Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U početku sezone intezivnog korišćenja mladog luka izbegavati gradski prevoz!! :think:

images
Samo da nije beli. :)

50 je ocenjena kao najgora moguća linija u GSP-u, uvek je pretrpana! Ja je ne koristim, ali pošto sam na Banjici vidim kad prolazi i ono je užas!!!

Nego,zar nije bilo neko istrazivanje/anketa,bem li ga,o prevozu?I verujem da znaju da je 50 toliko losa,pa zasto je bar malo ne poprave?:evil:

Danas neki F.A.P (50) naisao,pa ono je strasno!!Nagnut u stranu,samo sto se ne prevrne,prozori drndaju,samo sto ne ispadnu,a unutra naravno nesnosno smrdi! Kako uopste onako nesto mogu poslati na ulicu?

ma,ja sam se jednom vozila u zutom,zglobnom `kostolomcu` (to je onaj sa drvenim sedistima)...blizu gde sam sedela,videla sam probusen patos...to valjda ako zataji motor,putnici kroz to provuku noge...i voziii misko.
ko porodica kremenko

Provozah se BG:Vozom od Karađorđevog parka do Batajnice. Mogu reći da sam prilično iznenađen koliko je bilo ljudi! Voz je bio tačan, ljudi su imali pozitivne ocene. Voz jeste stariji i bučnji, ali je bio čist i uredan. ŽS Batajnica uopšte ne izgleda tako loše kako sam zamišljao, postavljene su nove table i informacije o peronima, a peroni označeni štraftama. Utisak kvare divlja naselja sa deponijama i prizori koji podsećaju na Bombaj pored pruge :( Ostale stanice, Zemun Polje, Zemun, Tošin Bunar i Novi Beograd bi se mogle popraviti i da kažem, khm, počistiti!!! Prilaz poslednjoj od buvljaka je katastrofalan i neosvetljen. Zaboravih, da je u Batajnici organizovana linija 700 koja kruži i dovodi putnike do stanice. Asfaltirana je i malo sređena okretnica iste linije.

Možete oprobati ako vas put nanese ka tom delu grada, svakako u špicevima do Bataje stižete duplo brže ;)

Ko nije zadovoljan uslugom i ne želi da plaća lošu uslugu ima alternativu.
Može da se vozi svojim kolima, taksijem, biciklom, da ide peške....

Mi koji plaćamo kartu možemo da se vozimo GSP-om i imamo pravo da im zameramo neefikasnost.

ja nisam zadovoljna njihovom uslugom,i imam nacin da izrazim svoje nezadovoljstvo.ne zelim da platim kartu (a zelim da se prevezem :lol: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back