GRADJEVINSKI FAKULTET

ahahahahhahahah,nažalost,ja sam druga istoimena devojka koja je 99.na listi :lol:
nije ni to loše,al mogla sam bolje.
a inače,nisi jedina koja me pomešala,mnogi su me zvali i čestitali mi prvo mesto :lol: kamo lepe sreće :D
hihihihi videćemo se na predaji dokumenata :D

Znaci ja sam kao 103. najgori ovde :) zestoka konkurencija na Krstarici... Ljudi, ne znam za vas al jedva cekam prvo predavanje. Nekako sam bas zadovoljan osobljem, cistacice ljubazne, asistenti cool, profesori prijatni...bar koliko sam ja mogao da primetim.

Znaci ja sam kao 103. najgori ovde :) zestoka konkurencija na Krstarici... Ljudi, ne znam za vas al jedva cekam prvo predavanje. Nekako sam bas zadovoljan osobljem, cistacice ljubazne, asistenti cool, profesori prijatni...bar koliko sam ja mogao da primetim.

bokte,gde ti srete sav taj narod :lol:
ja nikog ne znam.Ima neka mnogo jeziva asistentkinja,nem pojma kako se zove,držala par časova na pripremama :D

Cistacica me odvela do sale 316. jer je sam nikad ne bih nasao. I usput smo se bas lepo ispricali, rekla mi da joj se javim kad i ako dodjem na upis :) A ovi asistenti sto su nam dezurali su bas onako cool, cak i ovaj profesor sto nas je obilazio s' vremena na vreme.

Cistacica me odvela do sale 316. jer je sam nikad ne bih nasao. I usput smo se bas lepo ispricali, rekla mi da joj se javim kad i ako dodjem na upis :) A ovi asistenti sto su nam dezurali su bas onako cool, cak i ovaj profesor sto nas je obilazio s' vremena na vreme.

ovi moji dežurni su otvorili prozore,bio leden dan,a ja maltene gola,a obula neke sandale,smrzla sam se ko *****,htela sam da ih ubijem :mrgreen:

Ili me nisi shvatila (mislila sam-ako poznajem nekoga ko, takodje, konkurise za dom i ako obe budemo primljene , da li mozemo da budemo u istoj sobi ako to predlozimo onima koji prave te liste) ili hoces da kazes da to ne postoji, bar, legalno? Mada, nije ni bitno! U medjuvremenu sam se prilicno raspitala...

Malo sam se zezala...

Inače mislim da to nije moguće, ali ne drži me za reč jer nikada nisam bila u domu... možeš, ako želiš, da se zameniš kasnije sa onim ko je dobio tvoju željenu cimerku, ako taj neko nema ništa protiv, takve stvari su, baš kao i kupovina mesta, prilično ustaljene sada..... ali ćeš morati da "promeniš ime" dok si tamo :P

:)
Pa,da...koliko sam i ja saznala to nije moguce, a i to sa zamenom mi se ne svidja bas jer posle moram stalno da strepim... al' nikad se ne zna. U stvari, pitanje je da li cu uopste i dobiti dom. Znas mozda sta se najpre gleda: prihodi po clanu ili prosek iz srednje? Neko kaze da je prosek najbitniji, a neko prihodi?

Ali znaš kako, bolje da probaš bar ove godine pošto verujem da (možda i grešim) prednost takođe imaju oni koji su već bili u domu, kako se ne bi desilo da neko sutra mora da napusti studije zato što je izgubio pristupačan smeštaj, a nema para za iznajmljivanje stana.

Ali znaš kako, bolje da probaš bar ove godine pošto verujem da (možda i grešim) prednost takođe imaju oni koji su već bili u domu, kako se ne bi desilo da neko sutra mora da napusti studije zato što je izgubio pristupačan smeštaj, a nema para za iznajmljivanje stana.

eh,već sam uzela neki stan :)
ko zna,možda ni to nije loše,dok se malo ne snađem oko faksa...ja sam ionako june iz provincije :mrgreen:

Pozdrav za koleginicu!:D "June iz provincije?''haha:D I ja sam iz provincije...:D

Jeste, ima sto nekih stavki, ali ja sam cula da brucosi ipak imaju prednost, a ostali prvo na osnovu proseka, pa sve ostalo...E, vise ne znam koga da slusam...Najbolje da odem u neki dom, pa se lepo raspitam...

Pozdrav za koleginicu!:D "June iz provincije?''haha:D I ja sam iz provincije...:D

Jeste, ima sto nekih stavki, ali ja sam cula da brucosi ipak imaju prednost, a ostali prvo na osnovu proseka, pa sve ostalo...E, vise ne znam koga da slusam...Najbolje da odem u neki dom, pa se lepo raspitam...

pozdrav i za tebe ;)
ma konkuriši,nemaš šta da izgubiš...ali pazi da imaš neku rezervnu varijantu :)

A jel na nasem faxu postoji predmet Engleski jezik? I ako postoji jel to ozbiljan kurs ili...

Engleski jezik se na Gradjevinskom fakultetu slusa u desetom semestru.
Nisu ga uklopili u regularnih devet semestara, i za razliku od npr. Saobracajnog fakulteta na kom se engleski uci tokom prvih dvije ili cak tri godina, na Gradjevinskom je totalno zanemaren.
Ne postoji strucni engleski, opet za razliku od pomenutog saobracajnog, kao i vjerovatno ostalih tehnickih fakulteta.
Na Etf-u postoji i strani jezik kao izborni pregmet, pored obaveznog engleskog.
Predmet se polaze u vrijeme koje profesorka zakaze... radi se prevod i gramatika, a moguce je da dolazi i esej, sto je redji slucaj.
Ocjena nije mjerilo znanja kao ni kvaliteta uradjenog ispita, vec raspolozenja profesorke i ko zna jos cega.

Back