Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kaže se zvrjio, već zvrjao :malav:
zalepi profi keca pa nek se pusi :zelenko3:

Која линија београдског градског превоза је најгора, а која најбоља
nisam se vozila, ali sam cula da kazu ' ko se vozio 50-ticom, ni pakao mu nece tesko pasti'

za mene najbolji tramvaj 2... zato sto mogu da ga cekam sa bilo koje strane ulice

Poslednja izmena:
Имао сам срећу да ми тај 50 није до сада требао... Иначе, то је једна сасвим добра идеја која директно повезује насеља, не иде до центра и назад. Иде улицама које не дозвољавају зглобне аутобусе, и то је део проблема. А да ретко иду... ређе него што би требало.

Јутро у московском метроу:
IMG-56b0b31eea44de2a4bb37bbb122f6b9b-V.jpg

Е... Док ми дочекамо 2030. или годоа... Шта прво наиђе...

Не разумем зашто сви седе попреко - то није најбоље коришћење капацитета, али не желим да им солим памет, знају зашто је то тако. Колико сам чуо, возови метроа умеју да иду на само 90 секунди, тако да се постиже довољан капацитет.

Имао сам срећу да ми тај 50 није до сада требао... Иначе, то је једна сасвим добра идеја која директно повезује насеља, не иде до центра и назад. Иде улицама које не дозвољавају зглобне аутобусе, и то је део проблема. А да ретко иду... ређе него што би требало.
50 i 65, dve najgore linije, 50 je najgora.

Прво ће морати да објасне како се стиже до и од реке, да би то функционисало.

Џаба што се и данас може преко реке, код Аде, када то нигде не буде објављено. За то зна само онај који користи или онај који се шетао па приметио успут.

А тај циркус који помињу, то је да неко узме Провизију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back