Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2695_strip.jpg

I meni je čudno ovo, možda zato što putnici pokušavaju da izbegnu ulazak na prva vrata. Ako postoje "Stop" tasteri pritiskajte ih, tada se ulali crvena lampica kod šofera koja signalizira da ima izlaza. Bez obzira što je ulaz na prva vrata obaveza otvaranja svih vrata i dalje postoji!
znam da u nekim tramvajima ne otvaraju vrata vec putnici sami pritiskaju taster za otvaranje istih.
mozda su to ubacili i u buseve?

:hahaha1:
Pa čisto sumnjam da na njima to postoji, kad se uzme u obzir da se za tu liniju uglavnom koriste raspadnute kršine.

Pogleda sam sad zvanična zaduženja vozila, za 533 nemam informaciju, ali evo za ove druge dve

Linija 531

1 - garažni broj 497 Ikarbus IK-103 (2006)
2 - garažni broj 495 Ikarbus IK-103 (2006)

Linija 532

1 - garažni broj 492 Ikarbus IK-103 (2003)
2 - garažni broj 505 Ikarbus IK-112N (2008)

Ja ne koristim ove linije tako da ne mogu potvrditi šta je od ovoga tačno, ali verujem da je tako.

Pogleda sam sad zvanična zaduženja vozila, za 533 nemam informaciju, ali evo za ove druge dve
Linija 531

1 - garažni broj 497 Ikarbus IK-103 (2006)
2 - garažni broj 495 Ikarbus IK-103 (2006)

Linija 532

1 - garažni broj 492 Ikarbus IK-103 (2003)
2 - garažni broj 505 Ikarbus IK-112N (2008)
Ja ne koristim ove linije tako da ne mogu potvrditi šta je od ovoga tačno, ali verujem da je tako.

Onda ih slabo održavaju...

Baš ću da ih slikam...

А пропо градског превоза и врућина, јуче сам се подсетио да могу да буду убиствена комбинација.

Ушао сам у аутобус на задња врата. Ускоро сам почео у мојој близини да осећам смрад гована. И то такав да сам морао одмах да нестанем одатле. Сместих се негде око средине, кад оно поред мене опет неко смрди. И то не нормалним знојем, већ нечим што ме подсетило на усирену мемлу подрума у којем је нешто већ неко време трулило. Колико ли човек мора да се не купа да би тако смрдео, боооже не желим да сазнам. :) Побегнем до наредних врата. Ту је неко време било ОК, али ускоро се направила гужва, и у њој неко по обичају није опрао усну дупљу након што је нешто гадно јео. И то је био један од оних што не умеју да бар држе уста затворена. Због тога и због осталог нагомиланог смрада је стомак почео да ми се преврће. Евала, дочекао сам следећу станицу и пустио тај аутобус смрада да се сам са собом гуши.

Волео бих да постоји начин да се људима око којих се шири прејак мирис забрани вожња у градском превозу.

Камере у аутобусу? :eek:

Да л` су то само оне што покривају мали угао око улаза (могу се користити само за проверу да ли су врата слободна за затварање) или су можда прешли на нешто обимније?

Drugar kako si to zaključio?;)
Камере у аутобусу? :eek:

Да л` су то само оне што покривају мали угао око улаза (могу се користити само за проверу да ли су врата слободна за затварање) или су можда прешли на нешто обимније?
Pazi ovo što sam ja video tačno snima u žemske dekoltee:lol::)

Ух, потпуно сам смео с ума ту намену. :) Говоримо о истој ствари и баш то што си навео би могао да буде ралог да се тражи да те камере пређу на инфрацрвено надгледање или неки сличан мод који и даље дозвољава праћење ситуације око врата а не вири где не треба. :)

Јеп, то што си сазнао је на жалост тачно. Када идеш 95-ицом, или неким другим превозом до Борче, прва зона је ваљда до неке реке. Борча је већ у другој зони. Ако имаш маркицу за прву зону, треба поред ње да куцаш и карту за једну зону (50 дин.).

Иначе је ваљда стандардна процедура да ти одузму неправилно коришћену повластицу, али ваљда можеш да је добијеш назад када платиш прописану казну. Добро је ако си прошао за џ, следећи пут пази. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back