Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
...nisi pazljivo procitao,ima znacajan prilog za vreme u njoj...Donirali su ih 2003. taj uslov je važio samo 5-6 godina!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nisi pazljivo procitao,ima znacajan prilog za vreme u njoj...Donirali su ih 2003. taj uslov je važio samo 5-6 godina!
Samo da nije beli.U početku sezone intezivnog korišćenja mladog luka izbegavati gradski prevoz!!
![]()
A sta sam ja rekao?![]()
..beli ili crni isto mu se vata,msm ucinak jeSamo da nije beli.![]()
50 je ocenjena kao najgora moguća linija u GSP-u, uvek je pretrpana! Ja je ne koristim, ali pošto sam na Banjici vidim kad prolazi i ono je užas!!!
malopre kad sam se vracao iz Usca usao sam u 15icu....koja je bila na dva spratakakav kulturoloski sok, kakav komfor, osecam se prosvetljeno.
Ko nije zadovoljan uslugom i ne želi da plaća lošu uslugu ima alternativu.Ne treba placati uopste karte, nista im ne treba placati ko prvo. Jako losa usluga i netacni su, zasto bi to ko placao???
Ko nije zadovoljan uslugom i ne želi da plaća lošu uslugu ima alternativu.
Može da se vozi svojim kolima, taksijem, biciklom, da ide peške....
Mi koji plaćamo kartu možemo da se vozimo GSP-om i imamo pravo da im zameramo neefikasnost.
danas me je udaaaavila jedna baba u gsp-u.
doslo mi da kazem `dobro kucacu kartu,samo ucuti`...mislim da baba radi za gsp,i da je ovo njihova nova metoda za hvatanje svercera
danas me je udaaaavila jedna baba u gsp-u.
doslo mi da kazem `dobro kucacu kartu,samo ucuti`...mislim da baba radi za gsp,i da je ovo njihova nova metoda za hvatanje svercera
a ne...dosta ti je sto se vozis djabe...onda cuti i kazi i ovo je nesto...e tek kad platis kartu stices pravo da protestujes ako nisi zadovoljna necim...ja nisam zadovoljna njihovom uslugom,i imam nacin da izrazim svoje nezadovoljstvo.ne zelim da platim kartu (a zelim da se prevezem)
ccccc ...komsija,zar tako o nasoj starijoj populaciji...Nista gore od besposlenih penzionera u prevozu... ne znas da li su gore babe ili dede...
aaa ne padam ja na plocice..al` da je imao pecaljku,e to je vec nestoa da je bio neki zgodan sa plocicama ne bi se tako bunila![]()
ccccc ...komsija,zar tako o nasoj starijoj populaciji...![]()