Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti sa narandžastim su u trolejbusima na liniji 22.

Tramvaj španskog "Kaf-a" na Horgošu »
04. Maj. 2011 | 11:59, Izvor : Studio B

Prvi novi tramvaj španske firme "KAF" je na graničnom prelazu Horgoš, na putu za Beograd.

392873.jpg

Inače, kompletna ugovorena isporuka svih 30 španskih tramvaja trebalo bi da stigne u roku od tri godine godine.

Modernog dizajna, novi tramvaji biće crveno-plave boje i u potpunosti će se razlikovati od šinskih vozila koja trenutno saobraćaju u gradu.
http://studiob.rs/info/vest.php?id=63850

Poslednja izmena:
danas u 09,45h zuti poluraspali bus br 30 slavija-medak,unutra gore iznad sofersajbne flomasterom pise br 177 a nalepljen je i neki crveni br 260...ispod tabla sa strogim obavestenjem `razgovor sa vozacem nije dozvoljen`.
samo sto smo posli i usli u bulevar oslobodjenja,vozacu je zazvonio mobilni.
crnpurasti mladjani vozac je pravi virtuoz za volanom jer je dobar deo puta vozio samo levom rukom :eek:,dok je desnom drzao mobilni i blebetao.nasa agonija je prestala oko 200m posle stanice juzni bulevar.

pitam se kada ce gsp da se okrene edukaciji svojih bahatih vozaca osim samo sto mozgaju kako da doskoce svercerima.
imam li ja pravo da se vozim bez stresa?

i `krstic`-i su u onom filmu imali vozilo u boljem stanju nego sto su busevi za ovu liniju.

odvratno gospodo,odvratno.posle se cudite zasto ljudi izbegavaju da plate kartu.
da platimo,da se stresiramo i jos da se isprljamo

Postavio sam mej na koji možete da prijavite sve neruglarnosti. Što ih više budete prijavili to će efekat biti bolji. Uz prijavu dostavite i osnovne podatke o vozilo kao što je @greba napisala. Još bolje ako potkrepite vašu prijavu dokazom, slikom.

Oni su po službenoj dužnosti dužni da vam odgovore, a i na to ih možete opomenuti. Ako postoji valjan dokaz šofer će svakako biti kažnjen procentom od plate, a ukoliko se ustanovi da ima više prekršaja i razrešenjem sa tog radnog mesta.

Postavio sam mej na koji možete da prijavite sve neruglarnosti. Što ih više budete prijavili to će efekat biti bolji. Uz prijavu dostavite i osnovne podatke o vozilo kao što je @greba napisala. Još bolje ako potkrepite vašu prijavu dokazom, slikom.

Oni su po službenoj dužnosti dužni da vam odgovore, a i na to ih možete opomenuti. Ako postoji valjan dokaz šofer će svakako biti kažnjen procentom od plate, a ukoliko se ustanovi da ima više prekršaja i razrešenjem sa tog radnog mesta.

htela sam,a nisam smela da ga snimam,sedela sam na prvom sedistu blize vratima.verovatno moze da se proveri preko mobilne telefonije da je u to vreme razgovarao.
necu da ga prijavim na njihov email,nije mi cilj da decku odbiju procenat od verovatno lose plate.smatram gsp jednim neozbiljnim preduzecem,jer kakvo je to preduzece gde svaki drugi vozac u toku vozje caska mobilnim,zatvaraju ljudima vrata busa ispred nosa, (meni jedan zatvorio vrata tramvaja na zeleznickoj,i jos je stajao na semaforu),slusam ih svakog jutra na radiju studio b kako je sve pod kontrolom,nikakvih problema,a u stvarnosti problema koliko hoces.

htela sam,a nisam smela da ga snimam,sedela sam na prvom sedistu blize vratima.verovatno moze da se proveri preko mobilne telefonije da je u to vreme razgovarao.
necu da ga prijavim na njihov email,nije mi cilj da decku odbiju procenat od verovatno lose plate.smatram gsp jednim neozbiljnim preduzecem,jer kakvo je to preduzece gde svaki drugi vozac u toku vozje caska mobilnim,zatvaraju ljudima vrata busa ispred nosa, (meni jedan zatvorio vrata tramvaja na zeleznickoj,i jos je stajao na semaforu),slusam ih svakog jutra na radiju studio b kako je sve pod kontrolom,nikakvih problema,a u stvarnosti problema koliko hoces.

Plata im nije losa, ne brini..ukoliko ne voze one privatne buseve koji su u sluzbi GSP...provereno ;) ..I ako je zabranjeno koristiti mobilni, i ako je zabranjeno pusenje na radnom mestu..i jos tim radnjama ugrozavas putnike i ostale ucesnike u saobracaju..deri po dzepu, bez milosti..za ista ta radna mesta u GSP ljudi daju pare da se zaposle, verovali ili ne

jednom u busu 83 sam cula razgovor vozaca i njegovog kolege koji je stajao do njega.zalili su se na platu i na uslove rada.kazu da bukvalno rade 10 sati,duzni su da dodju sat vremena pre pocetka smene,i da ostanu sat posle.

raduju me novi tramvaji,ali mi se ne dopada sto su sa video nadzorom koje pokrivaju 90% unutrasnjosti....nije mi zbog sverca,vec mrzim da se slikam :lol:
zna li neko koji deo tramvaja je ostalih 10%?

ja sam portpalor gsp-a i znam da ti treba:
-fotografija ne starija od 6 meseci dimenzija 3x3,5
-LK na uvid (a dajes fotokopiju) (moras imati prebivaliste na teritoriji bg)
-moras biti u evidenciji naionalne sluzbe za zaposljavanje i
-popunjen zahtev za izdavanje legitimacije (http://www.gsp.rs/PDF2/ZahtevGSP.pdf )

ako ti nesto nije jasno pitaj na 366-4129; 366-4134, 366-4138 :telefon:

Hvala :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back