Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колика је сада цена карте у Београду за једну вожњу?
Интересује ме јер сам у петак ишао са краја на крај Москве метроом а цена уласка у метро је 46₽. или 65 динара.
Последњи пут, када сам био у Београду, карта је била неки 90 и кусур динара а Београд је у односу на Москву по величини село.
Pogledajte prilog 1065880

89 dinara košta vožnja od 90 minuta. Za to vreme se može promeniti nekoliko prevoza ako je potrebno.

89 dinara košta vožnja od 90 minuta. Za to vreme se može promeniti nekoliko prevoza ako je potrebno.
И овде је улазак у Метро 65 динара и за те паре цео дан може се возити али не и излазити из метроа.
Није ни битно. У односу на величину града, превоз је знатно јефтинији него у Београду.
Цена превоза у Београду је неоправдано висока. Реална цена би требало да је дупло мања од садашње.

И овде је улазак у Метро 65 динара и за те паре цео дан може се возити али не и излазити из метроа.
Није ни битно. У односу на величину града, превоз је знатно јефтинији него у Београду.
Цена превоза у Београду је неоправдано висока. Реална цена би требало да је дупло мања од садашње.

Znamo mi to, ali ko nas pita...

Док год народ ћути и трпи, неће се мењати ништа на боље. Уместо да се превоз плаћа превознику, плаћа се паразитски фирми.
И сви то знају и сви ћуте?

Pa eto mi se jadamo na ovoj temi :lol:

Ti stvarno misliš da protiv tih korupcionaških sistema nešto može da se uradi?
Svako se tu ugrađuje koliko mu treba.

Kao da bismo mogli da zaustavimo gradnju onog ružnog BG na H2O...

Па видиш да може народ да изађе на улицу, само их треба пробудити.

To su druge teme, političari su iskoristili situaciju i nezadovoljne građane i tako...
Ne verujem da bismo imali kritičnu masu za cenu gradskog prevoza, uostalom ima mnogo važnijih stvari
od toga, čije cene sada skaču kao nenormalne, ali to je tržište....

To su druge teme, političari su iskoristili situaciju i nezadovoljne građane i tako...
Ne verujem da bismo imali kritičnu masu za cenu gradskog prevoza, uostalom ima mnogo važnijih stvari
od toga, čije cene sada skaču kao nenormalne, ali to je tržište....
Па добро, ако тако мислиш, сутра ако карта буде 150 динара, плати и ћути. Тако ваљда треба?

Па видиш да може народ да изађе на улицу, само их треба пробудити.
narod se probudio kad je vec stigao do dna...
uzete penzije, tolike otkrivene afere, ocigledni kriminal, institucije ne rade. itd itd...nista nije probudio narod...e ostalo je jos da nam uzmu vodu vazduh i zemlju, pa smo se malo trgli, mada je i tu mnogo toga otislo u nepovrat...

Уместо да се превоз плаћа превознику, плаћа се паразитски фирми.
И сви то знају и сви ћуте?
njih je dovela prethodna vlast, i meni su oni skoro pa isti kao i ovi danasnji radikali...
karta preskupa, uslovi prevoza gradjana losi (vozila su uglavnom u losem stanju, malo ih je, otud stalna guzva)

firma bus plus ima samo kontrolora 250 a jos plus sefcici, sefovi i direktori...
sada se dodatno placa i nekakvo jadno obezbedjenje koje ide sa kontrolorima...
paraziti na kub

Poslednja izmena:
zasto je ruzan?
meni je bas ok.. i realno bolje je sad nego kad je pre bilo zapusteno sa kerovima lutalicama koji su lajali svaki put kad prodjem biciklom.

Па добро, ако тако мислиш, сутра ако карта буде 150 динара, плати и ћути. Тако ваљда треба?
ili se svercuj i tako pokazuj svoj bunt :D

gradjanska neposlusnost u smislu neplacanja necega, moze samo stetiti toj osobi...

svojevremeno je, cini mi se, onaj ogavni zivkovic iz ds-a pozivao gradjane nisa da pokazu neposlusnost i ne placaju dazbine, srruju ili sl..
A posle kamata, pa izvrsitelji....
Što je ogavni...pa čovek je pročitao Srbe kako se svete za nepravdu..
Nema kod nas da se neko pobuni protiv nakaznog sistema nego neću da platim , gle pobedio sam zlikovce...

Pa eto mi se jadamo na ovoj temi :lol:

Ti stvarno misliš da protiv tih korupcionaških sistema nešto može da se uradi?
Svako se tu ugrađuje koliko mu treba.

Meni je ružno pre svega zato što je plasirana priča oko nacionalnog značaja a zapravo je za par moćnika gde se neko i iz vlasti ugradio...
"Lepo je i nema više narkomana" priča je za one što i nemaju svesti da je tu moglo i nešto drugo da bude ... za sve a ne privatni kapital.

Jeste ogavni, zahvaljujući njemu je moja firma prodata njegovom zemljaku iz Amerike, i tako je počeo njen kraj :sad2:
Mislis da je bolje prošla fabrika stakla u Pančevu?
Eno SNS firma uzela i sada će da grade na jednom delu vrtic za decu..a na drugom muljaza, ko zna posle niknu i zgrade...naselje.
Tako se to radi.

25ica :lol:

IMG-05b4c83c72ce9af6c3753895780f2c57-V.jpg

Пиши ћирилицом :azdaja:

Овај... читај ћирилицом...

Мада је већ ознака линије написана руком и латиницом :roll:

Колика је сада цена карте у Београду за једну вожњу?
Интересује ме јер сам у петак ишао са краја на крај Москве метроом а цена уласка у метро је 46₽. или 65 динара.
Последњи пут, када сам био у Београду, карта је била неки 90 и кусур динара а Београд је у односу на Москву по величини село.
Pogledajte prilog 1065880
Ваљда ти је свеједно да ли је земља увозник или извозник нафте...

Онда би по тој "једнакој" логици нафта свуда требала да кошта исто, и гас... и све остало...

Једино још да нађеш некога ко би осудио себе на пропаст да би то применио.

Ваљда ти је свеједно да ли је земља увозник или извозник нафте...

Онда би по тој "једнакој" логици нафта свуда требала да кошта исто, и гас... и све остало...

Једино још да нађеш некога ко би осудио себе на пропаст да би то применио.
По обичају, промашио си циљ.
Обишао са много руских градова и дизел аутобусе тешко је наћи. Они користе метан а у последње време електоаутобусе.
Метро је, вероватно знаш, на електо погон?
Рекох, промашио си жешће!

По обичају, промашио си циљ.
Обишао са много руских градова и дизел аутобусе тешко је наћи. Они користе метан а у последње време електоаутобусе.
Метро је, вероватно знаш, на електо погон?
Рекох, промашио си жешће!
Хоћеш рећи да само Руси извозе нафту, ниједна друга земља?

Па шта би рекао на чињеницу да је пре 30 година у Либији литар воде био скупљи него литар бензина?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back