Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne bezim od toga da platim prevoz,ali hocu da se prevozim u normalnom prevozu,da se vozim ko covek.
dokle god se osecam kao stoka u prevozu-necu da platim.
evo npr.u stanu mi je super grejanje,i zaista-rado placam

a šta ako ti se u prodavnici nude samo namirnice istekle iz roka?

Realno, prevoz jeste skup... ali problem su nase plate a za to nam nije kriv gsp. I meni nije sve jedno sto mi uzmu 3000 mesecno (stvarno previse), ali u tim busevima ne provodim ceo dan. Prevezem se do posla i nazad i to je uglavnom to. Sve mi izgleda da kada citam komentare sve ostalo je extra osim tog prevoza. Meni iskreno mnooogo vise smeta kako izgledaju zakrpljene ulice, fasade koje padaju, prljavstina generalno u ovom gradu.

Pa tacno, schatje. Onda ne kupujes. A ne da strpas u torbu kad niko ne gleda.

Tako i ovo - ja da se osecam kao stoka u prevozu, ne bih se vozila njime uopste. A ako se vozim, onda sam pristala na takvu vrstu prevoza i duzna sam da platim.

Drugarica dobra se svercuje i cesto imam haos situacije kad sam sa njom, ali ona barem ne izvlaci nikakve dublje razloge za svoje grebanje.

Hmmm..... nije sve idealno to je istina, ali je daleko od crnog i to je istina. Toliko nebuloza, gluposti, bezobrazluka vlada u ovoj drzavi da je gsp i bus plus mrvica koja nije ni vredna pomena.
Ne razumem cemu tolika halabuka... koristim gradski prevoz i normalno je da platim za to. Mislim logika mi je da kada odem u prodavnicu platim ono sto uzmem.

pa zaato nam je ovako, kad trpimo da nas hebu sa svih strana

E a pogledaj sad ti koliko levo i iza te devojke ima mesta a gle ove na vratima.
To je ono što me najviše nervira. Kad neće da se sklone sa vrata. A još bolja fora je kad ti kažu da će samo jednu, dve stanice.
Pa koji se moj onda biju da uđu prvi...

Problem sa grejanjem postoji, ali GSP i uopšte prevoznici su nespremno dočekali ovakve temperature. Niske spoljne temperature su snizile i radnu temperaturu dizel motora, pa se rashladna tečnost ne može zagrejati dovoljno da iz kalorifera duva vruć vazduh, već je mlak i slabo greje, što u kombinaciji sa lošom izolacijom i gumama na vratima i prozorima ume da bude nezgodno. Drugi problem je što je ogroman broj u ovim uslovima ostao u garaži ili zbog kvara ili zbog toga što ih nisu mogli uopšte upaliti, posebno novija vozila koja su osetljivija, pa su je na ulicama povećan broj starih vozila u kojima postoji problem sa grejanjem.

Sada se nastoji da se što više polazaka ostvari, što podržavam, ma sa kakvim autobusima, jer je gore da se putnici smrzavaju na stajalištima čekajući prevoz satima. Pošto je GSP dosta zakazao Direkcija je angažovala privatnike, da sa svojim vozilima pomognu da ljudi bar nekako stignu do svojih odredišta. Možete reći šta god hoćete, ali im je i GPS pomogao u planiraju, jer imaju uvid i moje sadašnje iskustvo je da uprkos lošim autobusima gradski prevoz ipak funkcioniše, za razliku od prošlih godina.

pa zaato nam je ovako, kad trpimo da nas hebu sa svih strana

ne moze to tako pojedincacno, dok je penzionera i penzionerskih stavova nikada to nece moci da se deesi

Pa pazi, da nas hebu...hebu nas :) Cinjenica je da je vecina stvari kod nas skuplja nego u inostranstvu. Ali se u vecini drzava vlast plasi naroda, sto kod nas nije slucaj, ovde cim dodju na vlast smatraju da narod mora da se plasi njih.
A sto se tice penzionera uvek ce ih biti, daj boze da i mi docekamo penziju, ali to bas nema puno veze sa njima, veruj mi, radim svaki dan sa penzionerima i mnooogo je gore kada mladom coveku ne mozes da objasnis neke stvari, kada je zadrt i nerazuman, nego penzioneru, jer su mladi nerazumni ljudi najcesce jakooo agresivni, vise nego bilo koji penzioner.

Problem sa grejanjem postoji, ali GSP i uopšte prevoznici su nespremno dočekali ovakve temperature. Niske spoljne temperature su snizile i radnu temperaturu dizel motora, pa se rashladna tečnost ne može zagrejati dovoljno da iz kalorifera duva vruć vazduh, već je mlak i slabo greje, što u kombinaciji sa lošom izolacijom i gumama na vratima i prozorima ume da bude nezgodno. Drugi problem je što je ogroman broj u ovim uslovima ostao u garaži ili zbog kvara ili zbog toga što ih nisu mogli uopšte upaliti, posebno novija vozila koja su osetljivija, pa su je na ulicama povećan broj starih vozila u kojima postoji problem sa grejanjem.

Sada se nastoji da se što više polazaka ostvari, što podržavam, ma sa kakvim autobusima, jer je gore da se putnici smrzavaju na stajalištima čekajući prevoz satima. Pošto je GSP dosta zakazao Direkcija je angažovala privatnike, da sa svojim vozilima pomognu da ljudi bar nekako stignu do svojih odredišta. Možete reći šta god hoćete, ali im je i GPS pomogao u planiraju, jer imaju uvid i moje sadašnje iskustvo je da uprkos lošim autobusima gradski prevoz ipak funkcioniše, za razliku od prošlih godina.

Autobusi se ne greju preko sistema za hladjenje motora, cini mi se, imaju zaseban grejac(vebasto) koji i radi nezavisno od motora. Neka me neko ispravi ako nije tako. Oni grejaci sa ventilatorima koji se nalaze ispod sedista imaju svoje napajanje.

Autobusi se ne greju preko sistema za hladjenje motora, cini mi se, imaju zaseban grejac(vebasto) koji i radi nezavisno od motora. Neka me neko ispravi ako nije tako. Oni grejaci sa ventilatorima koji se nalaze ispod sedista imaju svoje napajanje.

Zar nije prosle godina ugradjivana posebna klima u sve autobuse. Isto je bio neki skandal. Da je neka znj firma dobila posao, a nisu uspeli da zavrse do leta. Pa smo se kuvali na 40 stepeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back