Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nemoj da blokiras
sta ti je problem da periodicno kliknes na reklamu?
da li si svesna koliko sve ovo kosta da bi mogla dzabe da provodis vreme ovde?
nase reklame su neagresivne, pogledaj recimo na blicu sta znaci agresivno reklamiranje.

Nisam mislila ma to, na to sam se navikla, već na ono plavo koje si promenio.

Inače, alergična sam na reklame, ne gledam ih nikada, ne zanimaju me.

Koliko šta košta tabe? Da je to što toliko košta veće od onog koliko se zaradi, Ivan bi odavno stavio
katanac na forum, zar ne?

Stajalište za rečni saobraćaj već postavljeno na Huji, bar se nadamo da je to :lol:

2.jpg

Koja je logika toga. Sta ce neko na huji. I kako da dodje tamo. Ako je ono Srbija Bjelasica u pozadini, onda je tu i fabrika, a iza je suma sa ko zna koliko krvolocnih pasa koje hrane neki divljaci i gde svako malo nadju neki les.
Немо' да те ови чују... Има да повичу "пацови, змије... " (не сећам се како даље иде) па ће и ту да направе карамбол као у Превари на води, један зид 20-спратних солитера тако да пола Карабурме више неће гледати на Дунав.

Koja je logika toga. Sta ce neko na huji. I kako da dodje tamo. Ako je ono Srbija Bjelasica u pozadini, onda je tu i fabrika, a iza je suma sa ko zna koliko krvolocnih pasa koje hrane neki divljaci i gde svako malo nadju neki les.

Pa valjda i mi sa Karaburme treba da imamo rečni saobraćaj? :D Sednem u brodić pa do Zemuna za čas, ihaaaj :D

Izvini, a kad si ti poslednji put bio na Huji?
Ja dole idem skoro svaki dan kad je lepo vreme, fotke možeš da vidiš gore u temi sa fotkama.
Kakvi krvoločni psi? Ima lutalica koje redovno hranimo, i oni su mirni.
Toliko ljudi dolazi svaki dan dole. Imamo šetalište, nije veliko ali je naše, tu su tereni za sport, penjalice za decu, nekoliko kafića, restoran, klupe za sedenje...

Немо' да те ови чују... Има да повичу "пацови, змије... " (не сећам се како даље иде) па ће и ту да направе карамбол као у Превари на води, један зид 20-спратних солитера тако да пола Карабурме више неће гледати на Дунав.

Veruj mi je da je pogled na Dunav bio jedan od odlučujućih faktora kad sam kupovala stan. :zaljubljena:

Nadam se da necu vise nikad ici tamo.

Ne znam kakva je to setnja pored kompleksa gde se ciste barze. Ajde sad bar ne ciste vise tankove od mazuta i nafte. Ne vidim kakvo tu zadovoljstvo moze da bude.

Ono setas, setas i ispliva ti Cvijan.
Izlazak sunca na Dunavu - neprocenjivo :heart:

1_37.jpg

Zalazak, isto tako :D

BROD.jpg

lepota :heart:
20200208_182533.jpg

Tu je i ljubav :heart:
20190317_132610.jpg

20190317_132554.jpg

Poslednja izmena:
i kiki z:mrgreen:

Ja dole idem skoro svaki dan kad je lepo vreme,
eto, lepo rekoh :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back