekstremnim uslovima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ITS postoji već godinama, još od trenutka kada su privatnici prestali da prodaju posebne karte u vozilu i kada su uvedene ove na bušenje. Pogledaj ispod cene, uvek je pisalo ITS (Integrisani Tarifni Sistem)
![]()

Ma de zanm... Ja koristim povlasticu... Ne razumem se u karte...
I jel mu to onda znači da će bus - puš mesečana da košta 110 kao što je to do sada bio slučaj sa povlasticom? I gde ću da napunim tu mesečnu markicu?
Na kiosku?
-dobar dan došla sam da upaltim mesecnu pretplatu, prva zona za nezaposlene...![]()

Jaaaaaaaaaaaaoj...
Za markice vise NEMA zona
Platices 1100 dinara i to je to.
Za te pare ces se vozikati svuda po Beogradu gde dopire gsp.
Ove personalne plastike ce da se dopunjuju na svakom kiosku i to je to. Kazes "markica za nezaposlene", pruzis 1100 din, a prodavac ce pomocu aparature koju ima u kiosku da popuni plastiku sa markicom.

ITS postoji već godinama, još od trenutka kada su privatnici prestali da prodaju posebne karte u vozilu i kada su uvedene ove na bušenje. Pogledaj ispod cene, uvek je pisalo ITS (Integrisani Tarifni Sistem)![]()

dok su se svi zbog markica (ili svercovanja) nabijali u gsp-ove...
Da li i oni sa personalizovanim povlasticama prilikom cekiranja biraju zonu?
Jaaaaaaaaaaaaoj...
Za markice vise NEMA zona
Platices 1100 dinara i to je to.
Za te pare ces se vozikati svuda po Beogradu gde dopire gsp.
Ove personalne plastike ce da se dopunjuju na svakom kiosku i to je to. Kazes "markica za nezaposlene", pruzis 1100 din, a prodavac ce pomocu aparature koju ima u kiosku da popuni plastiku sa markicom.
Niko ljude ne tera da rade sve u minut do...
ne kapiram sto svi jure kad su ionako rekli da u prvih mesec dana nece naplacivati kazne![]()

Neće naplaćivati kazne onima koji imaju bus plus a nisu ih overili.

Inače danas sam na 2 trafike na kojima sam pitala jel kod njih može da se uplati i ta mesečna uplata dobila informacija da su aparati koje su dobili za dopune NEISPRAVNI.
Kako je proveravam da li je tih 1100 din. koje ja uplatim uopšte leglo na moju karticu?

Inače danas sam na 2 trafike na kojima sam pitala jel kod njih može da se uplati i ta mesečna uplata dobila informacija da su aparati koje su dobili za dopune NEISPRAVNI.
Kako je proveravam da li je tih 1100 din. koje ja uplatim uopšte leglo na moju karticu?