- Poruka
- 131.387
znam da u nekim tramvajima ne otvaraju vrata vec putnici sami pritiskaju taster za otvaranje istih.
mozda su to ubacili i u buseve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da u nekim tramvajima ne otvaraju vrata vec putnici sami pritiskaju taster za otvaranje istih.
Autobusi 531, 532 i 533 uveli još od aprila praksu da je ulaz isključivo na prednja vrata gde stoji kondukter. U redu je to...
Ali, ako se nađem u takvom autobusu i želim da izađem na onda sam izlazak predstavlja nemoguću misiju ako se ne nalazim pored prednjih vrata.
I meni je čudno ovo, možda zato što putnici pokušavaju da izbegnu ulazak na prva vrata. Ako postoje "Stop" tasteri pritiskajte ih, tada se ulali crvena lampica kod šofera koja signalizira da ima izlaza. Bez obzira što je ulaz na prva vrata obaveza otvaranja svih vrata i dalje postoji!
da, suncaja, naravno da ne postoji to je glupoo
Nisam baš skapirala da li je ovo sa ironijom, ali u svakom slučaju, za linije 531, 532 i 533 u 99,9% slučajeva se još uvek koriste (ex crveni) krš autobusi iz doba Slobe, prefarbani u DS (žuto - plavo) tj. KRŠINE
Linija 531
1 - garažni broj 497 Ikarbus IK-103 (2006)
2 - garažni broj 495 Ikarbus IK-103 (2006)
Linija 532
1 - garažni broj 492 Ikarbus IK-103 (2003)
2 - garažni broj 505 Ikarbus IK-112N (2008)
Pogleda sam sad zvanična zaduženja vozila, za 533 nemam informaciju, ali evo za ove druge dve
Ja ne koristim ove linije tako da ne mogu potvrditi šta je od ovoga tačno, ali verujem da je tako.Linija 531
1 - garažni broj 497 Ikarbus IK-103 (2006)
2 - garažni broj 495 Ikarbus IK-103 (2006)
Linija 532
1 - garažni broj 492 Ikarbus IK-103 (2003)
2 - garažni broj 505 Ikarbus IK-112N (2008)
Vozio sam se nedavno''dabldekerom'' na liniji 15...Imaju i kamere...Vozio sam se u još jednom sa kamerom...Mislim da ima pokrivena srednja vrata a možda i ostala...
Pazi ovo što sam ja video tačno snima u žemske dekolteeКамере у аутобусу?
Да л` су то само оне што покривају мали угао око улаза (могу се користити само за проверу да ли су врата слободна за затварање) или су можда прешли на нешто обимније?