Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не бих овде много да добацујем политику... али по бројевима видимо велику разлику између броја вакцинисаних у центру Београда и на периферији. А знамо да се тако и гласа на изборима. Центар је за једно, околина је за друго.

Ако спојим та два... Вођа неће да туче сопствене бираче.
da li si siguran?
bastaca je na starom gradu zamenio naprednjak

da li si siguran?
bastaca je na starom gradu zamenio naprednjak
То је сасвим очигледно, опозиција није учествовала на претходним изборима.
Неке групице су се ту и тамо самоорганизовале, али то није било довољно.
Излазност на Старом Граду је била ваљда мрву преко 30 посто... Што је смешно. И под таквим условима је власт успела да победи на општинским изборима.
Узевши уобичајених око 50%... јасно је шта ће бити следећи пут.

Што се тиче Бастаћа... Ако бих морао да бирам између њега самостално и вођине странке... Мислим да бих направио неважећи листић.

Па ваљда могу и ја нешто да претпоставим? :andjeo:

Подаци о вакцинацији нису увек доступни тако детаљно, али се барем јасно знају резултати претходних избора.

"Centar je za jedno - okolina za drugo...".

Taj tvoj lokalni šovinizam se non stop provlači kroz sve postove i postaje iritantan.

A nisi u pravu!

Да ли било ко зна о овоме:

ИНФОРМАЦИЈА О ИЗМЕНИ РЕЖИМА РАДА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗБОГ ОГРАНИЧЕЊА НОСИВОСТИ НАДВОЖЊАКА КОЈИ СПАЈА УЛИЦЕ РАДНИЧКУ И КИРОВЉЕВУ
( од уторка 12.05.2020.године )
линија - 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 85, 37Н, 51Н, 56Н
https://www.gsp.rs/dokumenti/promena_rezima/3710.pdf

Измена је трајна.

Да ли било ко мисли да поправља надвожњак? Ако није безбедан за аутобусе, једног дана неће бити ни за аутомобиле.

O tome smo pisali letos kad sam ja 23-ojkom završila negde kod Hipodroma a krenula na Adu...:hahaha1:
Јесмо, и ништа се није променило. Да ли ће се мењати?
Да ли је измена трајна?
Ако не поправљају надвожњак, нека лепо кажу да је измена трајна, нека тако означе на линијама, да је то траса.
Уосталом, могуће је стићи горе и преко Ада моста... преко кружног тока па онда ка почетку Пожешке - баш како сада превоз иде. Нека усмере све тако, месец дана да поправе надвожњак и то је то.
Али од тога - ни најаве.

'оће слику, неће ништа мање...

Еве слика :per:

црвено - траса којом се сада иде, ка Бановом Брду
зелено - део који је промењен
плаво - ка центру
zWMjrwY.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back