a zamisli tek u špicu šta će da bude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako je isto..sta cemo sa situacijom..radi samo jedan aparat (a u nasim uslovima bice cesto takvih stuacija)
validacija funkcionise samo dok vozilo stoji (ili nesto minimalno kad krene) i kako ce ljudi overiti karrte? tracati kroz bus...svi stajati na jednim vratima?
ovaj sistem kao da je dizajniran da propadne u startu.
sve bi bilo u redu kad bi uradili jednu jednostavnu stvar..sistem ostavili otkljucanim non stop i aparate izmestili na suprotnu stranu od ulaza da bi svi mogli lepo da udju i tek onda validiraju karte...
ovo je smesno.. zbog straha da ce nekolicina overiti kartu kad kontrola krene oni maltretiraju vecinu gradjana koji se voze

nije beznacajno
mi platimo pdv kroz kupovinu usluga ili proizvoda.....grad izdvoji novac za gradska preduzeca....i kroz usluge tih preduzeca nam se vraca pdv.....
na primer sto vise sredstava grad izdvoji za gradski prevoz putnika to ce nam jeftiniji biti prevoz....
a zamisli tek u špicu šta će da bude

... nista..sistem puca
mene samo zanima jedna stvar...
negde sam ovde procitao da onima koji imaju personalizovanu kartu ako je ne overe sistem automatski pri kontroli blokira karticu ali se ne kaze koje su posledice... da li ce se placati kazna..mislim, ako neko ima toliko drskosti da naplati kaznu nekome ko je markicu posteno platio samo zato sto je nije "overio" onda nemam reci.
iskreno, ubedjen sam da ce se od kompletnog sistema odustati posle par meseci kad se kroz praksu uvere da je sve lepo na papiru ali da je stanje na terenu ipak nesto drugo i u principu ce funkcionisati sve kao i sada.. razlika ce biti samo u tome sto ce biti plasticne karte koje ce se provlaciti preko displeja umesto papirnatih koje su se busile.
ovo sam negde našla:
blokada kartice i kazna 1500 za koju vas gone sudski ako je ne platite u roku od 7 dana

a kad već kupuješ mesečnu, nema razloga da je ne poništiš, ionako su aparati na samim vratima
... nista..sistem puca
mene samo zanima jedna stvar...
negde sam ovde procitao da onima koji imaju personalizovanu kartu ako je ne overe sistem automatski pri kontroli blokira karticu ali se ne kaze koje su posledice... da li ce se placati kazna..mislim, ako neko ima toliko drskosti da naplati kaznu nekome ko je markicu posteno platio samo zato sto je nije "overio" onda nemam reci.
iskreno, ubedjen sam da ce se od kompletnog sistema odustati posle par meseci kad se kroz praksu uvere da je sve lepo na papiru ali da je stanje na terenu ipak nesto drugo i u principu ce funkcionisati sve kao i sada.. razlika ce biti samo u tome sto ce biti plasticne karte koje ce se provlaciti preko displeja umesto papirnatih koje su se busile.

, ionako su aparati na samim vratima
to ce se uskoro nazvati..beogradski rulet 
izvin'te, da je validiraš, validuješ ili kako li se već kaže

Мислим да се купују код возача карте за једну вожњу, али нисам сигуран.

Danas su redovi na trafikama za dopunjavanje kartica ko što su bili redovi za izdavanje.
A ja još uvek to nisam uradila... Muka me vata kad pomislim na gužvu i haos.
Најозбиљније не бих дозволио да ме понижавају и да чекам редове.dok oni masni, prljavi sto jedu burek ne pocnu da trljaju prste po touchscreen-u![]()

ovo sam negde našla:
blokada kartice i kazna 1500 za koju vas gone sudski ako je ne platite u roku od 7 dana
kod vozaca karta 60 din. i nije je potrebno `slikati`.ta karta ce liciti na fiskalni racun i vazi za jednu voznju.
valjda je ovo istina sto napisah
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...d-vam-stize-prevoz-i-na-internetu/27402.phtmlPrednosti Bus plusa: Moći ćete da pratite kad vam stiže prevoz i na internetu
Autor: G. Svilar 31.01.2012. - 14:30 Komentara (0)
Osim govorne najave stajališta u vozilu koja je počela, ali i elektronskih informativnih tabli na stajalištima koje će biti postavljene do kraja godine, iz firme "Bus plus" najavljuju da će putnici zahvaljujući novom sistemu uskoro moći i na internetu da provere gde se trenutno vozilo nalazi i za koliko će stići do nekog odredišta.
![]()
Nešto slično postoji u brojnim gradovima u kojima postoji GPS praćenje gradskog prevoza. Primera radi u Osjeku putnici mogu na određenoj internet adresi da provere za koliko im stiže prevoz.
Na navedenoj adresi jasno su ispisane sve postojeće linije a prostim klikom na određenu koja vas zanima dobijate mapu grada i prikaz kretanja vozila.
Dovođenjem miša na mali nacrtan autobus otvara se padajući meni u kom piše kojom brzinom se kreće vozilo, koliko metara mu još treba do naredne stanice,garažni i registarski broj vozila ali se vidi i koje je vrste autobus, da li je zglobni ili solo.

Kako poništim? Zašto da poništim karticu ako želim da mi ne bude poništena, tj. ako želim i dalje da se vozim jer sam već platio za ceo mesec????Ponistis, otkucas, overis, validiras... Za mene je svaki izraz dobar i razumem ispravno, nema problema![]()
Poštovani,
U početku će Vas kontrlola opominjati i možda posle nekoliko opomena uputiti da kupite doplatnu kartu ili platite kaznu.ž U svakom slučaju ste u obavezi da se validirate pri ulazu.
S Poštovanjem,
BusPlus