Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Beogradu danas staruje nova linija javnog gradskog prevoza na kojoj ke elektobus EKO 2 saobraćati od terminusa Dorćol do terminusa Beograd na vodi.

Stanice na trasi nove linije biće SRC „Milan Gale Muškatirović“, Tadeuša Košćuška, Pjarona De Mondezira, Uzun Mirkova, Studentski trg, Vase Čarapića, Trg republike, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Trg Slavija, Nemanjina, Balkanska, Mihaila Bogićevića, Karađorđeva, Zemunski put, Bulevar Vudroa Vilsona, Beograd na vodi.

Osim postojećih, na liniji će biti uspostavljena i nova stajališta – Solunska u Ulici Tadeša Košćuška, Cara Uroša i Studentski trg u Uzun Mirkovoj ulici, Savski most i Savski park u Bulevaru Vudroa Vilsona, kao i stajalište Kalemegdan u Ulici Pjarona de Mondezira, najavljeno je ranije iz gradske uprave.

Na trasi će saobraćati osam vozila tipa elektrobus, sa vremenom obrta od 80 minuta i intervalom od 10 minuta.

https://www.danas.rs/vesti/beograd/...-pevoza-eko-2-od-dorcola-do-beograda-na-vodi/

povezuju beograd na vodi sa ostalim delovima grada kao da je menhetn :)

u sustini linija je dobra jer povezuje grad sa 25. majem
25. maj je dosta izolovan jer je samo 24 isao do njega. (i mozda onaj sedamdeset i nesto)

meni se dopada ova linija jel olaksano povezuje i dorcol sa centrom i dalje slavijom, kao i centar sa zeleznickom stanicom i karadjordjevom.
79 :p
до Миријева (Цвијићевом, Булеваром...)

А може и 26, само када пређеш пругу.

Нова еко линија може да повеже некако, као лакши пут до Славије, пошто сада ниједан директан не постоји.

Са којом то железничком станицом? :roll:

U Beogradu danas staruje nova linija javnog gradskog prevoza na kojoj ke elektobus EKO 2 saobraćati od terminusa Dorćol do terminusa Beograd na vodi.

Stanice na trasi nove linije biće SRC „Milan Gale Muškatirović“, Tadeuša Košćuška, Pjarona De Mondezira, Uzun Mirkova, Studentski trg, Vase Čarapića, Trg republike, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Trg Slavija, Nemanjina, Balkanska, Mihaila Bogićevića, Karađorđeva, Zemunski put, Bulevar Vudroa Vilsona, Beograd na vodi.

Osim postojećih, na liniji će biti uspostavljena i nova stajališta – Solunska u Ulici Tadeša Košćuška, Cara Uroša i Studentski trg u Uzun Mirkovoj ulici, Savski most i Savski park u Bulevaru Vudroa Vilsona, kao i stajalište Kalemegdan u Ulici Pjarona de Mondezira, najavljeno je ranije iz gradske uprave.

Na trasi će saobraćati osam vozila tipa elektrobus, sa vremenom obrta od 80 minuta i intervalom od 10 minuta.

https://www.danas.rs/vesti/beograd/...-pevoza-eko-2-od-dorcola-do-beograda-na-vodi/

povezuju beograd na vodi sa ostalim delovima grada kao da je menhetn :)
Да се овде темељно врши провера порекла имовине, личне, фамилије до 5. колена и још од кумова... Превара на води се не би ни зидала, него бисмо имали један парк - шуму.

Траса од Узун Миркове до Славије је стара траса троле... која више не саобраћа јер смо морали да добијемо један од ко зна колико тржних центара. Караконџула која се ни на један начин не уклапа.

Станица у Тадеуша код Солунске већ постоји, мада не у оба смера, у Узун Мирковој су станице као некад, пре 10 или колико беше година.
Третирају нас као да се не сећамо ни шта је јуче било.

Да се овде темељно врши провера порекла имовине, личне, фамилије до 5. колена и још од кумова... Превара на води се не би ни зидала, него бисмо имали један парк - шуму.

Траса од Узун Миркове до Славије је стара траса троле... која више не саобраћа јер смо морали да добијемо један од ко зна колико тржних центара. Караконџула која се ни на један начин не уклапа.

Станица у Тадеуша код Солунске већ постоји, мада не у оба смера, у Узун Мирковој су станице као некад, пре 10 или колико беше година.
Третирају нас као да се не сећамо ни шта је јуче било.
Kad se samo setim. Tu je nekad na okretnici trole ulazio u trolu patrijarh Pavle. Udje Paja i sedne na prvo mesto, ono rezervisano za starije.

A ovi njegovi naslednici sad moraju meckama i audijima pravo do posla.

pre par dana na b.brdu, bus naglo zakoci....pozadi stajala, drzala se, ali ocigledno nedovoljno cvrsto....zena 'letela' kroz bus, udarila i onesvestila se.....

drzite se ljudi...'pacijenti' koji svakodnevno pretrcavaju ulicu gde god im padne na pamet su za batine

jedan je bio Gospodin Pavle - pravican, skroman, obican, normalan, neponovljiv i veliki
to sve stoji za njega, ali...
stoji i da nista nije uradio da se stvari promene..imao je moc..imao je narod iza sebe pa nije resio problem korumpiranih i raskalasanih popova tako da.. svaka njemu cast kao coveku, ali, mogao je nesto da uradi a nije... pusti ih je...komentarisao je ono cuveno.."kako bi se ponasali da se nisu zavetovali na skromnost"..ali sta je uadio da postanu skromni?

Нова еко линија може да повеже некако, као лакши пут до Славије, пошто сада ниједан директан не постоји.

Са којом то железничком станицом? :roll:
e bio sam u njemu..autobus su super.. svako sediste ima USB za punjenje mobilnog.. bas su dbri.. meni se linija dopada.. odes i vratis se sa 25. maja cas posla.
i bas su frekventni.

pre par dana na b.brdu, bus naglo zakoci....pozadi stajala, drzala se, ali ocigledno nedovoljno cvrsto....zena 'letela' kroz bus, udarila i onesvestila se.....

drzite se ljudi...'pacijenti' koji svakodnevno pretrcavaju ulicu gde god im padne na pamet su za batine
Meni se desilo pre koju godinu. Ovde kod mene u brdima zalaufao Misko trolu nizbrdo 100 na sat i neko mu izleti, koci i svi putnici lete.

Ja nisam pao, ali sam se istumbao o sedista i sipke. Bio sam sav modar mesec dana.

Jos sam imao u kesi neki tecni deterdzent za pranje vesa koji se razbio od udaraca i eksplodirao po troli.

Tako da je to bila jedna prilicno mirisljava i cista trola posle toga.

Kad se samo setim. Tu je nekad na okretnici trole ulazio u trolu patrijarh Pavle. Udje Paja i sedne na prvo mesto, ono rezervisano za starije.

A ovi njegovi naslednici sad moraju meckama i audijima pravo do posla.
До сада су се утолико променили па не купују ништа осим шкода... И попови и општинари.

И мени се понекад деси да пређем улицу ван пешачког мада је то врло ретко претрчавање, и то само под условом да 50 метара лево и 50 метара десно нема никога.

to sve stoji za njega, ali...
stoji i da nista nije uradio da se stvari promene..imao je moc..imao je narod iza sebe pa nije resio problem korumpiranih i raskalasanih popova tako da.. svaka njemu cast kao coveku, ali, mogao je nesto da uradi a nije... pusti ih je...komentarisao je ono cuveno.."kako bi se ponasali da se nisu zavetovali na skromnost"..ali sta je uadio da postanu skromni?

e bio sam u njemu..autobus su super.. svako sediste ima USB za punjenje mobilnog.. bas su dbri.. meni se linija dopada.. odes i vratis se sa 25. maja cas posla.
i bas su frekventni.
Једино што патријарх Павле није имао је - вештину јавног наступања... Често колико треба и у потребној количини.

Иринеј се већ појављивао, а Порфирије је патријарх за XXI век по свим питањима.

Неспорни су њихова вера и вештина, али изгледа као да је између Павла и Порфирија протекло 100 година... А на календару само 11 и кусур.

Што се тиче нове линије... Видећемо за годину дана шта ће још увек да ради.

Poslednja izmena:
јесте, званично је 7 дана, мада је бзвз држати се тога као пијан плота...ако је неко позитиван - нека седи код куће
додуше, нисам видела контролу у бусу - не сећам се
isao sam stanicu dve pre neki dan i usli su a bio sam u fajerci sa kacketom i maskom pa su me samo zaobisli, nisu ni pitali :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back