GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, jedan al vredan. :mrgreen: To mi se isplatilo za sva dobra dela koja sam pochinila...
3d-angel-3.gif

malo li je? nek mi sune neko sad 500 jura, i ne mora vise u zivotu niko nista da mi da... :mrgreen:
Кад би мени неко сунуо 500еура одма' бих се женио :mrgreen:
Pa dobro, jedan al vredan. :mrgreen: To mi se isplatilo za sva dobra dela koja sam pochinila...
3d-angel-3.gif
Иххх... па мене би већ сад требало да посипају сувим златом да би ме частили за сва добра дела која сам у животу починио :mrgreen:

Иххх... па мене би већ сад требало да посипају сувим златом да би ме частили за сва добра дела која сам у животу починио :mrgreen:
Evo ga opet... Pa nisi dovoljno! Daklem, oni koji jesu su dobili nagradu, like moi! :mrgreen:

Što se tiče tog Novog Sada - evo ja baš danas bio tamo. Jako lep grad, baš mi se svideo, vrlo je sličan Subotici. One fine široke ulice (bulevari), svuda čisto, arhitektura totalno drugačija nego ovde. Jednostavno, ne postoji deo Beograda koji mogao da podseća na NS (možda jedan jako mali deo Bulevara revolucije malo ispod Cvetkove pijace). Muvao sam se nekih sat i po po samom centru i još dva sata tu na potezu od centra do železničke stanice (zayebali me za red vožnje). Nema veze, lepo sam se našetao i primetio jako puno mladjih ženskih persona kako u grupicama od po nekoliko njih šetaju, što i nije baš uobičajeno za ovde.
Takodje, obratio sam pažnju na ono poznato Novosadjanke su najlepše. Pa sad baš, uglavnom jeste, mada bih ja to više prepisao placebo efektu nego realnosti.
Ja veoma volim Novi Sad.
Moji Vojvođani tvrde da je lepši od Beograda. Ne znam, meni ne može biti, ja sam za Beograd jako vezana još odvajkada i ne prihvatam da je ijedan domaći grad lepši. Meni još uvek srce zakuca kad stižem ovamo, prelazim preko mosta i obavezno pogledam Pobednika na levoj strani. Da ga pozdravim... :heart:
Ali od ove godine sam prilično često u Novom Sadu i za njega me vežu neke divne stvari. Tu su mi ljudi koje volim i počela sam i NS da osećam kao svoj. I ljudi su kao kod kuće - šetaju, ne žure, rekla bih, uživaju u svakom trenutku. Novi Sad mi je mnogo sunčaniji od Beograda. Mali, sladak i topao.
:heart:

Нисам одговорио на ову тему јер немам идеју... Нисам много ишао напоље углавном крстарим по бившој СФРЈ... једини град у који ВОЛИМ да одем је Бијељина... ово остало све мање-више... ахх да... Панчево не волим из дубине душе.
Aaaa... meni se Pančevo baš dopada. Bila sam tri dana ovog leta, nisam ti se javila jer nisam imala kako :(, uglavnom... baš mi se svidelo. Opet kao kod kuće, tipična vojvođanska varoš, a na samo pola sata od Beograda.

Daaa, Vojvođanski gradovi... :heart:
Još kad bi i fijakeri lutali ulicama.. :heart::heart:
Dođi u Sombor ;) nisu fijakeri doduše nego fijaker, ali i to je nešto ;)

@tema
London. Mnogo ga volim i odgovara mi u potpunosti. Divan je :heart:
S obzirom na prirodu mog budućeg poziva, i Oslo ili Bergen bi bili fini.

Aaaa... meni se Pančevo baš dopada. Bila sam tri dana ovog leta, nisam ti se javila jer nisam imala kako :(, uglavnom... baš mi se svidelo. Opet kao kod kuće, tipična vojvođanska varoš, a na samo pola sata od Beograda.

Пре неки дан се мама наљутила на мене кад сам јој рекао да нећу да останем у Панчеву... каже... коме сам који мој правила оволику кућу :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back