Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Poštovani građani i gosti Beograda,

Uveden je novi sistem za naplatu gradskog prevoza u našem gradu koji će nam dodatno otežati život. Preti se kaznama svakome ko se ne prijavi prilikom ulaska u gradski prevoz, iako ima uredno kupljenu mesečnu kartu. Osim što vređa inteligenciju i zdrav razum, jer tako nešto niko nema pravo da nam nameće, ovaj sistem će direktno pogoditi sve one koji često presedaju i svakog dana dosta vremena provode vozeći se gradskim prevozom. Sada će to vreme biti još duže, jer ćemo nepotrebno čekati da autobusi, tramvaji i trolejbusi krenu sa stanice dok svi ne "validiraju" svoje karte. Samim tim ćemo još manje vremena provoditi sa svojim porodicama, prijateljima... a odlazak i povratak sa posla, iz škole, sa fakulteta... će nam predstavljati još veći stres nego što je bio do sada. Tražimo da gradski prevoz bude prilagođen potrebama nas građana, jer jedino zbog nas i postoji.

Nemojmo se predati bez borbe, tražimo da se ova odluka ukine i da se obavezno "validiraju" samo oni koji nemaju personalizovane karte!

https://www.facebook.com/BusPlusZivotMinus

Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Poštovani građani i gosti Beograda,

Uveden je novi sistem za naplatu gradskog prevoza u našem gradu koji će nam dodatno otežati život. Preti se kaznama svakome ko se ne prijavi prilikom ulaska u gradski prevoz, iako ima uredno kupljenu mesečnu kartu. Osim što vređa inteligenciju i zdrav razum, jer tako nešto niko nema pravo da nam nameće, ovaj sistem će direktno pogoditi sve one koji često presedaju i svakog dana dosta vremena provode vozeći se gradskim prevozom. Sada će to vreme biti još duže, jer ćemo nepotrebno čekati da autobusi, tramvaji i trolejbusi krenu sa stanice dok svi ne "validiraju" svoje karte. Samim tim ćemo još manje vremena provoditi sa svojim porodicama, prijateljima... a odlazak i povratak sa posla, iz škole, sa fakulteta... će nam predstavljati još veći stres nego što je bio do sada. Tražimo da gradski prevoz bude prilagođen potrebama nas građana, jer jedino zbog nas i postoji.

Nemojmo se predati bez borbe, tražimo da se ova odluka ukine i da se obavezno "validiraju" samo oni koji nemaju personalizovane karte!

https://www.facebook.com/BusPlusZivotMinus

Podržavam.

Uputstvo za nas svercere'
koji smo u velikoj vecini posto ocigledno mali broj ljudi validira kartu.
Elem, pored motanja blizu validatora obratiti paznju i na ljude na stanicama koji nose one aparate to su kontrolori!
Ja nisam rekao da se lepe svakakve nalepnice po validatorima, to kruzi po Fejsu! z;)

This Is My Hero :zimag:

Otpor prema novom sistemu kontrole u javnom prevozu postoji čak i u GSP “Beograd”. Tako su u ovom preduzeću sankcionisali radnika koji je pre mesec dana u garaži na Karaburmi oštetio čak deset validatora.

- Reč je o parkireru koji je radio samo u garaži na parkiranju vozila. Kada sam ga pitao zbog čega je to uradio, odgovorio je “ne znam”. On je suspendovan do daljeg i protiv njega je podneta disciplinska prijava - kaže Mileta Radojević, direktor GSP “Beograd”.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/304030/Osteceno-800-aparata-za-ponistavanje-karata

ja vec imam prvu kaznicu fak yea

Кад пре? Испричај нам ту епизоду лол..
Ја ћу да сазнам кад ме блокира, обавестиће ме Валидатор, јел тако то иде?
Ахах, како ја сад да објасним да не могу да се крећем и приђем "терминалу" од гужве

Кад пре? Испричај нам ту епизоду лол..
Ја ћу да сазнам кад ме блокира, обавестиће ме Валидатор, јел тако то иде?
Ахах, како ја сад да објасним да не могу да се крећем и приђем "терминалу" од гужве

a, ne, meni je to pre nego sto su krenuli sa bus plus ali nije tako davno...u poslednje vreme se ne vozkam nesto puuno sa autobusi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back