електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Онда иди пешке.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можеш, мада "преко Мале Крсне"... Одеш скроз до Пожешке, па се онда вратиш две станице...znaci vise autobusi za bb ne mogu da se koriste do ade.
znaci vise autobusi za bb ne mogu da se koriste do ade.
ali zanimljivo je da svoje standarde smatras kao jedino prihvatljive a sve ostalo pljuckas a nekad i vredjasНеспособни сте.
ja sam tako jednom prilikom promasio autobus i usao u bus koji nije stajao kod ade vec ode pravo na bb..I mene je jednom zeznulo, nije stao kod Ade, pa sam se peske snalazio, i provlacio pored tramvajskih sina i hipodroma da bih se opet spustio![]()
ali zanimljivo je da svoje standarde smatras kao jedino prihvatljive a sve ostalo pljuckas a nekad i vredjas
Svakako zdravije.Онда иди пешке.
njutn je rekao da ono sta znamo je kapljica a ono sta ne znamo je more.Онај ко нешто зна свакако је изнад оног који нешто не зна.
Реч је о пар аутобуских линија, не о цепању атома.njutn je rekao da ono sta znamo je kapljica a ono sta ne znamo je more.
a ti razmisli o ovim mojim recima.
Реч је о пар аутобуских линија, не о цепању атома.
Boze moj , treba da nam bude lakse a ne da se navikavamo na praistoriju.И ја морам да преседам код Сајма и не видим у томе никакав проблем. Боже мој, немам више директну линију, па шта.
Boze moj , treba da nam bude lakse a ne da se navikavamo na praistoriju.
Ali ne mozes sve meriti po sebi ... evo ja i ne koristim autobuse za prevoz ali zelim da vidim kako u svom tako i u drugim gradovima Srbije dobar javni prevoz.Мени је потпуно свеједно. Не идем на Аду да рмбам него да се зезам. Кад стигнем, стигнем.
Ali ne mozes sve meriti po sebi ... evo ja i ne koristim autobuse za prevoz ali zelim da vidim kako u svom tako i u drugim gradovima Srbije dobar javni prevoz.