vučji čopor
Legenda
- Poruka
- 62.236
Царе ја сам говорио о систему ,односно обичају лепог понашања у градском саобраћају који је старији и од мојих и твојих родитеља као пример који је постојао.
a jer cheda nesto rekao oko ovogaa? ma zabole njegaa on sa jecom i decom ide na sejsellee i voziii se u a8 blind sa pratjnooom
E,j.bg,kasno javljas...
Mislim da ne bi bilo lose pogledati Nemacki GSP.
Autobusi pice kao ludi. Mesta ima i za lezanje.
]
upravo tako....tvitic jedne djevojke
zgrožena sam svime što se dešava vezano za taj ljigavi BisPlus sistem i sve koji su deo njega. Pa šta oni pokušavaju, da u našoj zemlji gde je većina ljudi koja koristi GSP na granici ili ispod granice siromaštva natera da ne kupe sebi hranu, ali da uplaćuju skoro tri hiljade za markicu. Očekuju od nas da se ponašamo kao građani zapadnih država, a imamo plate i uslove za život koji su ravni egzibicionizmu! Tuga.. Napraviše tiradu i vašar jer su željni para. Odjenom ne valja ništa, a do sada je funkcionisalo kako?! Ne znam samo kako smo u stanju da sve to mirno trpimo i povinujemo se kao ovce pred šišanje. Kakva to generacija ljudi postajemo...
kao i ja sto sam rekao ako ovo iskuliramo ondaa smo OOOOOOVCE
Broj vozila je redukovan i do 50%, na primer od 112 tramvaja, sada je u saobraćaju 45. Što se trolejbusa tiče, na primer sa 22 je smanjeno na samo 12. Najavljuju se još veće redukcije jer grad ne želi da plaća prevoz i stižu naređenja da se maksimalno proredi vozni red! Užas!
pa ima, samo sto tamo svi koji se voze placaju kartu..zato i ima mesta..
isto kao sto je placa svako od nas ko ode kao turista bilo gde preko..ili kao sto placa bilo ko ko je u prigradskom naselju, a koristi bus kao prevozno sredstvo..
pitajte njih da li se svercuju..
zivo me zanima da li su se automati u nasim busevima pokvarili sami od sebe ili su to uradili oni kojima odgovara ovakav haos u prevozu..
boli ih uvo,nek prevoz bude gori od onog kako se prevozi stoka njih ne kosta nista!
nije mi jasno zasto samo oni koji odvajaju novac od svoje zarade i placaju svoju voznju skupo,a voze se ocajno, podrzavaju one koji prevoz ne placaju..
Upravo u Beogradskoj hronici, vec pretucen vozac autobusa!
Da li je istina da ako smo vlasnici BUS plus personalizovanih kartica dovoljno je da se cekiramo samo jednom na pocetku meseca, i nakon toga ce uredjaj kod kontrolora uvek pokazivati da je karta uredno validirana?
Da li zaista nije potrebno da se validiramo svaki put kada ulazimo u prevozno sredstvo (osim zbog potrebe statistike u gsp-u)?