Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa kontrolorima u gradskom prevozu 1.600 komunalnih policajaca! :eek:

Komunalna policija će umesto sadašnjih 300, uskoro imati čak 1.600 pripadnika. Posebno odeljenje će se baviti samo kontrolom u gradskom prevozu

POSLE izmene Zakona o komulanoj policiji, koji je u toku, Beograd bi trebalo da ima skoro 1.600 komunalnih policajaca umesto sadašnjih 300, i tada ćemo, kao što postoji u Londonu, formirati posebno odeljenje koje će se baviti kontrolom u javnom prevozu, najavio je načelnik Komunalne policije u prestonici Nikola Ristić.

- Posle izmene ovog zakona u gradu će biti formirano i nekoliko područnih organizacionih jedinica, tako da će ona biti prisutnija u svim delovima grada - dodao je Ristić.
Ova gradska služba je inače, svečanim prijemom u Starom dvoru, juče obeležila četvrtu godinu postojanja. Tom prilikom istaknuto je da je Komunalna policija do sada primila više od 100.000 prijava građana, kao i da su imali mnogo asistencija gradskim i opštinskim inspekcijama, kao i pojedinim preduzećima.

http://www.novosti.rs/vesti/beograd...u-gradskom-prevozu-1600-komunalnih-policajaca

prekrsio sma svoja nacela...od prvog sam kupio TRI (3) karte koje sam uplatio na onu nesretnu kartonsku kartu...kucao sam se dva puta

imam jos 73 din .... ovaj mesec cu da proverim koji osecaji me vode kada se svercujem :D

ako mi se dopadne prelazim na "the dark side of the ticket" " :rotf:

maz the Ridzovan be with someone else :D

Ladno je kontrola usla u dupke punu 95icu :lol:

xqzb-DJILAS.jpg.pagespeed.ic.048ohNYrz7.jpg

:mrgreen:

Naaaaarode beogradski, sto se vozis gradskim prevozom i manje vise ga i placas...

Otvaram konkurs na kome mozete da ucestvujete po sopstvenoj inspiraciji. Nema nekih specijalnih nagrada, ali bice javno priznanje za onog ko pogodi.

Tema jeste - sta mislite, kako ce gradski prevoz da ide preko novog (od skora nazvanog) Pupinovog mosta? Koje brojeve ce te linije da zaduze i koja ce trasa da im bude (odakle dokle) ?

Izvol'te, navalite. Imate jos nesto preko mesec dana da pogodite, dok ne bude plan grada napravljen i objavljen.

A sto samo za Borcu 3. Je l' moze nesto da ide za Kotez ili Krnjacu.

Ja mislim da nece nista da ide tuda. Kao sto i preko Djilasovog mosta nista ne ide. Ili ide neka leva linija, tipa Miljakovac - Buvljak.

imas i padinjak takodje kao mogucnost pravca kretanja.
ne zaboravi da na tom potezu imas i frikom i pkb i jos brdo velikih sistema.

Да се ја питам, обавезно бих повезао једном линијом Падинску Скелу, а другом бих обухватио Овчу/Јабучки рит.
То су насеља која пате од лошег превоза.

A sto samo za Borcu 3. Je l' moze nesto da ide za Kotez ili Krnjacu.

Ja mislim da nece nista da ide tuda. Kao sto i preko Djilasovog mosta nista ne ide. Ili ide neka leva linija, tipa Miljakovac - Buvljak.

Ne ide leva linija 94 koji spaja 45. blok i Miljakovac, 85 koji polazi iz Pozeske i ide do okretnice tramvaja na Banovom Brdu i 89 koji spaja 61. blok i Zarkovo. Zahvaljujuci tom mostu umesto da putujem do hipodroma 45 minuta do sat vremena, sada putujem u vrh glave pola sata, u proseku 20 min, sto nije mala usteda.

imas i padinjak takodje kao mogucnost pravca kretanja.
ne zaboravi da na tom potezu imas i frikom i pkb i jos brdo velikih sistema.

Razumem... ali nemamo mi sredstava da previse dupliramo linije. Linije '100-i-nesto' voze dalje na sever od Borce, to jeste pokriveno.

Mislio sam i o nekakvoj liniji Borca - most - Nbg - Cukarica... ali to bi opet bilo guzvanje preko dva mosta, kao sto je 95ca sada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back