nije valjda on toliko glup da sam ne zna odgovoriti, nego mu treba glupi advokat?Covek te je lepo pitao sta ce ti drugo ( osim srpskog), a ja te pitam sta ce ti srpsko ( osim holandskog).
Dovoljno je jedno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije valjda on toliko glup da sam ne zna odgovoriti, nego mu treba glupi advokat?Covek te je lepo pitao sta ce ti drugo ( osim srpskog), a ja te pitam sta ce ti srpsko ( osim holandskog).
Dovoljno je jedno.
a sta si ti shvatila?Blajbi zna bolje od mene, zato je i shvatio ko si i sta si, cak i bolje od mene.
Da ti nisi neka francuska sobarica?Pa dobro ljudi, koji vam je *****? Ja napišem Truloslavija, a vi svi odmah pomislite da spominjem Jugoslaviju?
Sada ide ono: Svaka sličnost sa stvarnim događajima, ljudima i pojmovima je slučajna i nenamerna!![]()
Ja moram da se pravim ovde Finkinjom, ne mogu bas otvoreno da ti kazem sta i kako.a sta si ti shvatila?
razmisli jos jednom, SHVATANJE ti izgleda nije jaca strana pa moras da trazis pomoc od jednog rvata?
upecas se ko som na bucku? ja napisem i to velikim slovima da ste vas dvoje mene napali COPORATIVNO i ti mi to potvrdis? nemoj posle da me prijavljujes kad te zapitam kako ti je u COPORUZato sto si super, pa smo ljubomorni....
Ja cu tebe UVEK DA PRIJAVIM kada se ne ponasas u skladu sa Pravilnikom Krstrarice.upecas se ko som na bucku? ja napisem i to velikim slovima da ste vas dvoje mene napali COPORATIVNO i ti mi to potvrdis? nemoj posle da me prijavljujes kad te zapitam kako ti je u COPORU
znas kako MI SRBI odgovorimo vama rvatima SINE SAMO TI RADI SVOJ POSAOJa cu tebe UVEK DA PRIJAVIM kada se ne ponasas u skladu sa Pravilnikom Krstrarice.
Ali jedan jos poznatiji Srbin je rekao: "Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tirjanin na slaba coveka, al tirjanstvu stati nogom za vrat - to je ljudske duznost najsvetija!"znas kako MI SRBI odgovorimo vama rvatima SINE SAMO TI RADI SVOJ POSAO
hoces da kazes da STE VI RVATI IMALI PRAVO KLATI SRBE?Ali jedan jos poznatiji Srbin je rekao: "Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tirjanin na slaba coveka, al tirjanstvu stati nogom za vrat - to je ljudske duznost najsvetija!"
koja glupa primedba. da sam iz sela bio bi isto tako ponosan kao da sam rodjen na 12 spratu, zalosno bi bilo da sam takav malogradjanin koji misli da je nesto ako je iz gradaZnam, u tvom selu su ti uz drzavljanstvo davali i orden.
a sta bi to promenulo da NISAM SRBIN IZ SRBIJE? za mene je VECI SRBIN onaj covek/ SRBIN sa zabljaka koji po onoj mecavi i alauci dostojanstveno nosi onaj srbski krst nego sva ova malogradjanska srbska gomna koja umislja da je srbin samo onaj ko je rodjen u srbiji.Ja nisam iz Sarajeva, iz Srbije sam pa ne bih znala te sarajevske sofisticirane izraze.
Ti znaci cak nisi ni iz Srbije?
A NE! Pa da nam posle Hrvati naplaćuju patentna prava na taj patent! Kutle, Mamić itd... A Todorescu se zahebo, pa umesto u Bosnu, pobego u Britaniju koja ga 'mrtvo ladno' isporučila, kao i onih 350 000 Hrvata kod Bleiburga!To je odlično i treba i obrnuto tako, da svaki državljan Srbije postane i državljan Srpske.
Onda svi kriminalci pobjegnu u BiH i super
Nemoj sad da se uvlacis Rayeli...ti si jedna VELIKA DAMA, ne dolici jednoj dami da izigrava , sto sarajlije kazu PAPKA. mozes ti to i lepse, umotanije, sa malo finijim sarkazmom
neznam na sta mislis, ali ako mislis sto i ja, onda si bezobrazanNemoj sad da se uvlacis Rayeli...
Ne bi ja da se zameram Rayeli ona je vlast..neznam na sta mislis, ali ako mislis sto i ja, onda si bezobrazan![]()
ona i blajbika su PONOSNI SRBSKI DEZERTERINe bi ja da se zameram Rayeli ona je vlast..![]()
Ima cu to u vidu ako nekada budem vlast.ona i blajbika su PONOSNI SRBSKI DEZERTERI