mukicaXD
Početnik
- Poruka
- 49
da,i mene zanima ta knjiga (tanije moju drugaricu,ali ja sam preuzela,jer ona nema net..) da li ima negde da se kupi ili je neko raspolozen da je pozajmi...molim vas..
hvala u napred...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.grf.bg.ac.rs/upis/2011/prijemni_2011_resenja_zadataka.pdfPostovani,
ja ima problem oko upisa geodetskog fakulteta.
Tj nasao sam informator iz 2011. godine za BG i za NS.
Ovaj iz NS mi je mnogo laksi za pripremu i ima ukljucene u sebi i prijemne testove od zadnjih 5-6 godina.
Dok mi je informator za BG tezi i nema primere testova.
Stoga sam se ja poceo pripremati po informatoru za NS iako mi je akcenat na upisu za BG....u velikoj sam nedoumici jer planiram da konkurisem i u NS i u BG ali ne znam kako da se spremam zbog ovog "problemcica".
A i kada krenu pripreme na faxu ne znam da li da idem na pripreme u NS ili u BG...bojim se da ne izvisim i u NS i u BG pa nisam nigde pristigao...
Ako moze neka prijateljska preporuka za resavanje ovog problema bio bih veoma zahvalan.
P.S. Iako je u pitanju geodetski fakultet stavio sam na temu ghradjevinskog jer na GFUB postoji katedra za geodeziju
Težak jeste. Predznanje nije presudno, ja sam došla sa jezičkog smera, a nikad nisam bila ni posebno nadarena, ni zainteresovana, pa sam uspela da završim ( jednu godinu sam produžila).Pozdrav ljudi, zanima ne , jer stvarno mnogo težak ovaj fakultet i da li zahteva zavidan nivo predznanja iz matematike i fizike, mislim, ovi predmeti mi solidno idu ali nisam sad nešto preterano nadarena? Pomagajte![]()
Težak jeste. Predznanje nije presudno, ja sam došla sa jezičkog smera, a nikad nisam bila ni posebno nadarena, ni zainteresovana, pa sam uspela da završim ( jednu godinu sam produžila).
Moj ti je savet samo da istreniraš živcetrebaće ti i te kako. I nemoj da gubiš moral, da se osećaš inferiornom, videćeš koliko ljudi sa matematičkog smera i srednjih stručnih opadne...ključ je u stavu, ja sam to kasno shvatila.
Srećno!