Aleksandar_M
Primećen član
- Poruka
- 621
Je l moze da se cekira sa onom plastikicom preko?
Može, meni i kroz novčanik čekira, samo ako je do pregrade sa spoljne strane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l moze da se cekira sa onom plastikicom preko?

samo posredno... Imam jaknu koja je pravu radnu temperaturu dostigla na -10, i kad udjem u bus - ne skuvam se, sto je obicno bio slucaj. Tako da, mogu da poverujem da je grejanje slabo, ali moj ukupan utisak iz prevoza nije los.
Iskreno - ne primecujem da ne radi dobrosamo posredno... Imam jaknu koja je pravu radnu temperaturu dostigla na -10, i kad udjem u bus - ne skuvam se, sto je obicno bio slucaj. Tako da, mogu da poverujem da je grejanje slabo, ali moj ukupan utisak iz prevoza nije los.
p.s. primetio sam, mada je toga bilo i pre, da autobusi umeju da se zaustave malo kasnije, pa majstor ne otvara svoja vrata![]()
Predlazem bilo kakvu aktivnost... u kuci ili napolju, svejedno.
Ko nece, neka se obuce... Na ovom vremenu su se zaista smrzli samo penzioneri - a nesto mi se cini da ti ne spadas u tu kategoriju.
Mislim da su se smrzli i oni sto ustaju u pola 6 pa moraju na posao.
Onda danas pravac zelenjak, i sacekaj pedes`trojku, matoru, u kojoj je pocepanaa ona cerada koja se nalazi izmedju prednjeg i zadnjeg dela, pa krenes do sajma, tamo hvatas osamosam, nemoj da ulazis u zute japanske, sacekaj crveni ikarbus, bez desnog svetla napred, i nece prednja vrata da se otvore. Na b.brdu sacekaj zuti 51, lako ces ga prepoznati iz daljine, nakrenut je na desnu stranu:
To je samo od zelenjaka do Pozeske, ne smem ni da zamislim sta sve saobraca po Bgd.
skoro sa kraja na kraj 10ke... Bus spolja nije cist, to se vidi sa 100 metara, grejanje unutra... tako tako... Istim busom sam otisao i vratio se nazad.Iskreno - ne primecujem da ne radi dobrosamo posredno... Imam jaknu koja je pravu radnu temperaturu dostigla na -10, i kad udjem u bus - ne skuvam se, sto je obicno bio slucaj. Tako da, mogu da poverujem da je grejanje slabo, ali moj ukupan utisak iz prevoza nije los.
p.s. primetio sam, mada je toga bilo i pre, da autobusi umeju da se zaustave malo kasnije, pa majstor ne otvara svoja vrata![]()

Onda danas pravac zelenjak, i sacekaj pedes`trojku, matoru, u kojoj je pocepanaa ona cerada koja se nalazi izmedju prednjeg i zadnjeg dela, pa krenes do sajma, tamo hvatas osamosam, nemoj da ulazis u zute japanske, sacekaj crveni ikarbus, bez desnog svetla napred, i nece prednja vrata da se otvore. Na b.brdu sacekaj zuti 51, lako ces ga prepoznati iz daljine, nakrenut je na desnu stranu:
To je samo od zelenjaka do Pozeske, ne smem ni da zamislim sta sve saobraca po Bgd.

A onda na Brdu na okretnici hvatas seljobus za Resnik za koji si uveren da ce se raspasti pre nego sto dodje do Orlovace![]()

verovatno je mislila na Rušanj![]()

nadam se da cemo jos puno dana tako ulepsatikolega, ovim si mi ulepsao dan![]()

svaka tebi cast i tvojim kriterijumima ako si zadovoljnaDa l ce nama ikada ista valjati??? Hladno, zima, vrucina, prljavi, cisti, rade, ne rade.... auuu breeee......
Da l ce nama ikada ista valjati??? Hladno, zima, vrucina, prljavi, cisti, rade, ne rade.... auuu breeee......
Da l ce nama ikada ista valjati??? Hladno, zima, vrucina, prljavi, cisti, rade, ne rade.... auuu breeee......
svaka tebi cast i tvojim kriterijumima ako si zadovoljna