Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vozim se cesto gradskim saobracajem ali danas jesam..Usla sam u poluprazan autobus i uredno cekirala bus plus koji sam kupila sa 10 voznji..
Pored mene i automata bio je kontrolor, koji mi je odmah potom, trazio karticu.Zbunjeno sam mu je pruzila i on je tu istu moju karticu provukao kroz neki aparat,moju i jos do nekoliko ljudi koji su usli zajedno sa mnom, nakon cega je na sledecoj stanici izasao iz autobusa...Ostala sam zbunjena duplom kontrolom.Sta je on to radio? Da li neko zna i zasto ?

Смем ли да питам зашто?
Како можеш да користиш слугу, а да је не платиш?
ОК, разумем да неко ко оде два, три пута недељно, на пример...па му много да плати појединачну, али неко ко сваки дан путује, и да не плаћа...немам речи.
Није моје да гледам друге, али...ето, усудио сам се да коментаришем.

Pa ni ne korstim svaki dan gradski, samo ponekad.
A ne placam zato sto, za razliku od Laste, mogu da prodjem i da ne platim.
Tako da, sto bi placao ako mogu da ne platim?

Смем ли да питам зашто?
Како можеш да користиш слугу, а да је не платиш?
ОК, разумем да неко ко оде два, три пута недељно, на пример...па му много да плати појединачну, али неко ко сваки дан путује, и да не плаћа...немам речи.
Није моје да гледам друге, али...ето, усудио сам се да коментаришем.

:mazipsa:
koji si ti car

E.... kada ih 2000. nismo zabranili... pa sad kad su opet preuzeli vlast... Trebace nam 20 godina da se oporavimo od trenutka kada vise ne budu vlast.

Ko zna, mozda je to neka teoretska, bozanska ili sta-znam-kakva pravda... mada ja izrazito sumnjam da smo sve ovo zasluzili.

vec ti rekoh,agonija sa gradskim prevozom je krenula negde 1992.,da bi 1997. nastao opsti haos uvodjenjem privatnika u sistem
rekao bih da ce krajnji ishod cele te papazjanije biti prodaja GSB-a
ako ce prodavati EPS na koji je vezana cela Srbija sto ne bi GSB koji opsluzuje samo Beograd
a ne bi bio ni prvi jer su neka saobracajna preduzeca u drugim gradovima vec prodata recimo Litas Pozarevac a druga stvar stranci su vec u sistemu gradskog prevoza u Beogradu jer je Arriva bivsa Veolia a prodata od strane brace Sarac koje je danica draskovic burazerskim principima ubacila u sistem
zato i treba ocekivati privatizaciju GSB-a,naravno na stetu gradjana Beograda

Zahvaljujuci losem upravljanju a i losim uslovima, GSP je do 2000. spao na samo oko 300 vozila (i verovatno jos toliko privatnika).
Nadam se da necemo opet da gledamo to isto.
pare su potrebne - ako ne bude para nece da bude ni prevoza.

Zahvaljujuci losem upravljanju a i losim uslovima, GSP je do 2000. spao na samo oko 300 vozila (i verovatno jos toliko privatnika).
Nadam se da necemo opet da gledamo to isto.
pare su potrebne - ako ne bude para nece da bude ni prevoza.

barem su mogli da se vade na sankcije!
na sta se ovi vise vade,sad su spali na to da ce placanjem karata da procveta prevoz!
a nasli su i od koga da traze,od ojadjenog naroda!
koga su naravno prethodno predizbornom demagogijom zavarali! al nije to od juce!

Para ima dovoljno, samo se neracionalno trose.
Menadzment im je nula.

To i ja tvrdim... ali pre smo odrzali onu paradu nego da je kontrola usla u gsp i da se javno kaze sta i kako.

- - - - - - - - - -

barem su mogli da se vade na sankcije!
na sta se ovi vise vade,sad su spali na to da ce placanjem karata da procveta prevoz!
a nasli su i od koga da traze,od ojadjenog naroda!
koga su naravno prethodno predizbornom demagogijom zavarali! al nije to od juce!

Krug neplacanja je vrlo opasan.

Izgleda mora na svojoj evidenciji rada da ima odredjeni broj ljudi u smeni...
Mogu da poverujem da kontrolori rade vrlo dosadan i monoton posao.

Imaju bonus koji moraju da popune. Ne mogu da se setim tačno o kojoj je cifri reč. Pitaću ga danas
Sećam se, dok je radio i tamo kolega je nekad kad dođe na pos'o - sa posla u busplisu, tražio da mu dam i moju kartu da čekira :lol:

Ne zanima ni mene politika ali politicari su za sve krivi pa i za los gradski prevoz Djilas posebno.

Verujem da je utisak posle 156 miliona uzastopnih naslova u Kuriru i slicno takav... ali morace i ostali da se naviknu da je to sve bila laz, ma kako nam se svidjala ili ne.

Sa druge strane, jos uvek ne dobijamo besplatnu naftu, vozila ili odrzavanje, pa da bi prevoz bio zaista besplatan. U medjuvremenu cemo ipak morati sve da platimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back