Nego, sad nesto gledam listu, pa me zanima da li je Milicaanchy sa foruma prva na listi, posto sam videla osnovnu stranu i znam kako se preziva. Ako jesi, svaka ti cast!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ja sam kao 103. najgori ovdezestoka konkurencija na Krstarici... Ljudi, ne znam za vas al jedva cekam prvo predavanje. Nekako sam bas zadovoljan osobljem, cistacice ljubazne, asistenti cool, profesori prijatni...bar koliko sam ja mogao da primetim.
Cistacica me odvela do sale 316. jer je sam nikad ne bih nasao. I usput smo se bas lepo ispricali, rekla mi da joj se javim kad i ako dodjem na upisA ovi asistenti sto su nam dezurali su bas onako cool, cak i ovaj profesor sto nas je obilazio s' vremena na vreme.
Kad predajete dokumenta? Mogli bi se dogovoriti da odemo na neko picence![]()
Gleda se valjda broj datih ispita, što brucoše baca u prilično lošu poziciju..... prihodi, prosek, udaljenost..... valjda ima još nešto.....
Ali znaš kako, bolje da probaš bar ove godine pošto verujem da (možda i grešim) prednost takođe imaju oni koji su već bili u domu, kako se ne bi desilo da neko sutra mora da napusti studije zato što je izgubio pristupačan smeštaj, a nema para za iznajmljivanje stana.
Pozdrav za koleginicu!"June iz provincije?''haha
I ja sam iz provincije...
Jeste, ima sto nekih stavki, ali ja sam cula da brucosi ipak imaju prednost, a ostali prvo na osnovu proseka, pa sve ostalo...E, vise ne znam koga da slusam...Najbolje da odem u neki dom, pa se lepo raspitam...
A jel na nasem faxu postoji predmet Engleski jezik? I ako postoji jel to ozbiljan kurs ili...