- Poruka
- 22.339
A videla si to.Ćuti bre, predložio me forumašicu veka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A videla si to.Ćuti bre, predložio me forumašicu veka![]()
79u sustini linija je dobra jer povezuje grad sa 25. majem
25. maj je dosta izolovan jer je samo 24 isao do njega. (i mozda onaj sedamdeset i nesto)
meni se dopada ova linija jel olaksano povezuje i dorcol sa centrom i dalje slavijom, kao i centar sa zeleznickom stanicom i karadjordjevom.
Да се овде темељно врши провера порекла имовине, личне, фамилије до 5. колена и још од кумова... Превара на води се не би ни зидала, него бисмо имали један парк - шуму.U Beogradu danas staruje nova linija javnog gradskog prevoza na kojoj ke elektobus EKO 2 saobraćati od terminusa Dorćol do terminusa Beograd na vodi.
Stanice na trasi nove linije biće SRC „Milan Gale Muškatirović“, Tadeuša Košćuška, Pjarona De Mondezira, Uzun Mirkova, Studentski trg, Vase Čarapića, Trg republike, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Trg Slavija, Nemanjina, Balkanska, Mihaila Bogićevića, Karađorđeva, Zemunski put, Bulevar Vudroa Vilsona, Beograd na vodi.
Osim postojećih, na liniji će biti uspostavljena i nova stajališta – Solunska u Ulici Tadeša Košćuška, Cara Uroša i Studentski trg u Uzun Mirkovoj ulici, Savski most i Savski park u Bulevaru Vudroa Vilsona, kao i stajalište Kalemegdan u Ulici Pjarona de Mondezira, najavljeno je ranije iz gradske uprave.
Na trasi će saobraćati osam vozila tipa elektrobus, sa vremenom obrta od 80 minuta i intervalom od 10 minuta.
https://www.danas.rs/vesti/beograd/...-pevoza-eko-2-od-dorcola-do-beograda-na-vodi/
povezuju beograd na vodi sa ostalim delovima grada kao da je menhetn![]()
Kad se samo setim. Tu je nekad na okretnici trole ulazio u trolu patrijarh Pavle. Udje Paja i sedne na prvo mesto, ono rezervisano za starije.Да се овде темељно врши провера порекла имовине, личне, фамилије до 5. колена и још од кумова... Превара на води се не би ни зидала, него бисмо имали један парк - шуму.
Траса од Узун Миркове до Славије је стара траса троле... која више не саобраћа јер смо морали да добијемо један од ко зна колико тржних центара. Караконџула која се ни на један начин не уклапа.
Станица у Тадеуша код Солунске већ постоји, мада не у оба смера, у Узун Мирковој су станице као некад, пре 10 или колико беше година.
Третирају нас као да се не сећамо ни шта је јуче било.
jedan je bio Gospodin Pavle - pravican, skroman, obican, normalan, neponovljiv i velikiKad se samo setim. Tu je nekad na okretnici trole ulazio u trolu patrijarh Pavle. Udje Paja i sedne na prvo mesto, ono rezervisano za starije.
A ovi njegovi naslednici sad moraju meckama i audijima pravo do posla.
to sve stoji za njega, ali...jedan je bio Gospodin Pavle - pravican, skroman, obican, normalan, neponovljiv i veliki
e bio sam u njemu..autobus su super.. svako sediste ima USB za punjenje mobilnog.. bas su dbri.. meni se linija dopada.. odes i vratis se sa 25. maja cas posla.Нова еко линија може да повеже некако, као лакши пут до Славије, пошто сада ниједан директан не постоји.
Са којом то железничком станицом?![]()
Meni se desilo pre koju godinu. Ovde kod mene u brdima zalaufao Misko trolu nizbrdo 100 na sat i neko mu izleti, koci i svi putnici lete.pre par dana na b.brdu, bus naglo zakoci....pozadi stajala, drzala se, ali ocigledno nedovoljno cvrsto....zena 'letela' kroz bus, udarila i onesvestila se.....
drzite se ljudi...'pacijenti' koji svakodnevno pretrcavaju ulicu gde god im padne na pamet su za batine
До сада су се утолико променили па не купују ништа осим шкода... И попови и општинари.Kad se samo setim. Tu je nekad na okretnici trole ulazio u trolu patrijarh Pavle. Udje Paja i sedne na prvo mesto, ono rezervisano za starije.
A ovi njegovi naslednici sad moraju meckama i audijima pravo do posla.
И мени се понекад деси да пређем улицу ван пешачког мада је то врло ретко претрчавање, и то само под условом да 50 метара лево и 50 метара десно нема никога.pre par dana na b.brdu, bus naglo zakoci....pozadi stajala, drzala se, ali ocigledno nedovoljno cvrsto....zena 'letela' kroz bus, udarila i onesvestila se.....
drzite se ljudi...'pacijenti' koji svakodnevno pretrcavaju ulicu gde god im padne na pamet su za batine
Једино што патријарх Павле није имао је - вештину јавног наступања... Често колико треба и у потребној количини.to sve stoji za njega, ali...
stoji i da nista nije uradio da se stvari promene..imao je moc..imao je narod iza sebe pa nije resio problem korumpiranih i raskalasanih popova tako da.. svaka njemu cast kao coveku, ali, mogao je nesto da uradi a nije... pusti ih je...komentarisao je ono cuveno.."kako bi se ponasali da se nisu zavetovali na skromnost"..ali sta je uadio da postanu skromni?
e bio sam u njemu..autobus su super.. svako sediste ima USB za punjenje mobilnog.. bas su dbri.. meni se linija dopada.. odes i vratis se sa 25. maja cas posla.
i bas su frekventni.
Није безбедно то што раде, треба барем 10 дана.tek da znate, kontrolori koji su pozitivni, dobiju samo 7 dana bolovanja, i nazad na posao.
tacno ispada da je ovo sa koronom neka teska politicka zahebancija
tako je sad svimatek da znate, kontrolori koji su pozitivni, dobiju samo 7 dana bolovanja, i nazad na posao.
tacno ispada da je ovo sa koronom neka teska politicka zahebancija
Nema od tog nista, danasnji Beogradjani, kao i ostali Srbi, su postali p*cke, vidis sta se sve dopusta....Uglavnom beograđani kada ih pohvataju ima bubnjeve da prave od njihove kože.
isao sam stanicu dve pre neki dan i usli su a bio sam u fajerci sa kacketom i maskom pa su me samo zaobisli, nisu ni pitaliјесте, званично је 7 дана, мада је бзвз држати се тога као пијан плота...ако је неко позитиван - нека седи код куће
додуше, нисам видела контролу у бусу - не сећам се