- Poruka
- 545.951
Danas u prevozu više ljudi sa maskama nego kad je bila najveća frka!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што бројеви расту... а пола тестираних у БГ има вирус...Danas u prevozu više ljudi sa maskama nego kad je bila najveća frka!
Зато што бројеви расту... а пола тестираних у БГ има вирус...
Realno treba,neki zaboravili na sapunDanas u prevozu više ljudi sa maskama nego kad je bila najveća frka!
to ne placa grad, to ide iz onog procenta koji pripada busplusu.kolko je samo para potrebno da se isplate zarade kontrolora, sefova i sefcica u bus plusu...
nije cudo sto je stanje u gsp katastrofalno
etoto ne placa grad, to ide iz onog procenta koji pripada busplusu.
Šta je falilo kondukterima?eto
a sta je falilo da gsp naplacuje prevoz?
bas nistaeto
neki "pametni" u gsp-u su izracunali da kondukteri predstavljaju dodatni trosak i da su nepotrebni..a secam se..pre integrisanja sistema privatnici su ziveli samo na osnovu tih konduktera i super im je islo.Šta je falilo kondukterima?
to i ja kazembas nista
ali za to se treba zahvaliti djilasu.
ovi su samo krivi sto su provalili foru koju je djjilas napravio.
Мени да неко јави, ако зна поуздано, каква организација је био ИТС, систем који је био пре Бусплуса.eto
Pa i sad je ITS.Мени да неко јави, ако зна поуздано, каква организација је био ИТС, систем који је био пре Бусплуса.
ГСП не мора да наплаћује појединачне карте и да се бави контролом ако би сваки пунолетни становник Београда морао да плаћа неких 1500 динара месечно, као струју, инфостан итд., онда не би било никаквих проблема. За пензионере да буде 1000 годишње и то је то... Може да остане ово 65+ као што је сада.
Треба набавити нова возила... 100 зглобних аутобуса, ко зна колико (300 ? ) обичних, трамваје и троле обезбедити са климом - они се већ погоне струјом стога то не може да буде тако тешко, а мрежа ваљда може да издржи...већина возила - не ради им климатизација.
реткост је ући у неки аутобус у коме клима ради нормално...а у ''шпанским'' трамвајима - који једини имају климу - ради толкио слабо да стварно не знам зашто не одржавају те расхладне системе ако већ постоје....о осталим кршевима од трамваја да не причам....и штроки лепљивој на рукохватима.
они стално набављају нека возила и иста буду руинирана после пар месеци.Треба набавити нова возила... 100 зглобних аутобуса, ко зна колико (300 ? ) обичних, трамваје и троле обезбедити са климом - они се већ погоне струјом стога то не може да буде тако тешко, а мрежа ваљда може да издржи...
Једино да неко нађе противвредност нових 500 возила, и да их имамо испоручена до следећег јуна.
Па после тога, ко не буде хтео да плати превоз - терај га у Забелу, то ће бити сама бахатост.
najbolji primer su busevi japanciони стално набављају нека возила и иста буду руинирана после пар месеци.
како трамваји из града базела, који су препотопски по свему - могу да изгледају ипак културно кад стигну у београд?
ми смо мајстори да уништимо све, просто нас није брига да ли живимо у свињцу или на мирисној ливади....
нешто дебело није у реду са службом одржавња возила гсп-а.
Немамо мајстора, то је стање у многим струкама.они стално набављају нека возила и иста буду руинирана после пар месеци.
како трамваји из града базела, који су препотопски по свему - могу да изгледају ипак културно кад стигну у београд?
ми смо мајстори да уништимо све, просто нас није брига да ли живимо у свињцу или на мирисној ливади....
нешто дебело није у реду са службом одржавња возила гсп-а.
Уговор о поклону аутобуса је укључивао неко време доброг одржавања... Када је то истекло...najbolji primer su busevi japanci
u klauzuli ugovora je stajalo da moraju da se odrzavaju i da ce japanska ambasada proveravati njihovo stanje.
oni su bili odrzavani mnogo bolje nego ostali..
dokaz da mozemo ali necemo.